Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

O kai vyksta implantacija - skauda? unsure.gifAš irgi jau kiekviena skausmelį palydžiu viltingai. Va vakar pajutau kai duria vieną pilvo šoną. Pagalvojau gal O vyksta. biggrin.gifIki siol siaip nejaudavau, bet gal po kiausidziu tyrimo kazkas pajudejo. Anyway, tas pastovus galvojimas apie planavima ne i gera. unsure.gif

Pegile, linkiu, kad ir neateitų smile.gif

gali pamaust, paskaudet ir patepliot biski. Nors per pirma nestuma as nejauciau nieko  :D  

jo, reikia ramintis biski ir atsipalaiduot. Kai bus laikas tada ir bus  :nestuke​ 

Atsakyti

Aš vis dar nesusirgau mm. Pasidariau dar testų, neigiami. Daugiau anksčiau laiko nedarysiu testų, tik bereikalingi nervai, vis vilties turėjau. Dabar nervina tai, kad ciklas visai sugrybavo ir nežinosiu kada ovuliacija :(

Atsakyti

Aš vis dar nesusirgau mm. Pasidariau dar testų, neigiami. Daugiau anksčiau laiko nedarysiu testų, tik bereikalingi nervai, vis vilties turėjau. Dabar nervina tai, kad ciklas visai sugrybavo ir nežinosiu kada ovuliacija :(

o gal pas gydytoja nueit ar kraujo tyrima pasidaryt?  :unsure:​ 

Atsakyti

Pas gydytoją greit nepateksiu. O del kraujo tyrimo,  tai gyvenu mazam mieste, visi visus žino, greit kalbos sklis. Kolkas nedarysiu, vėliau jei ginė sakys, kad reikia, tada būtinai darysiu.   Užsirašiau pas. Ginę kovo 18d. Anksčiau nebuvo  :oh:  P.s vyras sirgo ir gėrė antibus neseniai. Kaip suprantu geriau stabdyt planavimus ? Gal kas susidūrėt, žinot kuriam laikui?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 13 vasario 2019 - 11:20

Sveikos, 

Gintare, labai romantiškai vakarą praleidot  :wub: Šaunuolė, kad taip šauniai sugalvojai  :rolleyes: 

Kategoriška, na ir sublūdo tavo ciklas 🙈

Mes su dukrele jau atostogaujam pas MB :) Aš gaudau LH bangą su ov testukais. Vakar jau gan ryškūs buvo, bet žiūrėsiu šiandien dar, galgi bus ryškesni. Jei vakar dieną nebuvo ryškiausias, nes tik 18 val turėjau galimybę pasidaryti testuką. 

Atsakyti

Pas gydytoją greit nepateksiu. O del kraujo tyrimo,  tai gyvenu mazam mieste, visi visus žino, greit kalbos sklis. Kolkas nedarysiu, vėliau jei ginė sakys, kad reikia, tada būtinai darysiu.   Užsirašiau pas. Ginę kovo 18d. Anksčiau nebuvo  :oh:  P.s vyras sirgo ir gėrė antibus neseniai. Kaip suprantu geriau stabdyt planavimus ? Gal kas susidūrėt, žinot kuriam laikui?

Eina, sau o yra buvę, kad užsitęsia tiek MMM ?

Atsakyti

Man šiandien pučia pilvą, raižo, bet jausmas ne toks kaip prieš MMM. Vakar ir užvakar jaučiau tą skausmą. O krūtinė vistiek dar skaudą, tas laikas taip greit lekia, bet kai nelauki MMM tai tos dienos iki jų taaaip ilgai eina 🤨

Atsakyti

Nu nelabai :( jau 6d kai nesergu. Laukiu toliau  

Atsakyti

Nu nelabai :( jau 6d kai nesergu. Laukiu toliau  

Uch tas organizmas, man niekada krūtų neskaudėdavo prieš MMM o dabar va pyšta, nu bus matyt ar organizmas krečia pokštus, kaip ir tau. O pojūčiai yra, kad turi sirgti?

Atsakyti
Vat butnent, labai sunku atskirti tikrus nestumo simptomus nuo isikalbetu. biggrin.gif Pas mane per tuos 6 metus tiek ju buvo. Apsvaigo galva - gal laukiuos? Viena diena veluoja menesines - gal laukiuos? Keistai skauda pilva - gal laukiuos? Anyway. Tikiu, kad visos ta esam patyrusios. Bet uztad as tikiu, kad viena karta tie simptomai nemeluos. Anksciau ar veliau we will get there, ane? biggrin.gif

O siaip tai labai smagu paplepeti su bendramintemis. smile.gif Taigi laikomes kartu ir laikom kumstukus viena uz kita. wub.gif
Atsakyti

Nu mano ciklas 28-30 dienų, bet dažniausiai 28. Tai 28 d buvo penktadienį .

Atsakyti

O pojūčiai yra, kad turi sirgti?
Krūtinės skausmas sumažėjo, padidėjo apetitas, labai, ir saldaus norisi, tai tikiuos, kad pramuš jau. O pilvo neskauda, bet kažkas jaučias, įprastai pirmą mm dieną man skauda ir vaistus geriu .

Su pirmu nėštumu ištisai miegojau, testas parodė || dar prieš mėmes, buvo jautrūs speneliai ir vis žliumbiau. O dabar tokių nėra, nes nieko nėra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 13 vasario 2019 - 15:06