Su Kaledomis jus visas. Mazu stebukleliu jums 😍😊
Sveikos, kaip laikotės? Kaip pralėkė šventės?
Man jos žiauriai greit pralėkė net nespėjau susigaudyti stimuliacija kol kas sklandžiai einasi, be didelių šalutinių poveikių, buvo porą kartelių galva susvaigus, bet gal kad buvau nevalgius
Man ir šventės lėkte pralėkė išvargina mane tas trinimasis nuo stalo prie stalo Vakar grįžom iš uošvijos, tai taip gera buvo į savo lovą įkristi
Aš kiekvieną vakarą grįždavau į savo lovą, tai atsigulus vis pasakydavau kaip gera savo lovoje bet va Naujuosius sutiksime svečiuose, tai neišsimiegosiu normaliai
Mes irgi vakar grizom namo, nors buvo planas tik siandien. Bet sava lova kaip sakai labai trauke. Juolab kad tooookia ryski o atejo 🙈🤣
Sventes tai praskriejo greit, nors ir tuo paciu pavargau. Gerai, kad i darba tik pirmadieni
Sveikutes, as kaip ir jus vakar gryzau namo tai taaaip gera! O siaip smagiai viskas praejo uosvijoi dziaugiuosi, kad vazevom.
Sveikutes, as kaip ir jus vakar gryzau namo tai taaaip gera! O siaip smagiai viskas praejo uosvijoi dziaugiuosi, kad vazevom.
Labai džiugu, kad nuotaika pasitaisius. Gal planuoji vėl stimuliuotis?
Labas rytas ☺️ gulinėju lovoje, baisiai sunku lįsti iš po patalo... Jau kirba mintis NT gadinti 🙈🙈🙈 bet dar 6 dienos iki numanomų mm, ciklas mano apie 32 dienas trunka, tai jaučiu ryškiai dar per anksti būtų kaip tą nekantrumą suvaldyti???
As geriau pakenteciau ta savaitele nei pamacius viena bruksneli nusivilciau ir nuliusciau. Siaip dar tikrai ankstoka nt gadint mano galva.
Su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis!!! Tegul nauji 2020 -ieji išpildo tuos norus, kurių šių metų Kalėdų senelis neišpildė
Labas rytas
Na kuri dabar testuosis, Gintare, goodmorning, Emi?
Dandelion fuzz, kada dabar nelauki mmm?
o dabar bandysiu nelaukti sausio 16d.. per šventes daug vyno geriau, nieko negavlojau, neplanavau. Per naujus irgi šampano taurės žadu neatsisakyti. Nors ir ov rodo, kad sausio 1 dieną bus, bet kas ten žino, pagal paskutini mėnesį, gal ir vėliau man viskas vyksta. Ai, kaip jau bus taip/
Su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis!!! Tegul nauji 2020 -ieji išpildo tuos norus, kurių šių metų Kalėdų senelis neišpildė
o dabar bandysiu nelaukti sausio 16d.. per šventes daug vyno geriau, nieko negavlojau, neplanavau. Per naujus irgi šampano taurės žadu neatsisakyti. Nors ir ov rodo, kad sausio 1 dieną bus, bet kas ten žino, pagal paskutini mėnesį, gal ir vėliau man viskas vyksta. Ai, kaip jau bus taip/
Tai ir šaunu, kad atsipalaidavai kartais to ir tereikia. Nes saugaisi, nieko nevartoji o jei pastosiu, o tas užsitęsia n-ąjį mėn.
Nes saugaisi, nieko nevartoji o jei pastosiu, o tas užsitęsia n-ąjį mėn.
Va va...