Goodmorning geras zenklas man su pirmu buvo taip negalejau net is lovos atsikelt jei bent kasnio neisidedavo i burna, nes taip pykinidavo ;D
Serena butu tikras stebuklas 😍 na matysim, taciau neleidziu sau prisisvajot 😄
Labas rytas
Kaip čia tylu pas mus
Merginos pasipasakokit, kuo gyvenat, kaip laikotės?
Mes pagaliau visa šeimyna kartu man paryčiais mmm pramušė tai peklon kaip pilvą skauda tračiadienį pradėsiu gerti clostą tai šventės nusimato be alko, gal ir gerai nors galvos neskaudės
Planavom važiuoti į Pakruojo dvarą apžiūrėti tų kiniškų žibintų, bet dukrytė šianakt suslogavo , tai nebevažiuosim
Labas rytas
Mes pagaliau visa šeimyna kartu man paryčiais mmm pramušė tai peklon kaip pilvą skauda tračiadienį pradėsiu gerti clostą tai šventės nusimato be alko, gal ir gerai nors galvos neskaudės
Planavom važiuoti į Pakruojo dvarą apžiūrėti tų kiniškų žibintų, bet dukrytė šianakt suslogavo , tai nebevažiuosim
Dabar šampano šauk!
Labas panos, seku ir sergu už jus Man jau eina 35 savaitė... Paskaičiau apie Naujųjų norus kažkas rašė ir prisiminiau, kad sutikdama 2019 atsidariau viena šampės bonkę (vyras dirbo), gėriau ta butelį susikaupime ir ramybėje, nes turėjau planą, išgėriau apie pusę, kai išmušė 12...tada mintyse pasakiau sau: - uždarau šį butelį ir metus nei lašo, bet už tai noriu leliuko ir vuolia 🎉🍾 pradejome kovą planuoti, gegužę pradėjau lauktis nors maniau bus tikrai sunku pastoti dėl endometriozes. Nesakau dabar atsisakykit alkoholio, sakau, kad galvokit norus ir programuokit save tikiu, kad švenčių metas turi savyje daug energijos! Tai tiek, laukiam toliau II ‼️
Sveikos merginos, paskaičiau Adelės pasisakyma ir prisiminiau, kai pernai metais per Šv. Kūčias buvau sugalvojus norą, kad susilaukčiau vaikučio. Na ir ką šiais metais Šv. Kūčios bus jau turint mažą žmogutį, kuriam jau sausio 1d. bus du mėnesiukai. O atrodo visai nesenai su jumis kartu planavau leliuką. Linkiunir aš, kad norai tą stebuklingą naktį virstų realybe. 😍😍😍😍😍
Gintare, kaip tu? Vakar kaip ir mm diena buvo, kokios žinios? Gal neatėjo?
Emi, irgi jau kaip ir ant dienų?
Man ryt turi neateiti jeigu nebus, tai pirmadienį testuosiuosi
Man ir ryt turetu buti mm, bet kartais porai dienu pasiklysta ir tada atsivelka su visu nepasitenkinimu 😂 as kazkaip manau, kad jos bus, jau ir pilva pamaudzia... tai laukiu ir tiek
Airise galiu tik isivaizduot kaip tu jauties... laikykis ir stenkis nusiramint 😌 manau psichologe tikrai pades susitvarkyt su emocijomis
20191223_101642.jpg 68,75KB 0 Parsiųsta kartųNuotaikos darbines, dirbu kas nakti iki pat sausio 1 😅 Paskutini testa siandien pasidariau, augam 🥰 Visoms puikiu svenciu 🥳🎅🌲🎉
20191223_101642.jpgNuotaikos darbines, dirbu kas nakti iki pat sausio 1 😅 Paskutini testa siandien pasidariau, augam 🥰 Visoms puikiu svenciu 🥳🎅🌲🎉
Šaunumėlis