Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Nuraminai 🥰 na as irgi taip pagalvojau, kad del nestumo gal pakilo siektiek, bet vistiek paprasysiu pakartot uz keliu savaiciu :)

Tiesiog prisiskaiciau baisybiu, kad gali persileisti, gimti anksciau laiko, ar per mazo svorio, sutrikti raida.. tai sunerimau truputi.. bet aisku ner dar nieko blogai, tiesiog stebet nepamirst :)

Mieloji prisiskaityti oj kiek daug galima, geriau nelįsk skaityti niekų. Kad skydliaukė paskatintų persileidimus reikia labai didelių skaičių. O persileidimus paskatina kai būna labai dideli ATPO skaičiukai, pas mane 180 kažkur ir tai nieko dar baisaus, nors stipriai viršija normas, sakė jei būtų kokie 800 tai reiktų sunerimti. Skydliaukės rodikliai pakyla per karščius, kai patiriame didelį stresą. Man taip endo sakė. Tad linkiu būti kuo ramesniai, neprisimastyti nebūtų dalykų. Neskaityti internete ir neprisipiešti nebūtų dalykų. Nes nėštumo metu moterys ypač jautrios. Kalbu iš patirties  :oh: 

Atsakyti

Mieloji prisiskaityti oj kiek daug galima, geriau nelįsk skaityti niekų. Kad skydliaukė paskatintų persileidimus reikia labai didelių skaičių. O persileidimus paskatina kai būna labai dideli ATPO skaičiukai, pas mane 180 kažkur ir tai nieko dar baisaus, nors stipriai viršija normas, sakė jei būtų kokie 800 tai reiktų sunerimti. Skydliaukės rodikliai pakyla per karščius, kai patiriame didelį stresą. Man taip endo sakė. Tad linkiu būti kuo ramesniai, neprisimastyti nebūtų dalykų. Neskaityti internete ir neprisipiešti nebūtų dalykų. Nes nėštumo metu moterys ypač jautrios. Kalbu iš patirties  :oh:

Na taip teisybe sakai :) tiesiog nebuvau su skydliauke susidurus labai tai isgasdino. Nors buvo kazkada skydliaukes echo dare, bet va nepamenu nei del ko nei kokie rezultatai buvo, labai prastai man su atmintim 🤭😅

Tikiu, kad viskas bus gerai, ir susilauksiu sveiko ir grazaus mazylio, tik va tos pirmos savaites, tai viskas baisu :) laukiu nesulaukiu kol bus bent 10 savaiciu :) siandien jau 5+0 🥰

Atsakyti

Žiūrėk gal nelaukdama per vizitą sužinosi, kad jau ir taip esi  :nestuke  :ax:

Primink kodėl jums reikalai pasisuko link IVF? Pirmojo pavyko sulaukti be didesnių iššūkių jei gerai pamenu? 🤔 

Pirmo berniuko susilaukiau su kitu vyru..  :ax:  

o dabar jau planuojam apie 1,5 metu ir nieko.. kadangi mano amzius jau labai ant ribos- nera ko laukt..  :ax:​ 

Atsakyti

oj panos... sulaukiau mmm.. kaip pagal laikroduka.. 12.18 d..

sedziu vyna geriu ir asaros kaip pupos byra.. :cry2:  nei jokiu testu, nei jokiu vaistiniu nebereikia. Net kaledines nuotaikos neber.. 

neliudek...angeliukas laukia tinkamiausio laiko  :4u:​ 

Atsakyti

o dabar jau planuojam apie 1,5 metu ir nieko.. kadangi mano amzius jau labai ant ribos- nera ko laukt..  :ax:​ 

O kiek metu tau? Kad sakai ant ribos? 

Atsakyti

O kiek metu tau? Kad sakai ant ribos? 

37..  :rolleyes:​ 

Atsakyti

O vyras tyrėsi? ☺️ 

Atsakyti

Labas rytas :)

Na kuri dabar testuosis, Gintare, goodmorning, Emi:ax: 

Dandelion fuzz, kada dabar nelauki mmm? 

Atsakyti

Labas rytas 🌞 

As manau praleisiu si karta 🤔 kazkaip nieko nesitikiu, buvau apsirgus, nd buvo mazai, tai...

Bet labai linkiu kitoms isvysti II 🥰

Atsakyti

Sveikos! Man praėjo maudimas, bet mėnesinės neatėjo  :) MB kiekvieną rytą klausia kaip jaučiuosi ir kiek procentų duodu, kad nėščia :D o šiaip šiandien ryte labai bloga buvo, pavalgiau ir praėjo, bet man kartais taip būna, net ir per mm, tai irgi nieko nereiškia... Testą planuoju sekmadienį jei nesusirgsiu ar pirmadienį, nusibodo jau juos gadint ir nematyt dviejų juostelių  :unsure: bet vis dar tikiu, kad stebuklas gal įvyks  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas 🌞 

As manau praleisiu si karta 🤔 kazkaip nieko nesitikiu, buvau apsirgus, nd buvo mazai, tai...

Bet labai linkiu kitoms isvysti II 🥰

Kai maziausiai tikiesi, tada ir aplanko stebuklas :) 

Atsakyti

Sveikos! Man praėjo maudimas, bet mėnesinės neatėjo  :) MB kiekvieną rytą klausia kaip jaučiuosi ir kiek procentų duodu, kad nėščia :D o šiaip šiandien ryte labai bloga buvo, pavalgiau ir praėjo, bet man kartais taip būna, net ir per mm, tai irgi nieko nereiškia... Testą planuoju sekmadienį jei nesusirgsiu ar pirmadienį, nusibodo jau juos gadint ir nematyt dviejų juostelių  :unsure: bet vis dar tikiu, kad stebuklas gal įvyks  :wub:​ 

Labai linkiu, kad ir neateitų  :ax:​ 

Atsakyti