Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos.
Mano mmm jau buvo ir praejo. Semiuosi geros energijos ir minciu ateinanciam ciklui.
Pastarosios dienos laaabai uzimtos, net temutes neradau kada paskaityt 🙈
Atsakyti

Trupineli  :4u: 

Atsakyti

Garbanelele  :4u:  :4u:  :4u: Linkiu, kad naujiejų metų pradžia būtų sėkminga ir atneštų stebuklėlį  :)

Sveikos. Mano mmm jau buvo ir praejo. Semiuosi geros energijos ir minciu ateinanciam ciklui. Pastarosios dienos laaabai uzimtos, net temutes neradau kada paskaityt 🙈
Pamenu, kad rašei kad atėjo mmm ir nukėliau aš pas save juodraštį į, sausį :) o kada dabar nelauki mmm? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 18 gruodžio 2019 - 13:13

Ziuriu dabar mano ir Goodmorning eile  :rolleyes:   as tai nieko nesitikiu si menesi, tai ramiai laukiu mmm. 

Pagaliau gine gavo atsakyma is vaisingumo klinikos. Eisiu pas ja sausio 7 d kalbet kaip viskas vyks.  :wub:   gaila, kad viskas vyksta baisiai letai... vis laukt ir laukt... man reikia cia ir dabar  :unsure:   :D   dabar iki sausio 7 d laukt, tada vel neaisku kiek reiks laukt.. o gal tada jau viskas greitai. Nzn..  ai, dabar uzsiemus namu dekoravimais ir remontais tai per daug ir negalvoju..nes kitaip tai nuprotet galima..  :hmm:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 18 gruodžio 2019 - 14:48

Aš testuosiuos naujųjų metų išvakarėse  :B man dar toli toli  :rolleyes:  :ax:

Trupinėli, kaip tu???  :ax:

Testuosimes abi :D

Atsakyti

Gintare, prabėgs visos šventės ir jau pas gyd. keliausi. :) Greit prabėgs tas laikas. Man ir pamenu kaip ilgai laukt reikėjo kol papulsiu pas ginę sudėlioti stimuliacijos planą.  :D o dabar laukiu nekantriai mmm, jos bus šeštadienį arba sekmadienį bet ir tai atrodo ilgai laukti, o tada lauksiu echo 12.30, o tada vėl dvi savaitės laukimo  :lol: vienu žodžiu tik laukimu ir gyvenu. Va vyro pagaliau ryt sulauksiu  :wub:​ 

Atsakyti

Gyvenam visos mes čia laukimu... Nu kažkaip trūksta gerų nuotaikų pas mus forume   :unsure:

Man MB sakė nusipirkt testą, šiandien ryte pasidariau ir baltas, dariau pregna žalią ankstyvą, tai žodžiu, sakė MB,kad iškart po mm eisim dėl dirbtinio kalbėti  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodmorning: 18 gruodžio 2019 - 15:53

Gintare, prabėgs visos šventės ir jau pas gyd. keliausi. :) Greit prabėgs tas laikas. Man ir pamenu kaip ilgai laukt reikėjo kol papulsiu pas ginę sudėlioti stimuliacijos planą.  :D o dabar laukiu nekantriai mmm, jos bus šeštadienį arba sekmadienį bet ir tai atrodo ilgai laukti, o tada lauksiu echo 12.30, o tada vėl dvi savaitės laukimo  :lol: vienu žodžiu tik laukimu ir gyvenu. Va vyro pagaliau ryt sulauksiu  :wub:​ 

nu bet tikrai..laukt ir laukt visur..  :unsure:  bijau kad nueisiu 7 sausio- sakys- nu uz 3 menesiu pradedam..  :unsure:  nes eiles dideles  :(​ 

sulauksim mmm kartu  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 18 gruodžio 2019 - 15:58

Gyvenam visos mes čia laukimu... Nu kažkaip trūksta gerų nuotaikų pas mus forume   :unsure:

Man MB sakė nusipirkt testą, šiandien ryte pasidariau ir baltas, dariau pregna žalią ankstyvą, tai žodžiu, sakė MB,kad iškart po mm eisim dėl dirbtinio kalbėti  :hmm:​ 

nu bet saunuolis, kad aktyviai dalyvauja procese  :D  Maniskis irgi labai nori IVF vien del dvynuku  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 18 gruodžio 2019 - 15:56
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 12 18, 13:11)
Pamenu, kad rašei kad atėjo mmm ir nukėliau aš pas save juodraštį į, sausį smile.gif o kada dabar nelauki mmm? 

Kazkada apie sausio 13 d.
Atsakyti

Ziuriu dabar mano ir Goodmorning eile  :rolleyes:   as tai nieko nesitikiu si menesi, tai ramiai laukiu mmm. 

Pagaliau gine gavo atsakyma is vaisingumo klinikos. Eisiu pas ja sausio 7 d kalbet kaip viskas vyks.  :wub:   gaila, kad viskas vyksta baisiai letai... vis laukt ir laukt... man reikia cia ir dabar  :unsure:   :D   dabar iki sausio 7 d laukt, tada vel neaisku kiek reiks laukt.. o gal tada jau viskas greitai. Nzn..  ai, dabar uzsiemus namu dekoravimais ir remontais tai per daug ir negalvoju..nes kitaip tai nuprotet galima..  :hmm:  

Žiūrėk gal nelaukdama per vizitą sužinosi, kad jau ir taip esi  :nestuke  :ax:

Primink kodėl jums reikalai pasisuko link IVF? Pirmojo pavyko sulaukti be didesnių iššūkių jei gerai pamenu? 🤔 

Atsakyti

Testuosimes abi :D

Dviem pamatyti II didesnė tikimybė, to mum ir linkiu!!!  :bigsmile:​ 

Atsakyti