Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

:4u:  :4u:  :4u: 

nusipirkau is maximos zalia ankstyva PregaTest, grizus namo pasidariau - tuscias.. Raso, kad tinka bet kuris slapimas. Na dar ryt is ryto pasidarysiu. :unsure:  :4u:

Neprarask vilties! Man žali pregna vos matomą šešėlį metė, tuo tarpu kai Benu rožiniai jau labai ryškūs buvo!  :4u:​ 

Atsakyti

Goodmorning, Dandelion fuzz:4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 17 gruodžio 2019 - 06:32

Goodmorning  :4u:​  

Atsakyti

Neprarask vilties! Man žali pregna vos matomą šešėlį metė, tuo tarpu kai Benu rožiniai jau labai ryškūs buvo!  :4u:​ 

Papasakok kaip tavo pilvelis auga? :) 

Atsakyti

Nu viskas, prasidėjo man spazmai, raižo pilvą, kaip reikalas jau, krūtinė didelė jautri, valgau daug, pilvas išpūstas, kaip arbūzas ir kietas, jėgų neturiu niekam, pikta ir nelaiminga, tad pareina mm, spėju dar anksčiau pareis... Tai melavo testas, nu nebepasitikėsiu niekad dabar tais testais, tiek vilčių suteikia...  :unsure:​ 

Aš tai dar nenurašyčiau visko mmm...  :hmm:  :unsure:​ 

Atsakyti

Papasakok kaip tavo pilvelis auga? :)

Nežinau.. Ginė neatmeta nesivystančio.. Poryt bus aišku, einu dar vieno echo. 

Atsakyti

Nežinau.. Ginė neatmeta nesivystančio.. Poryt bus aišku, einu dar vieno echo. 

Kodel mano, kad gali buti nesivystantis??

Atsakyti

Kodel mano, kad gali buti nesivystantis??
Echo nematė nieko bei 5 nei 6 sav..

Skirtingos gydytojos, skirtingi echoskopai matė tik tuščią puslytę 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 17 gruodžio 2019 - 19:49

Echo nematė nieko bei 5 nei 6 sav.. Skirtingos gydytojos, skirtingi echoskopai matė tik tuščią puslytę 
Gerai kad puslytę matė, o dabar kai nueisi tai pamatysi ir širdelę. Be 7 net nerekomenduojama darytis echo, nes bereikalo prigąsdina  :unsure: Viskas bus gerai  :4u:​ Jau buvo tokia situacija pas mus, nepamenu tik kuriai lyg Katara'i  :hmm:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 17 gruodžio 2019 - 20:05

Gerai kad puslytę matė, o dabar kai nueisi tai pamatysi ir širdelę. Be 7 net nerekomenduojama darytis echo, nes bereikalo prigąsdina  :unsure: Viskas bus gerai  :4u:​ Jau buvo tokia situacija pas mus, nepamenu tik kuriai lyg Katara'i  :hmm:

Na taip pritariu  Mimozzai, tikrai dar anksti buvo matyti vaikiuka :) as pati echo turesiu tik 9+0 :) anksciau aisku noreciau, bet pas mus nieks nelenda per anksti :)

Atsakyti

nerandu Benu rozinio  :(  o iki kitos vaistines neiseina nuvaziuot... 

ryte siandien zalias RegnaTestas nieko nerode ... reikes vaziuot pas Benuka testo rozinio ieskot  :ax:  turiu melyna. bet vonioje laikiau kelias dienas, o raso, kad ten dregmes gauna ir tiksliai neberodo  :mad2:​ 

Atsakyti

nerandu Benu rozinio  :(  o iki kitos vaistines neiseina nuvaziuot... 

ryte siandien zalias RegnaTestas nieko nerode ... reikes vaziuot pas Benuka testo rozinio ieskot  :ax:  turiu melyna. bet vonioje laikiau kelias dienas, o raso, kad ten dregmes gauna ir tiksliai neberodo  :mad2:​ 

Jei gyveni Vilniuje ar Kaune, rožinių nerasi.. 😞

Atsakyti