Bet kaip istvert be ju
belieka rinktis kas maloniau- pienlige ar saldumynai
Labas rytas
Goodmirning - laikau kumščius, kad būtų nemelagis negi gali būti toks ryškus meluojantis?
Mes jau kibom į darbus, lauksim naujametinio stebuklo
Išsiploviau darbo drabužius su Ariel milteliais tai dabar kankinuosi nuo erzinančio drabužių kvapo
linkiu kad ir butu tas naujametinis stebuklas
ooo, as jau seniai nenaudoju skalbimo milteliu su kvapu MB jeigu nori tai skalbiasi atskirai, o man tai jokio kvapo neturi but mano net indu ploviklis be kvapo
Labas rytas visoms
Kaip man atsibodo ta pienlige, vos ne kiekviena menesi ja turiu... Po kaklelio konizacijos atsirado sis geris.. Nervina, zvakutes padeda iskarto, bet tik iki kito ciklo vidurio ir vel ta zaraza uzpuola...
Grynai kaip mano situacija buvo Prašyk geriamų tablečių, aš tris gėriau kas tris dienas ir viena vyrui. Paskui dar papildomai lomexin tepaliuką gavau, kad nuo lyt. or. viršaus numirtų tai nebesikartoja tpu tpu tpu....
Labas rytas visoms! Nuostabios naujos savaitės visoms vaisinga tegu būna ir darbinga
O aš pasidariau testą tą patį ir baltas. Nu tai tikriausiai ten buvo melagis arba koks super jautrus bet rankų nenuleidžiu, mm tik sekmadienį, ryt varysim į Klaipėdą, tai nusiaubsiu didesnę vaistinę ir nusipirksiu normalių testų, kad rodytų dvi juosteles
Aš tai nejautri skalbimo milteliams, bet maniškis labai jautrus indų plovikliui, jis gal prisiklausęs kažkur kiek ten nesveika...
Dėl pienligės tai mano draugei būna, jos mama gydytoja tai jai vis receptą kažkokiom žvakutėm išrašo ir nuima, galiu paklausti jei reikia kokias ji naudoja
Labas rytas visoms! Nuostabios naujos savaitės visoms vaisinga tegu būna ir darbinga
O aš pasidariau testą tą patį ir baltas. Nu tai tikriausiai ten buvo melagis arba koks super jautrus bet rankų nenuleidžiu, mm tik sekmadienį, ryt varysim į Klaipėdą, tai nusiaubsiu didesnę vaistinę ir nusipirksiu normalių testų, kad rodytų dvi juosteles
Aš tai nejautri skalbimo milteliams, bet maniškis labai jautrus indų plovikliui, jis gal prisiklausęs kažkur kiek ten nesveika...
Dėl pienligės tai mano draugei būna, jos mama gydytoja tai jai vis receptą kažkokiom žvakutėm išrašo ir nuima, galiu paklausti jei reikia kokias ji naudoja
oj, linkiu rast pirkt teigiamu NT!
oj, visi plovikliai, skalbikliai, o ypac skalbiniu minkstikliai yra kensmingi zmonems. Nuo skalbiniu minsktiklio kyla didele rizika odos veziui. Mano skalbimo milteliai ir indu ploviklis- be kvapo ir be dazikliu.. buna kad nusiperku kokiu visai ekologisku is naturaliu medziagu. O minsktiklio niekad gyvenime nenaudociau
Labas rytas visoms
Grynai kaip mano situacija buvo Prašyk geriamų tablečių, aš tris gėriau kas tris dienas ir viena vyrui. Paskui dar papildomai lomexin tepaliuką gavau, kad nuo lyt. or. viršaus numirtų tai nebesikartoja tpu tpu tpu....
O kokias tabletes gerei? Gal pavadinima atsimeni? Ar receptiniai buvo?
nusipirkau is maximos zalia ankstyva PregaTest, grizus namo pasidariau - tuscias.. Raso, kad tinka bet kuris slapimas. Na dar ryt is ryto pasidarysiu.
Nu viskas, prasidėjo man spazmai, raižo pilvą, kaip reikalas jau, krūtinė didelė jautri, valgau daug, pilvas išpūstas, kaip arbūzas ir kietas, jėgų neturiu niekam, pikta ir nelaiminga, tad pareina mm, spėju dar anksčiau pareis... Tai melavo testas, nu nebepasitikėsiu niekad dabar tais testais, tiek vilčių suteikia...
Nu viskas, prasidėjo man spazmai, raižo pilvą, kaip reikalas jau, krūtinė didelė jautri, valgau daug, pilvas išpūstas, kaip arbūzas ir kietas, jėgų neturiu niekam, pikta ir nelaiminga, tad pareina mm, spėju dar anksčiau pareis... Tai melavo testas, nu nebepasitikėsiu niekad dabar tais testais, tiek vilčių suteikia...
daug balioneliu tau ir apkabinimas!
As kazkodel jauciu, kad tas pats ir man bus.. va, dar pasirodo ir temp turiu 37 su ciutciut... geriu avieciu arbata. ir herpes virusas dar uzpuole o rytoj pas kirpeja uzirasiusi, negaliu sirgti
daug balioneliu tau ir apkabinimas!
As kazkodel jauciu, kad tas pats ir man bus.. va, dar pasirodo ir temp turiu 37 su ciutciut... geriu avieciu arbata. ir herpes virusas dar uzpuole o rytoj pas kirpeja uzirasiusi, negaliu sirgti
Laikykis, nesusirk . Aš irgi pas kirpėją su temperatūra variau. Nes uužsirašius seniai buvau, o vietų iki pat naujųjų jau nebeturėjo. O taip norisi būt gražiai .
Mano krūtinė irgi jautri, teplioja. Tai nieko jau nebelaukiu. Viltis tik ta, kad kažkaip kitais metais pasiseks.