Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aš jei norisi, tai per mm drąsiai, o šiaip tai nelabai yr pas mane to noro :) kai atrado polipą tai ėjom kitą dieną į balių, tai gėriau vyną visą vakarą, tikriausiai viena visą butelį išgėriau, nes prie manęs nei viena nėgėrė, niekas neklausė bent ar nesulaukiu,kaip visad būna, gal pirmą kartą per pora metų nieks nesidomėjo ar dar ne viena :D

Aš šiandien pasidariau tą patį iš Ali, kur rodė dvi juosteles ir baltas.... ai nesuprasi, kol nebus mm, nebus aišku čia niekas  :hmm:

Aš nežinau kaip kitoms, bet man clearchoise labai puikiai parodydavo :) plius ryt vėl prisiduok kraują, turi būti skaičiukai paaugę..  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš nežinau kaip kitoms, bet man clearchoise labai puikiai parodydavo :) plius ryt vėl prisiduok kraują, turi būti skaičiukai paaugę..  :hmm:​ 

Šalia mūsų eurovaistinė, tai tik pregna testų ten yra, reiks ieškot kitur :) 

Atsakyti

Šalia mūsų eurovaistinė, tai tik pregna testų ten yra, reiks ieškot kitur :)

Bet jei lt esi, tai gal aiskiau butu tiesiog krauja priduot :)?

Atsakyti

Sveikos, šiandien kažko visai nėra nuotaikos  :oh: Tingiu net tingėti, kažkokia tuštuma jaučiasi ir nesuprantu kame reikalas, viskas erzina  :aggressive:​ Nors žinau pms kaišo pagalius po kojom jaučiu, nes šeštadienį ar sekmadienį turi pareiti mmm. 

Atsakyti

Bet jei lt esi, tai gal aiskiau butu tiesiog krauja priduot :)?

Kad galvoju ar nebūsiu čia aš per anksti su tuo krauju, dar savaitė iki mm... kad koks, dar testas teigiamas būtų, tada jau kraują eičiau pasidaryt :) 

Sveikos, šiandien kažko visai nėra nuotaikos  :oh: Tingiu net tingėti, kažkokia tuštuma jaučiasi ir nesuprantu kame reikalas, viskas erzina  :aggressive: Nors žinau pms kaišo pagalius po kojom jaučiu, nes šeštadienį ar sekmadienį turi pareiti mmm. 

Tu ne viena, man tai jėgų nėra niekam, o čia remontai, MB mama serga, tai mane vis į pardę ar ką paduot ar dar kur vaiko...    :aggressive:  man kai tuštuma, tai kartais norisi išvaryt į mišką kokį ir išsirėkti, tą visą sielvartą išrėkti, rekomenduoju  :wub: 

Atsakyti

Kad galvoju ar nebūsiu čia aš per anksti su tuo krauju, dar savaitė iki mm... kad koks, dar testas teigiamas būtų, tada jau kraują eičiau pasidaryt :)

Tu ne viena, man tai jėgų nėra niekam, o čia remontai, MB mama serga, tai mane vis į pardę ar ką paduot ar dar kur vaiko...    :aggressive:  man kai tuštuma, tai kartais norisi išvaryt į mišką kokį ir išsirėkti, tą visą sielvartą išrėkti, rekomenduoju  :wub:

Tikiu, kad padėtų išsirėkti, bet aš be mašinos tai iki miškelio nedaeisiu  :D na ketvirtadienį MB grįžta, tai atsigausiu  :ax:​ 

Atsakyti

Kaip man atsibodo ta pienlige, vos ne kiekviena menesi ja turiu... Po kaklelio konizacijos atsirado sis geris.. Nervina, zvakutes padeda iskarto, bet tik iki kito ciklo vidurio ir vel ta zaraza uzpuola... 

Atsakyti

sveikos! oj, kokia cia itampa del tu NT!  :angel_not:   linkiu, greiciau ryskiu NT!  :wub:  

man jau pradeda pilva maust- po 3-4 dienu pramus  :)   is vaisingumo klinikos- jokiu ziniu...nords sake, kad per 2 savaites paraso. O jau menesis praejo  :unsure:   gal reikes jiems paciai parasyt?  :hmm:​ 

Atsakyti

Kaip man atsibodo ta pienlige, vos ne kiekviena menesi ja turiu... Po kaklelio konizacijos atsirado sis geris.. Nervina, zvakutes padeda iskarto, bet tik iki kito ciklo vidurio ir vel ta zaraza uzpuola... 

reikia keisti mityba  :4u:   pienlige labai megsta saldumynus ir miltinius patiekus. Daugiau vandens ir darzoviu  :4u:​  

Atsakyti

reikia keisti mityba  :4u:   pienlige labai megsta saldumynus ir miltinius patiekus. Daugiau vandens ir darzoviu  :4u:​  

Miltiniu nevalgau, netoleruoju glitimo, o va saldumynu valgau nemazai :D reiks atsisakyti :)

Gal kuri bandet kokias veiksmingas labai zvakutes? Nes tas kur man israse gine, nervina, labai begancios lauk... 

Atsakyti

Miltiniu nevalgau, netoleruoju glitimo, o va saldumynu valgau nemazai :D reiks atsisakyti :)

Gal kuri bandet kokias veiksmingas labai zvakutes? Nes tas kur man israse gine, nervina, labai begancios lauk... 

man praejo tik atsisakius saldymynu..  :ax:​  

Atsakyti

man praejo tik atsisakius saldymynu..  :ax:​  

Bet kaip istvert be ju :D

Atsakyti