Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Vaje kaip fainai, Kaledos tikrai stebuklu metas. Susilaikau dar nuo sveikinimu, bet linkiu kad zirniukas augtu ir stipretu  :wub: 

Atsakyti

Elektroninis dar gali ir nepatodyt, dar labai anksti :)

Na elektroninis turi dvi juosteles viduj viena yra 10 miu, kita 25 miu :) man 9 dpo elektroninis jau parode 1-2 savaites :) taip kad jie gan jautrus :)

Atsakyti

Na elektroninis turi dvi juosteles viduj viena yra 10 miu, kita 25 miu :) man 9 dpo elektroninis jau parode 1-2 savaites :) taip kad jie gan jautrus :)

Gali buti, tiesiog esu macius kam rode paprasti jautrus testukai tokias juosteles o elektroninis parode tik po keliu dienu, kai jau paprasti jautrus testukai budavo ryskesni... na bet gal taip seniau buvo :) 

Atsakyti

Gali buti, tiesiog esu macius kam rode paprasti jautrus testukai tokias juosteles o elektroninis parode tik po keliu dienu, kai jau paprasti jautrus testukai budavo ryskesni... na bet gal taip seniau buvo :)

Gali buti :) bent tie su savaitemis yra jautrus, yra elektroniniai, kur tik rodo ar nescia ar ne, tai jie gal ne tokie jautrus :)

Atsakyti

Man tai maudžia karts nuo karto ir MB pasakė, kad aš pastojus ale žino, tai tik tiek :) nu aš nusipirkau dabar ankstyvą, gal iškentėsiu iki sekmadienio, jei ne, ryt gadinsiu :) tai jei turi ankstyvą sekmadieniai drąsiai gali gadint :)

Tikiu ir labai labai linkiu kad pasiteisintu! Kazkuriai merginai TD taipat vyras buvo pasakes kad pastojo tai tikiu kad cia zenklas  :wub: Laukiam naujienu is taves ryt ar poryt  :wub:​ 

Atsakyti

Gavau PRG kur vakar dariausi, tai 41.7  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos, esu čia naujokė. Bandome jau 3men. Susilaukti ir vis nieko. MMM jau praėjo, vaisingiausia diena turėtų būti 20d. Bandysime daryti ND, tikiuosi kažkas bent dabar prieš šventes užkibs :4u:  o taip norėjau Kalėdų proga savajam padovanoti stebukliuka :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos, esu čia naujokė. Bandome jau 3men. Susilaukti ir vis nieko. MMM jau praėjo, vaisingiausia diena turėtų būti 20d. Bandysime daryti ND, tikiuosi kažkas bent dabar prieš šventes užkibs :4u:  o taip norėjau Kalėdų proga savajam padovanoti stebukliuka :unsure:​ 

Sveika prisijungusi, linkiu neužsibūti ir, kad greitai sulauktumėt savo džiaugsmo namuose :) 

Atsakyti

Gavau PRG kur vakar dariausi, tai 41.7  :hmm:​ 

Speju prg atsakymas - geras zenklas!

Pridėta:

Atsakyti

Speju prg atsakymas - geras zenklas!
Bet pas mane matavimo vienetai nmol/l tai tada nelabai geras ženklas gaunasi atrodo...

Gaunasi 12 ng/ml kažkur 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodmorning: 13 gruodžio 2019 - 20:27

Sveika!  :4u:​ 

Atsakyti

Aš kalu šampaną, draugė jau turbūt pagimde, prieš 7 val vakare buvo 7cm,daugiau nieko nebeparase, jau turbut dziaugiasi maziuku :)

Kol neplanavau vaiko, visada jausdavau kada yra ovuliacija, o dabar nieko :D kaip tycia :D

Atsakyti