Vaje kaip fainai, Kaledos tikrai stebuklu metas. Susilaikau dar nuo sveikinimu, bet linkiu kad zirniukas augtu ir stipretu
Elektroninis dar gali ir nepatodyt, dar labai anksti
Na elektroninis turi dvi juosteles viduj viena yra 10 miu, kita 25 miu man 9 dpo elektroninis jau parode 1-2 savaites taip kad jie gan jautrus
Na elektroninis turi dvi juosteles viduj viena yra 10 miu, kita 25 miu man 9 dpo elektroninis jau parode 1-2 savaites taip kad jie gan jautrus
Gali buti, tiesiog esu macius kam rode paprasti jautrus testukai tokias juosteles o elektroninis parode tik po keliu dienu, kai jau paprasti jautrus testukai budavo ryskesni... na bet gal taip seniau buvo
Gali buti, tiesiog esu macius kam rode paprasti jautrus testukai tokias juosteles o elektroninis parode tik po keliu dienu, kai jau paprasti jautrus testukai budavo ryskesni... na bet gal taip seniau buvo
Gali buti bent tie su savaitemis yra jautrus, yra elektroniniai, kur tik rodo ar nescia ar ne, tai jie gal ne tokie jautrus
Man tai maudžia karts nuo karto ir MB pasakė, kad aš pastojus ale žino, tai tik tiek nu aš nusipirkau dabar ankstyvą, gal iškentėsiu iki sekmadienio, jei ne, ryt gadinsiu tai jei turi ankstyvą sekmadieniai drąsiai gali gadint
Tikiu ir labai labai linkiu kad pasiteisintu! Kazkuriai merginai TD taipat vyras buvo pasakes kad pastojo tai tikiu kad cia zenklas Laukiam naujienu is taves ryt ar poryt
Gavau PRG kur vakar dariausi, tai 41.7
Sveikos, esu čia naujokė. Bandome jau 3men. Susilaukti ir vis nieko. MMM jau praėjo, vaisingiausia diena turėtų būti 20d. Bandysime daryti ND, tikiuosi kažkas bent dabar prieš šventes užkibs o taip norėjau Kalėdų proga savajam padovanoti stebukliuka
Sveikos, esu čia naujokė. Bandome jau 3men. Susilaukti ir vis nieko. MMM jau praėjo, vaisingiausia diena turėtų būti 20d. Bandysime daryti ND, tikiuosi kažkas bent dabar prieš šventes užkibs o taip norėjau Kalėdų proga savajam padovanoti stebukliuka
Sveika prisijungusi, linkiu neužsibūti ir, kad greitai sulauktumėt savo džiaugsmo namuose
Gavau PRG kur vakar dariausi, tai 41.7
Speju prg atsakymas - geras zenklas!
Pridėta:
Speju prg atsakymas - geras zenklas!Bet pas mane matavimo vienetai nmol/l tai tada nelabai geras ženklas gaunasi atrodo...
Gaunasi 12 ng/ml kažkur
Sveika!
Aš kalu šampaną, draugė jau turbūt pagimde, prieš 7 val vakare buvo 7cm,daugiau nieko nebeparase, jau turbut dziaugiasi maziuku
Kol neplanavau vaiko, visada jausdavau kada yra ovuliacija, o dabar nieko kaip tycia