Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Nu man šokas, ėjau daryt, nes turiu daug testų ir ai galvojau tikrai nerodys, bet gal :)

nu dar neprisileidžiu minties, reiks dar pasidaryt šiandien ir rytojuj nusipirkt elektroninį gal. O kraują dar anksti darytis? 

Jei testai rodo, tai ir kraujas rodo. Šiaip geriau tada kraują, nei elektroninį pirkti 

Atsakyti

Ir aš matau, linkiu, kad ryškėtų  :wub: .

Aš vakar dariausi, reikėjo pasitikrinti, tai nieko nėra, o dariausi tą ankstyvą. Prilupsiu šampės su kolegėm :).

Antibiotikai į pabaigą, bet slogelė kažkokia laikosi ir kosulys momentais užeina. Labiausiai narimauju, kad dukros neapkrėsčiau visokiom zarazom. Gal kaip nors.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 13 gruodžio 2019 - 10:09

Nu man šokas, ėjau daryt, nes turiu daug testų ir ai galvojau tikrai nerodys, bet gal :)

nu dar neprisileidžiu minties, reiks dar pasidaryt šiandien ir rytojuj nusipirkt elektroninį gal. O kraują dar anksti darytis? 

Aš manau, kad jei testas rodo, tai ir kraujas turėtų jau mažiukus skaičiukus rodyt... ;)

Atsakyti

Tai tada reik pirmadienį darytis kraują :) 

Čia iš Ali kur užsisakiau, pasidariau dar vieną su antru šlapimu, tai vos vos įžiūrima, bet lyg yra antras. 

Mes planuojam 9 mėnesius pirmąjį :) 

labai noriu tikėti, bet kartu ir labai nenoriu nusivilti :) 

Aš vakar dariausi PRG, nes liepė gydytoja, tai šiandien bus atsakymai, kažin pagal ji kažką galima bus spręsti ?

Atsakyti

Tai tada reik pirmadienį darytis kraują :) Čia iš Ali kur užsisakiau, pasidariau dar vieną su antru šlapimu, tai vos vos įžiūrima, bet lyg yra antras.  Aš vakar dariausi PRG, nes liepė gydytoja, tai šiandien bus atsakymai, kažin pagal ji kažką galima bus spręsti ?
Kartočiau patikimesnį nt dėl visa ko  :hmm: o dėl prg nežinau, jei būtų didelis labai tai galima įtarti, kad mažiukas įsikibęs  :)​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 13 gruodžio 2019 - 11:42

Goodmorning matosi gerai bet is ali daug melagiu buna, tavo vietoj siandien jau pakartociau patikimesni. Ir dar bent kelis sekanciom dienom. Baisu nusivilti, laikau kumscius kad tik pasitvirtintu.

Atsakyti

Ir aš matau, linkiu, kad ryškėtų  :wub: .

Aš vakar dariausi, reikėjo pasitikrinti, tai nieko nėra, o dariausi tą ankstyvą. Prilupsiu šampės su kolegėm :).

Antibiotikai į pabaigą, bet slogelė kažkokia laikosi ir kosulys momentais užeina. Labiausiai narimauju, kad dukros neapkrėsčiau visokiom zarazom. Gal kaip nors.

Šampė gerai  :D šiandien ir aš pakelsiu vieną kitą taurę, draugė turi užsukti į svečius  :ax: 

Oh greičiau sveik, gal gi neužkrėsi. Jei iki šiol neužsikrėtė tai gal ir nebeužsikrės. Sako virusas pasireiškia po trijų dienų kai prilimpa.

Atsakyti

attachicon.gifEB41BCCE-8B21-4F39-BA9C-2122295F6FBD.jpegAaaa! Merginos, rankos dreba, šiandien 7dpo, nu ir neiškenčiau pasidariau testą, mm nusimato kitą sekmadienį. Pasakykit ar gali būti teigiamas? Rankos dreba bijau, kad vaidenasi, bet tikrai rožinę įžiūriu, bijau, kad nepasikartotų, jog meluoja, kaip kažkada....

Tikrai matos!! Sis menesis tikrai stebuklu metas  :wub: nusipirk clearblue elektronini, jis 100 % uzgarantuos ;) sveikinimai  :4u:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Garbanele laikykis! Burbuliukai daug dalykų išsprendžia :) 

MB piktas šiandien, nieko jam apie NT nesakiau. Varau pirkt testų geresnių. Dabar daugiau baimės, kad bus neigiami, nei, kad buvo kada.. Bet jei ryt elektrinis sakys, kad taip, tai sakysiu MB :) tik galvoju ar nėra anksti dar... Iki mm  9dienos...

Atsakyti

Goodmorning - vau! labai linkiu kad testas nebutu melagis!  

Pas mus ciklas kartu eina, bet as negadinau..bet dabar net rankos suniezejo pasidaryt  :D  

Gal jauti kazka kitokio?  :rolleyes:​  

Atsakyti

Garbanele laikykis! Burbuliukai daug dalykų išsprendžia :) 

MB piktas šiandien, nieko jam apie NT nesakiau. Varau pirkt testų geresnių. Dabar daugiau baimės, kad bus neigiami, nei, kad buvo kada.. Bet jei ryt elektrinis sakys, kad taip, tai sakysiu MB :) tik galvoju ar nėra anksti dar... Iki mm  9dienos...

Elektroninis dar gali ir nepatodyt, dar labai anksti :) 

Atsakyti

Goodmorning  - vau! labai linkiu kad testas nebutu melagis!   Pas mus ciklas kartu eina, bet as negadinau..bet dabar net rankos suniezejo pasidaryt  :D   Gal jauti kazka kitokio?  :rolleyes:  

Man tai maudžia karts nuo karto ir MB pasakė, kad aš pastojus ale žino, tai tik tiek :) nu aš nusipirkau dabar ankstyvą, gal iškentėsiu iki sekmadienio, jei ne, ryt gadinsiu :) tai jei turi ankstyvą sekmadieniai drąsiai gali gadint :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodmorning: 13 gruodžio 2019 - 16:56