Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

lauksiu mmm  :rolleyes:

kažko šiandien vėl dešinį šoną suskausta...​ 

Gal į gerą tas skausmelis  :ax: 

Net balsu susijuokiau 😂
Grizau namo su tooookiu galvos skausmu 🤯 Teko vaistu gert. Jau net spaudima matavausi, nes ir ausi uzgule nuo to skausmo. Bet spaudimas idealus. Ibuprofenas mane isgelbejo 🤣

Oj užjaučiu dėl galvos skausmo, man jis praneša visad apie mmm pradžią  :oh: bjaurus zaraza tas skausmas būna, kuris talžo va šitaip mano galvą  :aggressive:​ 

Atsakyti

Oj sveikos! 

Trupinelis, na ir kantrybė ! Reik pasimokyti :) bet labai suprantu, kaip nesinori to tuščio pamatyti, tai baimė ir darytis... o galvos skausmas, tai užuojauta, paracetamolį gal gerk, o druk nėščia :)

Mimoza, vyrai į kenčiančią moterį reaguoja kitaip kartais, nei norisi, pas juos motorika sudėliota, kad reik viską spręsti greitai, maniskis, tai liepia vaistus gert arba iškart pas gydytoja veža :D Sakau man kai sunku, reik, kad apkabintum ir pasakytum, kad viskas bus gerai, tai prisimena iki kito karto :D 

O šiaip tai mes Lietuvoj pirma diena, va, kalbėjo gintare apie remontus, tai maniškiai labai patinka grįžus vis mano mamai ar savo mamai ką sutvarkyt, tai šiandien savo mamos koridorių išgriovė.. tai nelabai malonu statybose gyventi bus, nu bet ką padarysi :) nesikišu aš, pasakau kas man gražu ar ne ir tiek, ir jokių pykčiu:D bet aišku kai daro ne ten kur gyvensim, tai kitaip :)

Mano mm kitą sekmadienį, nu aš nedalauksiu tikrai, testų daug turiu, tai kitą savaitę gadinsiu :) 

Kaip kitos? :)

Atsakyti

Reiks pagadint šeštadienio rytą, gal žinosiu ar galiu šampės įkalt :). Šiaip tai vėl pradėjo teplioti, tai nieko nesitikiu...

O man, kad sekasi. Nuskilo dantis, nukeliavau pasitvarkyt. Dantis buvo plombuotas. Pasirodo išgedęs giliai. Vaistai, laikina plomba šventėms ir lauksiu pasilinksminimo - danties rovimo...

Atsakyti

Labas rytas :4u: O mes augam 🥰 penktadieni buvo 1-2 sav, siandien 2-3 savaites 😊 ❤

Pridėta:

Atsakyti

Labas rytas.

Amundsen, kaip miela  :wub: Aukit ir stiprekit toliau!

Goodmorning, oj kaip nefainai. Pati neseniai tvarkiausi danti, irgi raut reikejo.  :huh2: Bet nebuvo taip blogai kaip isivaizdavau. Viskas bus gerai - laikykis. :4u: 

Trupinelis, as irgi taip darau. Nebegaliu ziureti i tuscius testus. Kazkaip kala per smegenine jie. Laikau kumstukus uz tave.

Mimoza, oj kaip dziaugiuos kad pajudejot pirmyn! Lauksim update’u is taves. :) Beje, o kas buna nuo closto? :unsure:  

Mano mmm irgi parejo, gruodzio 30 varau gimdos pabraizymui. 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 12 11, 19:35)
Oj užjaučiu dėl galvos skausmo, man jis praneša visad apie mmm pradžią  doh.gif bjaurus zaraza tas skausmas būna, kuris talžo va šitaip mano galvą 

Na ka, ne be reikalo nt negadinau. Parejo siandien nelabosios 😥 Ir tas galvos skausmas matyt ne siaip sau.
Bet irgi idomiai. Bt 36.85 ( nebuvo aukstesnes nei 36.9) o vaziuodama i darba jau jauciu, kad lauzo nugara, spazmuoja pilvas 😡
Zodziu atsibodo iki negalejimo jau. O darbe esu, nei ramiai asaros isspaust negaliu 🤧
Atsakyti

Na ka, ne be reikalo nt negadinau. Parejo siandien nelabosios 😥 Ir tas galvos skausmas matyt ne siaip sau.
Bet irgi idomiai. Bt 36.85 ( nebuvo aukstesnes nei 36.9) o vaziuodama i darba jau jauciu, kad lauzo nugara, spazmuoja pilvas 😡
Zodziu atsibodo iki negalejimo jau. O darbe esu, nei ramiai asaros isspaust negaliu 🤧

Na nenusimink :( sekantis ciklas tikrai bus sekmingas visoms  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 12 12, 08:10)
Na nenusimink verysad.gif sekantis ciklas tikrai bus sekmingas visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif​ 

Zinok kas menesi tokiom mintim jas sutinku. Bet kaip nepasiseka taip nepasiseka. Tikrai atsibodo 😥 ziauriai skaudu...
Atsakyti

Zinok kas menesi tokiom mintim jas sutinku. Bet kaip nepasiseka taip nepasiseka. Tikrai atsibodo 😥 ziauriai skaudu...

Suprantu, bet nervai dar labiau stabdo nestuma, tad kad ir kaip sunku reikia pabandyti atsipalaiduoti :) 

Atsakyti

Trupinelis  :4u:   neliudek- sventes ant nosies  :4u:​ 

Atsakyti

Airise,  kažką sumaišei, man danties netrauks, Garbanelei trauks  :D  Trupinelis  žinau ta jausmą ir čia jau jokie dalykai nepades, kartais reik išsigedėti per mm ir po jų kibti darbuotis..  vyno ir gal dar kažko ko nelabai prisileidi nėštumo metu :) stiprybės :wub: kiek jau laiko planuojat? Amundsen  nu kaip gerai! Labai džiaugiuosi dėl tavęs, vilties spindulys mums esi :) Garbanele,  laikykis! Gal teplioja ne dėl mm, gal inplantacija :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodmorning: 12 gruodžio 2019 - 10:13

Pirma vaikuti planuojat? Kiek laiko planuoji?

Kadangi pas mus antras, tai kazkaip ramiai as, bus tai bus, jei ne, viena mylesiu iki begalybes😍

Atsakyti