Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Trupineli, tai kad tavo kantrybe gelezine tai nereiskia kad ir musu tokia pati  :P  :lol:   laukiam testuko!!  :bigsmile:​ 

Oi prajuokinai :D

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 12 11, 08:12)
Trupineli, tai kad tavo kantrybe gelezine tai nereiskia kad ir musu tokia pati  tongue.gif  lotuliukas.gif   laukiam testuko!!  bigsmile.gif​ </p>

Nedaug beliko 😂 Nors kasdien ryta pradedu su mintim ,,gal nelaukt?" 😂
Bet siandien toookia esu pikta, pilva maudzia. Dar darbe turiu cia spintaa tampyt 🙈 Grynai hormonai siaucia. Tik neaisku PMS ar ne 🤣
Atsakyti

Nedaug beliko 😂 Nors kasdien ryta pradedu su mintim ,,gal nelaukt?" 😂
Bet siandien toookia esu pikta, pilva maudzia. Dar darbe turiu cia spintaa tampyt 🙈 Grynai hormonai siaucia. Tik neaisku PMS ar ne 🤣

Na tokius simptomus turejau ir as, bet buvo ne pms :D

Atsakyti

Sveikos, aš po ginės  :) gavau closto stimuliacijai 2 tables per dieną net nuo 5 iki 9 cd. Ji ten skaičiavo tuos mano hormonus ir žiūrėjo kiek skirti, labai didelis Lai mano 4,2, daug vyriškų hormonų sakė. Gavau receptą ovitrelle ir gepretix bet sakė po echo paaiškės ar teks leistis ar ovitrelle ar ne, nes gali ir neužaugti niekas su tokiais hormonais  :unsure:​ po echo matysis kaip gleivinė, jei reikės sakė skirs estrofem. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 11 gruodžio 2019 - 14:55

Sveikos, aš po ginės  :) gavau closto stimuliacijai 2 tables per dieną net nuo 5 iki 9 cd. Ji ten skaičiavo tuos mano hormonus ir žiūrėjo kiek skirti, labai didelis Lai mano 4,2, daug vyriškų hormonų sakė. Gavau receptą ovitrelle ir gepretix bet sakė po echo paaiškės ar teks leistis ar ovitrelle ar ne, nes gali ir neužaugti niekas su tokiais hormonais  :unsure:​ po echo matysis kaip gleivinė, jei reikės sakė skirs estrofem. 

Na ne  prastai viskas ;) o kodel neisrase nieko del hormonu? Eik iskart pas endokrinologa, kad numust vyriskus hormonus ;) 

Atsakyti

na, svarbu kad viskas juda i prieki  :4u:​  

Atsakyti

Sveikos, aš po ginės  :) gavau closto stimuliacijai 2 tables per dieną net nuo 5 iki 9 cd. Ji ten skaičiavo tuos mano hormonus ir žiūrėjo kiek skirti, labai didelis Lai mano 4,2, daug vyriškų hormonų sakė. Gavau receptą ovitrelle ir gepretix bet sakė po echo paaiškės ar teks leistis ar ovitrelle ar ne, nes gali ir neužaugti niekas su tokiais hormonais  :unsure: po echo matysis kaip gleivinė, jei reikės sakė skirs estrofem. 

oh.. na neprisiplanuol nieko daug darbu jai nezinai kaip i Closto reguosi.. 

man paciai ziauru buvo 😳

Atsakyti

Na ne  prastai viskas ;) o kodel neisrase nieko del hormonu? Eik iskart pas endokrinologa, kad numust vyriskus hormonus ;) 

Endo, sakė dar nėr toks didelės tas testosteronas. Man ginė buvo išrašius 3 mėn KT gerti, kad užslopinti nors kiek tyos androgenus. Tai pamatysim rezultatą po keletos savaičių  :) dar liko 5 tablės KT gerti, o tada lauksiu mmm kad pradėti stimuliaciją  :rolleyes:​ 

Atsakyti

oh.. na neprisiplanuol nieko daug darbu jai nezinai kaip i Closto reguosi.. 

man paciai ziauru buvo 😳

Rimtai  :blink: Kai pradėsiu gerti, bus vyras jau grįžęs, tai jei ne kaip jausiuos bus šalia jis bus lengviau manau. 

Atsakyti

Na kaip jaučiasi merginos, kurios mmm nelaukia kitą savaitę? :ax: Ar planuojat ankščiau darytis nt, ar lauksit visgi mmm dienos? 

Trupinėlis laukiam nt foto  :D​ 

Sulaukusios II  :wub: 

• svajojanti27
  • Pegile
  • Sange
  • LoyalWarrior
  • GammaOrionis
  • lape_apykakle
  • finy
  • Adelė85
  • jogaileee3
  • Kategoriška
  • Katara
  • CherryBlossom
  • VeDo
  • grazi_moteris_
  • lucija_
  • Pikų*dama
  • Amundsen

Vis dar laukiančios II  :wub: 
12.09 Trupinėlis nelaukia mmm
12.18 Dandelion fuzz nelaukia/laukia mmm
12.20 Garbanelele nelaukia mmm
12.20 Gintare0820 nelaukia mmm
12.22 goodmorning nelaukia mmm
12.22-24 ~Emi~ nelaukia mmm
12.30 Serena.. nelaukia mmm
01.03 *Niloticus* pamatys II
00.00 -hal-
00.00 _mimozza_
00.00 Airisė

Atsakyti

Na kaip jaučiasi merginos, kurios mmm nelaukia kitą savaitę? :ax: Ar planuojat ankščiau darytis nt, ar lauksit visgi mmm dienos? 

lauksiu mmm  :rolleyes:

kažko šiandien vėl dešinį šoną suskausta...​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dandelion fuzz: 11 gruodžio 2019 - 19:19
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 12 11, 18:52)
Trupinėlis</strong> laukiam nt foto  biggrin.gif​ 

Net balsu susijuokiau 😂
Grizau namo su tooookiu galvos skausmu 🤯 Teko vaistu gert. Jau net spaudima matavausi, nes ir ausi uzgule nuo to skausmo. Bet spaudimas idealus. Ibuprofenas mane isgelbejo 🤣
Atsakyti