Trupineli, tai kad tavo kantrybe gelezine tai nereiskia kad ir musu tokia pati laukiam testuko!!
Oi prajuokinai
Sveikos, aš po ginės gavau closto stimuliacijai 2 tables per dieną net nuo 5 iki 9 cd. Ji ten skaičiavo tuos mano hormonus ir žiūrėjo kiek skirti, labai didelis Lai mano 4,2, daug vyriškų hormonų sakė. Gavau receptą ovitrelle ir gepretix bet sakė po echo paaiškės ar teks leistis ar ovitrelle ar ne, nes gali ir neužaugti niekas su tokiais hormonais po echo matysis kaip gleivinė, jei reikės sakė skirs estrofem.
Sveikos, aš po ginės gavau closto stimuliacijai 2 tables per dieną net nuo 5 iki 9 cd. Ji ten skaičiavo tuos mano hormonus ir žiūrėjo kiek skirti, labai didelis Lai mano 4,2, daug vyriškų hormonų sakė. Gavau receptą ovitrelle ir gepretix bet sakė po echo paaiškės ar teks leistis ar ovitrelle ar ne, nes gali ir neužaugti niekas su tokiais hormonais po echo matysis kaip gleivinė, jei reikės sakė skirs estrofem.
Na ne prastai viskas ;) o kodel neisrase nieko del hormonu? Eik iskart pas endokrinologa, kad numust vyriskus hormonus ;)
na, svarbu kad viskas juda i prieki
oh.. na neprisiplanuol nieko daug darbu jai nezinai kaip i Closto reguosi..
man paciai ziauru buvo 😳
Na ne prastai viskas ;) o kodel neisrase nieko del hormonu? Eik iskart pas endokrinologa, kad numust vyriskus hormonus ;)
Endo, sakė dar nėr toks didelės tas testosteronas. Man ginė buvo išrašius 3 mėn KT gerti, kad užslopinti nors kiek tyos androgenus. Tai pamatysim rezultatą po keletos savaičių dar liko 5 tablės KT gerti, o tada lauksiu mmm kad pradėti stimuliaciją
Na kaip jaučiasi merginos, kurios mmm nelaukia kitą savaitę? Ar planuojat ankščiau darytis nt, ar lauksit visgi mmm dienos?
Trupinėlis laukiam nt foto
Sulaukusios II
Vis dar laukiančios II
12.09 Trupinėlis nelaukia mmm
12.18 Dandelion fuzz nelaukia/laukia mmm
12.20 Garbanelele nelaukia mmm
12.20 Gintare0820 nelaukia mmm
12.22 goodmorning nelaukia mmm
12.22-24 ~Emi~ nelaukia mmm
12.30 Serena.. nelaukia mmm
01.03 *Niloticus* pamatys II
00.00 -hal-