Sveikos .
Sveikinimai, Amundsen
O aš pasiguosiu, antra ciklo pusė, o aš su antibiotikais, pūlinga angina prikibo ...
Amundsen, koks gražus testukas
Gintare, oj tie remontai bet svarbu rezultatas džiugina
Garbanelele, sveikatėlės ir greičiau sveik
Trupinėlis, kad tas tepliojimas būtų implantacija, o ne naujo ciklo pradžia
Man tai galvą skauda įkaliau citramono tai geriau kažkiek. Jau trečiadienį pas ginę, eina sau kaip greit.
o pas mane zinios tokios, kad OV buvo savaitgali, o ND tik penktadieni... nes visa savaitgali remontavom svetaine- dazem, lopem.. jauciu dar niekad su MB taip nekentem vienas kito kaip si savaitgali o as naivuole tikejausi, kad bus kaip per filmus kai poros nusiperka nama- kartu remontuoja- buciuojasi bedazydami sienas NIEKO PANASAUS! abu pikti, pavarge, stresuoti, purvini, bambamtys nenoriu daugiau jokiu remontu!!! vakar pagaliau sutvarkem sienas, isdazem- tai kazkaip biski atsileidom kai pamatem koks grazus rezultatas gavosi. Bet dar liko sudet grindis tai tikiuosi kad grindu dejimas praeis truputi lengviau. Dar planavom remontuot miegamaji- bet NE NE NE. Darysim pauze, kad vel pradet mylet vienas kita
Va tau atsakymas kodel statybininkai amziais lengvai paeme vaiksto
kitaip uzmustu viens kita
Oi, remontai tikrai išbando. Mes irgi pykomės, kol kompromisus rasdavom. Sakiau, kad skirtis reiks, kol susiremontuosim . Svarbiausia pasikalbėti, ir rasti sprendimus. Kartais atsiprašyti ir pasimeilinti vienas kitam, jei buvot neteisūs ir svarbiausia tiesiai nesakyt, aš gi sakiau