Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Lauralina  :4u:  

Oho, kad išilgėjo ciklas. Kada buvo ovuliacija sunku ir pasakyti. Geriausia ją sekti ov testais ir matuojant rytais temperatūrą. Koks sudėtingas tas moters organizmas, kai reikia t.y. planuoji leliuką jis paima ir iškrečia pokštą ir išilgėja ar sutumpėja ciklas. O kai minčių nėra apie leliuką ciklas kaip laikrodukas. 

Labai tiksliai pasakyta, mes kol neplanavom tainir išskyrų būdavo ir mm reguliarios, o dabar va išskyrų neliko, na mm kol kas laiku pasirodo  :hmm: tfu,tfu

Atsakyti

Lauralina  :4u:  

Oho, kad išilgėjo ciklas. Kada buvo ovuliacija sunku ir pasakyti. Geriausia ją sekti ov testais ir matuojant rytais temperatūrą. Koks sudėtingas tas moters organizmas, kai reikia t.y. planuoji leliuką jis paima ir iškrečia pokštą ir išilgėja ar sutumpėja ciklas. O kai minčių nėra apie leliuką ciklas kaip laikrodukas. 

Bet čia žiūriu ne man vienai taip ciklas normalus tik pradeda planuoti kažkokios nesamones dedasi,matyt psichologiškai vis dėl to veikia :hmm: tai dabar galvoju reikes gal tu OV nusipirkti bet net nežinau kokie čia jie patikimiausi kažkoks elektroninis yra tai jis daugkartinis nieko nenusimanau apie OV :ax: bet jau apie nt viską issiaiskinau :lol: 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Buvau biškį apleidus šitą forumą. Mm atėjo man laiku, tikiuosi ir šį mėn taip bus ar net gal ateis anksčiau, kadangi oficialiai pasirašėm ivf dokus, jau turėjau pirmadienį gimdos pabraižymą ir nuo kitų mm prasidės stimuliacija  :rolleyes: 

Man kitos mm turėtų būti apie Valentino dieną, bet kadangi jų laukiu tai nesirašau, bet kai tik sulauksiu mm pasirašysiu kada laukiu II  :nestuke​ 

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.09 Kategoriška nelaukia mmm

02.10 Sange nelaukia mmm

02.10 lape_apykakle nelaukia mmm 

02.14 pegile laukia II

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm 02.22 finy lauks arba nelauks mėmių

02.24 GammaOrionis nelaukia mmm

02.27 Airisė nelaukia mmm

02.28 Garbanelele laukia II

03.01 _mimozza_ laukia II

Atsakyti

Bet čia žiūriu ne man vienai taip ciklas normalus tik pradeda planuoti kažkokios nesamones dedasi,matyt psichologiškai vis dėl to veikia :hmm: tai dabar galvoju reikes gal tu OV nusipirkti bet net nežinau kokie čia jie patikimiausi kažkoks elektroninis yra tai jis daugkartinis nieko nenusimanau apie OV :ax: bet jau apie nt viską issiaiskinau :lol:

Man asmeniškai labiausiai patiko iš gandras.eu OV testai. Teigiamas OT būna kai būna testinė juostelė ryškesnė už kontrolinę ar vienodo ryškumo :)

Atsakyti

Kaip kategoriškai sekasi?

Atsakyti

Sangė ir lape apykaklė, kaip jūs?

Atsakyti

Kaip kategoriškai sekasi?

Sveikos :) dar nesulaukiau mm.  Jei iki 7dienio nesulauksiu gadinsiu Nt :D 

vakar pilva maude, galvojau tikrai susirgsiu. Snd ryte irgi galvojau. Kolkas nieko. Ir neskauda pilvo, tik krūtinė jautri. 

Atsakyti

Sveikos :) dar nesulaukiau mm.  Jei iki 7dienio nesulauksiu gadinsiu Nt :D

vakar pilva maude, galvojau tikrai susirgsiu. Snd ryte irgi galvojau. Kolkas nieko. Ir neskauda pilvo, tik krūtinė jautri. 

Na laikau kumsčius, kad tik tos mm nepasirodytų ir sekmadienį išvystum II  :nestuke . O man įdomiai dar tik kitą savaitę penktadienį MM bet pilvą šiandien kaip skaudą ir krūtinė šį ciklą prieš dvi dienas tokia sunki ir skausminag pasidarė ir speneliai skauda. Pretą ciklą tai krutų neskaudėjo tik spenelius. Įdomus tas .oters organizmas, kai neplanuoji kažkaip nei krutų skaudėdavo, nei pilvo skaudėdavo tiek anksti preiš MM.  :hmm:  :unsure:​ 

Atsakyti

del to kiekviena diena yra irgi visokiu nuomoniu. Tipo spermiukai nesubresta pakankamai kai kasdiena todel rekomenduojama kas antra diena. arba is vis viena diena 2 dienos pries OV, ir pries tai neturejus ND 5 dienas. Tada spermos koybe geriausia. Kiti sako, kad kasdiena.. net nzn  :hmm:   as visai sutikciau su ta nuomone kad kas antra  :)​ 

Soriukas, kad visdwr nedingatu ir kišuosi besilaukianti. Bet aš būtent taip ir pastojau. Kiek bandęm kas antrą, kas dien nieko  kai padarėm pertrauką prieš o  ir paėjo :)

Atsakyti

Soriukas, kad visdwr nedingatu ir kišuosi besilaukianti. Bet aš būtent taip ir pastojau. Kiek bandęm kas antrą, kas dien nieko  kai padarėm pertrauką prieš o  ir paėjo :)

Labai smagu, kad aplankai ir pasidalini patirtimi 😉. Bet ką daryt, kai nežinai kada ov taip gali dar ilgiau nepastoti. Na mano patirtis kitokia abu pradėti nd darant kiekvieną dieną 😆

Atsakyti

Maniškė irgi užkibo darant nd kiekvieną dieną, nes nežinojau nei kada ov buvo, net realiai kitų mmm nežinojau dienos, nes ciklas nereguliarus buvo. Tik žinojau nd pradėjimo datą  :D  O pastojau iš pirmo ciklo. Tik šį syk taip greit nepavyko nudžiugti kaip pirmąjį kartą. Na bet gal per valentino dieną užkibs žirniukas, jei tik ovuliacija įvyks ir D panorės, nes mes su vyru labai norime  :rolleyes:​  Ir dukrytė nekantriai laukia kada tas brolis ar sesė atsiras mamos pilvelį  :wub: 

Atsakyti

Sveikos :) mėmės kolkas neatėjo  :yahoo:​ 

Atsakyti