Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Aciu merginos uz palaikyma. Siandien viskas sviesiau atrodo. :D

Amundsen, oj kaip nefaina. Esu turejus ta “malonuma” tai uffff. Laikykis! Vaistukus turi, manau greit atsikratysi. :) 

Atsakyti
Sveikos.
Darbe toks tempas, kad nieko nespeju 🙈 Savaite praejo, o darbu nesumazejo.
Nzn kas su mano bt, ji vel krinta 🙄 Na idomu, kaip toliau 😂
Atsakyti

Pienlige tikrai :( sausa ten labai ir iskyros baltais gumuliukais.. skaiciau, kad gali atsirast po vaginozes gydymo, tam ir vartojau zvakutes ir probiotikus, kad neatsirastu ir se tau :(

ojetau mergyt, uzjauciu...laikykis.. Man po vaginozes gydymo buvo isimetus  :huh2:   tai uztruko kol as jos atsikraciau.. nes atrodo jau praeidavo ir vel is naujo.. labai daug skaiciau ir radau, kad pienlige labai megsta saldumynus  :unsure:  visiskai atsisakiau visko kur buvo cukraus ir pienlige daugiau negrizo  :victory2:   tai va, patariu- daug daug vandens- jokio saldumo- daugiau sarminiu produktu- darzoviu, salotu- ir praeis  :victory2:​  

Atsakyti

Labas rytas, o mane užpuolė sloga 🤧 dar šiandien į Kalėdinę šeimos fotosesiją einam, tai su savo raudona nosim būsiu kaip Kalėdų senelio Rudolfas  :oh:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 06 gruodžio 2019 - 08:33

Labas rytas, o mane užpuolė sloga 🤧 dar šiandien į Kalėdinę šeimos fotosesiją einam, tai su savo raudona nosim būsiu kaip Kalėdų senelio Rudolfas  :oh:​ 

:lol:  :lol:  :lol:   nieko uzphotoshopins  :lol: 

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:   nieko uzphotoshopins  :lol: 

Svarbiausia pozityviai mąstyti  :lol:  :lol:  :lol:

Atsakyti

ojetau mergyt, uzjauciu...laikykis.. Man po vaginozes gydymo buvo isimetus  :huh2:   tai uztruko kol as jos atsikraciau.. nes atrodo jau praeidavo ir vel is naujo.. labai daug skaiciau ir radau, kad pienlige labai megsta saldumynus  :unsure:  visiskai atsisakiau visko kur buvo cukraus ir pienlige daugiau negrizo  :victory2:   tai va, patariu- daug daug vandens- jokio saldumo- daugiau sarminiu produktu- darzoviu, salotu- ir praeis  :victory2:​  

Vat as ir galvoju, kad man cia po vaginozes isimete :( Teks atsisakyt saldumynu, bet bus sunku per kaledini laikotarpi 😅

Yra tokia tablete Diflucan, kuria isgeri jei zvakutes nepadeda, atsikratyt grybu organizme. Kazin galeciau ja suvartot 🤔 vienur raso, kad galima planuojanciom, nesciom, kitur, kad ne :/ gal esat ka girdeje??

Atsakyti

Panos, ar Pregna test meta isdziuvimus?🤔

Atsakyti

Panos, ar Pregna test meta isdziuvimus?🤔

Įmeskite foto  :4u: 

Atsakyti

goodmorning, 06 Gru 2019 - 11:17, parašė: Įmeskite foto :4u:
Per foto neina perteikt, vos vos juostele matoma

Priedas  20191206_111231.jpg   41,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vat as ir galvoju, kad man cia po vaginozes isimete :( Teks atsisakyt saldumynu, bet bus sunku per kaledini laikotarpi 😅

Yra tokia tablete Diflucan, kuria isgeri jei zvakutes nepadeda, atsikratyt grybu organizme. Kazin galeciau ja suvartot 🤔 vienur raso, kad galima planuojanciom, nesciom, kitur, kad ne :/ gal esat ka girdeje??

Va aš tas diflucan gėriau net 3 su kelių dienų tarpais. Ir vieną MB daviau. Tai po pirmos tablės jau buvo geriau, po antros jau visai gerai, o po trečios baigėsi visos zarazos ir ptu ptu ptu dar neatsinaujino  :) 

Toks įdomus testukas, bet taip šonai pasilieję ar dar čia pilnai neišdžiuvęs? II juostelė lyg nori šmėžuot. Aš esu dariusi tai vienam teste lyg norėjo kažkas lįsti, bet kitą sekančią dieną pasidarius nieko nebebuvo. Bet labai tikiuosi kad tau tikras tas vaiduoklis, ar realiai jis ryškesnis? 

Atsakyti

_mimozza_, 06 Gru 2019 - 11:59, parašė: Va aš tas diflucan gėriau net 3 su kelių dienų tarpais. Ir vieną MB daviau. Tai po pirmos tablės jau buvo geriau, po antros jau visai gerai, o po trečios baigėsi visos zarazos ir ptu ptu ptu dar neatsinaujino :) Toks įdomus testukas, bet taip šonai pasilieję ar dar čia pilnai neišdžiuvęs? II juostelė lyg nori šmėžuot. Aš esu dariusi tai vienam teste lyg norėjo kažkas lįsti, bet kitą sekančią dieną pasidarius nieko nebebuvo. Bet labai tikiuosi kad tau tikras tas vaiduoklis, ar realiai jis ryškesnis?
Jei nuo zvakuciu nepraeis, tai sunaudosiu jas ir mb duosiu irgi :) Na neasiki ta juostele, dar nepadziuvus buvo, manau meluoja ir tiek :) ankstyvu nusipirkau tai ryt paziuresim ka rodys, jie nieko, tai melagis pasitaike :)
Atsakyti