Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Bet va gavau vyro rezultatus, tai oligospermija :( Nesuprantu. Gi praeitais metais kai darem - viskas buvo gerai.

Gal čia tik laikinas sutrikimas, reikėtų kartoti spermatogramos tyrimą po 2-3 mėn vėl, daug veiksnių gali lemti šiuos pokyčius, kad ir elementari mityba.

Uch... įsivaizduoju kaip spaudžia širdį... 😔  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Aciu mimoza, kiek isgooglinau, tai tyrimai kaip ir geri. Bet va gavau vyro rezultatus, tai oligospermija :( Nesuprantu. Gi praeitais metais kai darem - viskas buvo gerai. O dabar spermiuku kiekis per puse maziau negu norma :( Jauciu reiks ICSI daryt. IVF startas sausio men kai tik sulauksiu menesiniu.

Gali tie rezultatai pakist po keliu savaiciu net, tai nenusimink  :4u: 

O as susinervinau daba :( pienlige siandien atsirado :( o dar vakar ecocillin zvakute panaudojau, kad po antibiotiku gydant vaginoze pienlige neisimestu 😭😭😭😭 nu uz ka man taip 😭😭

Atsakyti

Gali tie rezultatai pakist po keliu savaiciu net, tai nenusimink  :4u:

O as susinervinau daba :( pienlige siandien atsirado :( o dar vakar ecocillin zvakute panaudojau, kad po antibiotiku gydant vaginoze pienlige neisimestu 😭😭😭😭 nu uz ka man taip 😭😭

Kaip užjaučiu  :4u: bjauru tai  :unsure:​ 

Atsakyti

Kaip užjaučiu  :4u: bjauru tai  :unsure:​ 

Taip :( maza viltis kirba, gal kabinas kas, kad uzpuole taip staiga 8 dpo :/ ir krutine ispampus :( gali mausti pilva nuo pienliges?

Atsakyti

Taip :( maza viltis kirba, gal kabinas kas, kad uzpuole taip staiga 8 dpo :/ ir krutine ispampus :( gali mausti pilva nuo pienliges?
Nemanau kad nuo pienligės maudžia pilvą. Kiek aš ją kartų turėjau tai pilvo neskaudėdavo.

Man ginė buvo išrašius Lomexin tepaliuko, nes man dažnai įtrūksta tarpvietė ir tada aišku užpuola bakterijos ko pasekoje atsirasdavo pienligė  :oh: tai patepus greit išnyksta visos bėdos plius ir retėja tie įtrūkimai. Tai labai retai kada prisireikia to tepaliuko. Dukrytei irgi ta bjaurastis buvo atsiradus nors gėrė gerąsias bakterijos  :( begalo niežėt pradėjo ir daug baltų apnašų, tai jai irgi patepiau plonai plonai tai sekančią dieną mergytės nebekankino niežulys o vakare nebebuvo baltų apnašų. Rizikavau, nes info lapelyje rašo kad nerekomenduojama vaikams ir paaugliams.  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 06 gruodžio 2019 - 00:23

Nemanau kad nuo pienligės maudžia pilvą. Kiek aš ją kartų turėjau tai pilvo neskaudėdavo

Matyt pms :( bet tai kaip keista, kad siandien padaugejo isskyru, nors vakar, uzvakar naudojau zvakutes :(

Atsakyti

Matyt pms :( bet tai kaip keista, kad siandien padaugejo isskyru, nors vakar, uzvakar naudojau zvakutes :(

Tai gausesnės išskyros nereiškia kad jau pienligė. O jauti kažkokį diskomfortą, niežulį? 

Atsakyti

Tai gausesnės išskyros nereiškia kad jau pienligė. O jauti kažkokį diskomfortą, niežulį? 

Pienlige tikrai :( sausa ten labai ir iskyros baltais gumuliukais.. skaiciau, kad gali atsirast po vaginozes gydymo, tam ir vartojau zvakutes ir probiotikus, kad neatsirastu ir se tau :(

Atsakyti

Pienlige tikrai :( sausa ten labai ir iskyros baltais gumuliukais.. skaiciau, kad gali atsirast po vaginozes gydymo, tam ir vartojau zvakutes ir probiotikus, kad neatsirastu ir se tau :(

:console:  nenaudok dabar pieno produktų, sumažink cukraus vartojimą. Padės lengviau jos atsikratyti ir turbūt pas ginę. Nes NO nenusipirksi nieko be recepto 

Atsakyti

:console:  nenaudok dabar pieno produktų, sumažink cukraus vartojimą. Padės lengviau jos atsikratyti ir turbūt pas ginę. Nes NO nenusipirksi nieko be recepto 

Tepaliuku ir zvakuciu pilna be recepto ;) bet as turiu intimohelp zvakuciu, tai panaudosiu savaite dabar jas. Jos ir nuo vaginozes ir nuo pienliges :) 

Na teks pieno atsisakyt tada :( 

O pas giniu buvau uzvakar, jokiu isskyru blogu nebuvo :(

Gal zvakutes pades, greit susiimant. Dar ryt nusipirksiu Canesten tepaliuko, kad ir maniski patepliot del visako

Atsakyti

Oj tai liuks kad viską turi, greit susiimsi ir taip pat greit atsikratysi  :4u:​ 

Atsakyti

Oj tai liuks kad viską turi, greit susiimsi ir taip pat greit atsikratysi  :4u:​ 

Tikiuosi 😊

Tai gerai, kad dar pries mm atsirado, o ne pries vaisingas dienas, tai dar ne taip svarbu nd atsisakymas :)

Atsakyti