Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikutės, 

oj tas laikas lekia kaip pasiutes..  :D 

pas gine viskas gerai praejo šiandien, tik vieno dalyko nesitikejau kad pasakys. Tai va, gimdos gleivine gera, neplona. grazi sake. Pagal skaičiavimus man vakar turejo but OV, bet...sako folikutas desineje puseje yra 14 cm, o "sprogsta" kai buna 21 cm.. tai paskaičiavom, kad ov tik savaitgali bus. Tai negi visa laika man blogai apskaičiuodavo ov programele?  :hmm:  :blink:  

tai jeigu sakiau, kad si menesi nieko nedarysim su mb, tai zinokit darom daugiau nd nei iprastai :D matyt labai norisi to Kaledu stebuklo :D 

Atsakyti

Sveikutės, 

oj tas laikas lekia kaip pasiutes..  :D

pas gine viskas gerai praejo šiandien, tik vieno dalyko nesitikejau kad pasakys. Tai va, gimdos gleivine gera, neplona. grazi sake. Pagal skaičiavimus man vakar turejo but OV, bet...sako folikutas desineje puseje yra 14 cm, o "sprogsta" kai buna 21 cm.. tai paskaičiavom, kad ov tik savaitgali bus. Tai negi visa laika man blogai apskaičiuodavo ov programele?  :hmm:  :blink:  

tai jeigu sakiau, kad si menesi nieko nedarysim su mb, tai zinokit darom daugiau nd nei iprastai :D matyt labai norisi to Kaledu stebuklo :D

Sveika, tai gan geros naujienos. O kaip sekdavai ov pries? Mano tai ne pagal vadoveli tai programeles neteisingai rode iki kol ov testu ir bkt nepradejau matuoti. 

Atsakyti
Man programeles pievas rodo. Juk ten tik tikimybiu teorija. Man ryskiai o vyksta daug veliau.
Man jau ziauriai norisi saldumynu. Tai reiskia rysku pms :/ Visada pries mmm galiu vien sokoladus valgyt 🙈
Kalbant apie pinigus- tai daug neturiu tai nera ka ir leist 😂
O eglute mes jau savaitgali pasipuosem. Nusipirkau, tai sakau ka stoves lauke nepapuosta, tai geriau lai namie grazi dziugina 🤩 siaip niekad be gruodzio antros puses nepuosdavom.
Atsakyti

Sveika, tai gan geros naujienos. O kaip sekdavai ov pries? Mano tai ne pagal vadoveli tai programeles neteisingai rode iki kol ov testu ir bkt nepradejau matuoti. 

tai taip mazdaug ir sekdavau. Galvojau jau pradeti ot pirkti, bkt kazkaip nesiruosiau matuoti.. siaip jo, geros visai naujienos bent is mano puses cia :) 

Atsakyti

tai taip mazdaug ir sekdavau. Galvojau jau pradeti ot pirkti, bkt kazkaip nesiruosiau matuoti.. siaip jo, geros visai naujienos bent is mano puses cia :)

Sveikinu su geromis naujienomis ;)  :4u: 

O as siandien pasidariau pirmaji nt si cikla, nors aisku kaip ir tiketasi balta balta 😂 dar tik 8 dpo visgi :) nors esu beveik 100% garantuota, kad nevykes ciklas ir teks stimuliuotis nuo kitos savaites :)

Visoms geros dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikinu su geromis naujienomis ;)  :4u: O as siandien pasidariau pirmaji nt si cikla, nors aisku kaip ir tiketasi balta balta 😂 dar tik 8 dpo visgi :) nors esu beveik 100% garantuota, kad nevykes ciklas ir teks stimuliuotis nuo kitos savaites :) Visoms geros dienos  :4u:​ 

Dar tik 8 DPO 😉 man su pirmuoju vos matomą vaiduoklį parodė tik likus 2 dienom iki numanomų mm 😉 kol nėra mm tol laukim II  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 05 gruodžio 2019 - 15:30

Dar tik 8 DPO 😉 man su pirmuoju vos matomą vaiduoklį parodė tik likus 2 dienom iki numanomų mm 😉 kol nėra mm tol laukim II  :4u:

Na taip dar imanoma, bet as kazkaip visai netikiu kad galejom pastot :) plius gleivine plonoka, dar sirgau, snargliavaus, tai nemanau :)

Atsakyti

Na taip dar imanoma, bet as kazkaip visai netikiu kad galejom pastot :) plius gleivine plonoka, dar sirgau, snargliavaus, tai nemanau :)

Visko gali būt, kartais kai labiausiai nesitiki, tada ir ateina :) 

Atsakyti

Sveikos. Gal kuri nusimanot tose heroglifuose? 😂 Pas gydytoja menesio gale, o taip smalsu ar cia viskas gerai. Dariausi 5 ciklo diena.

Pridėta:

Atsakyti

Sveikos. Gal kuri nusimanot tose heroglifuose? 😂 Pas gydytoja menesio gale, o taip smalsu ar cia viskas gerai. Dariausi 5 ciklo diena.
Viskas gerai sakyčiau, ėjau googlintis ką reiškia teigiamas prie raudoniukės  :D bet pasirodo turi įmunitetą jai  :)​ 

Kada startuosi su IVF?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 05 gruodžio 2019 - 20:55

Aciu mimoza, kiek isgooglinau, tai tyrimai kaip ir geri. Bet va gavau vyro rezultatus, tai oligospermija :( Nesuprantu. Gi praeitais metais kai darem - viskas buvo gerai. O dabar spermiuku kiekis per puse maziau negu norma :( Jauciu reiks ICSI daryt. IVF startas sausio men kai tik sulauksiu menesiniu.

Atsakyti

Aciu mimoza, kiek isgooglinau, tai tyrimai kaip ir geri. Bet va gavau vyro rezultatus, tai oligospermija :( Nesuprantu. Gi praeitais metais kai darem - viskas buvo gerai. O dabar spermiuku kiekis per puse maziau negu norma :( Jauciu reiks ICSI daryt. IVF startas sausio men kai tik sulauksiu menesiniu.

Nenukabink nosies :4u: , svarbu yra spermiukų. Atrinks pačius geriausius, judriausius na ir koks skirtumas ar jie patys apsivaisins mėgintuvėlyje ar palengvins spermiukams juos jau suleidžiant į kiaušialastę. Suprantu nesmagu, kai iškyla papildomų problemų  :unsure: bet gerai kad yra būdas jas apeiti.  :)​ 

Atsakyti