Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Na bijau ko ir tiketis kai sansu tiek mazai  :)
Bet man maudena, tempia visa pilva jau nuo 5 dpo  :) praitus ciklus tai tik viena kiauside padurdavo, si kart tempia abu sonus, kartais net iki sonkauliu toks jausmas, pilvo apacia  :D bet neskaudziai :) kai pakosciu irgi patempia..
Spuogai kilo 1-6 dpo, bet nuo siandien svaru :) krutine nejautri :)

na manau cia pms turbut :)

Gal dvyniai kimba  :D sužinosi kitą savaitę ar čia pms ar kažkas džiugaus, geriau kad tai būtų džiugi žinia ir neprireiktų stimuliacijos  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos 😊 

Linkiu visoms graziu kalediniu || 😋 

As si menesi manau nurasysiu... Jau apie 2 savaites keistai susirgus esu, nei temperaturos, nei ka, taciau kosulys beprotiskas ir balsas dinges... Tai sedziu vaistais apsikrovus 😷 

Atsakyti

Dar nežinau, eisiu trečiadienį pas ginę tai sužinosiu, labai laukiu  :) ir man įdomu kuo stimuliuos. Tikiuosi parinks tinkamus vaistus ir mano organizmas gerai sureguos ir užaugs keli foliai ir nebus hyper nes su pks didesnė tikimybė. Žinau, kad turėtų paskirti ovitrelle nes natūr nevyksta ov, tai tikrai nerizikuosiu jei sakys kad jie ale savaime sprogt turėtų. Kažkaip tikiu, kad po šių KT eisis viskas sklandžiai  :rolleyes:​ 

Tai jau nebeilgai laukt ;) jei man mm pareis, kita sav jau pradesiu stimuliavima ir as :) vat as galvoju, kad visgi man pks gali lengvos formos but, nu nes pilna folikulu kiausidese :( o juk neturetu taip but :(

O skaiciau, kad del pks ir gleivine plonesne gali but..

Man nesake nieko del sprogtuku ar ov stebejimo, bet as jauciu pati nueisiu pries ov del visako  :hmm: 

Gal dvyniai kimba  :D sužinosi kitą savaitę ar čia pms ar kažkas džiugaus, geriau kad tai būtų džiugi žinia ir neprireiktų stimuliacijos  :wub:​ 

Tikiuos ne dvyniai, nenoriu :D ir stimuliavimo bijau del galimu dvyniu 😂😂 na greit isaiskes kas cia :) ryt jau pirma nt sugadinsiu  :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos! 

Na aš jau šį ciklą planavau matuot temperatūrą, bet vis pamirštu, o jau 10cd, tai kažin ar jau apsimoka pradėti šį ciklą. 

Ir taip...laikas lekia nesustabdomai, pasižiūrėjau banko ataskaitą lapkričio mėnesį, tai šoką gavau...aišku operacija,gimtadieniai, kalėdinės dovanos, skraidymai, tyrimai, bet vis tiek... Gerai, kad viskas jau supirkta, bet grįžus į Lietuvą vis tiek neuždirbam, o tik išleidžiam, o taupom butui, tai kažkaip reik pergalvot savo finansus. Ar ir jūs gruodį lapkritį daug išleidžiat? 

Šią savaitę turi būti OV, neturiu OV testų, tai šiaip stengiamės nd kas antrą dieną ir stebiu save, kol kas tik išskyros keičiasi, o daugiau jokių ženklų :) 

Laikau kumščius už mus visas, kad butų kalėdiniai ir naujametiniai džiaugsmai  :4u: 

Atsakyti

Sveikos! 

Na aš jau šį ciklą planavau matuot temperatūrą, bet vis pamirštu, o jau 10cd, tai kažin ar jau apsimoka pradėti šį ciklą. 

Ir taip...laikas lekia nesustabdomai, pasižiūrėjau banko ataskaitą lapkričio mėnesį, tai šoką gavau...aišku operacija,gimtadieniai, kalėdinės dovanos, skraidymai, tyrimai, bet vis tiek... Gerai, kad viskas jau supirkta, bet grįžus į Lietuvą vis tiek neuždirbam, o tik išleidžiam, o taupom butui, tai kažkaip reik pergalvot savo finansus. Ar ir jūs gruodį lapkritį daug išleidžiat? 

Šią savaitę turi būti OV, neturiu OV testų, tai šiaip stengiamės nd kas antrą dieną ir stebiu save, kol kas tik išskyros keičiasi, o daugiau jokių ženklų :)

Laikau kumščius už mus visas, kad butų kalėdiniai ir naujametiniai džiaugsmai  :4u:

Na si menesi ir mes issileidom labai daug 😭 aisku patys kalti, pirkom kaledines dekoracijas, nes visai neturejom.. as lt buvau isleidau daug.. dar baldu, elktronikos papirkom, kaledines dovanos.. ir ziu kad 5000eu ir nebera, jei ne daugiau 😭

Atsakyti

ryt jau pirma nt sugadinsiu  :ax:​ 

Linkiu II  :wub:​ 

Atsakyti

O gersi dėl nereguliaraus ciklo? Tikiuosi sulauksi norimo rezultato jį vartojant  :)​ 

Aha del nereguliarumo geriu :) aisku jis skatina ir vaisinguma :) dviguba nauda bus :) 

Atsakyti

Linkiu II  :wub:​ 

5% tikimybe, tai abejoju labai :D

Atsakyti

Emi,  žinau kaip nesmagu sirgti, sveikatėlės ir kuo greičiau sveik  :4u: 

Amundsen, ko labiausiai nenori tai tas ir nutinka  :D oj lauksim nt rezultato  :ax: 

goodmorning, net nežinau dėl bkt, jei vėlesnė ovuliacija būna tai gal ir verta pradėti. Bet jei kokia 13-14 cd tai gali nesuprasti kaip ta tempė  :hmm: Gruodis, tai tragedija su finansais, nes belenkiek išlaidų  :oh: 

Man ir kiek išskyrų pasidarė geriant KT, nes kai jų negėriau tai žiauru visiška sausra visomis dienomis būdavo  :unsure:​ 

Atsakyti

Mimoza , linkiu, kad tikrai viskas sklandžiai vyktų :) ryt pasidedu termometrą ir bandysiu matuot :)

Amundsen, aš irgi 5k išleidau praeitą mėnesį.. ir dar neskaičiuojant mokesčių, nes MB moka... o dėl 5procentų, tai kartais ir 1 procentas išgelbėja! Dvynukai, omg, neįsivaizduoju, kaip augint reiktų ir šiaip, kaip išnešioti :D bet man tai ai, koks skirtumas, svarbu, kad tik pastočiau ir sveikus išnešiočiau ir pagimdyčiau, nors MB yra pasakęs, kad dvynukų nenori :D o šiaip oj laukiam laukiam testo teigiamo laukiam!!!

Serena, na gal ten viską suskatins ir žiūrėk pastosi greitai! Viskas tik į gerą :) 

Emi, sveikatos! aš pripirkus visokių papildų, nes MB nuolat serga, tai kai pradėjo gert, dar nesirgo, dabar buvo užpuolę, bet išsikapanojo, tai nežinau, kas ten tiksliai padėjo, bet tikrai padėjo. Nupirkau bičių duonelės, tai valgom abu, aliejinio pikio, tai kai tik pajuto, nosį tepėsi juo ir dar skruzdžių medžio žievės Pau d’arco ir žuvų taukų. Tai kazkas iš šitų ar visi kartu tikrai padeda, nes šiaip jis serga nuolatos. 

Atsakyti

ziuriu apie islaidas kalbat...as tai gal tada patylesiu kiek isleidau lapkricio menesi  :oh:  si menesi bus panasiai. Vien mokslams 2000 euru.. pirkom viska svetaines remontui, baldu..omg.. jau geriau nematyt, bet SEB banko app rodo suma isleista viskam per menesi..tai kai pamatau net supykina  :lol:   as jau jauciu nepirksim mes siemet eglutes.. bus kaledos be eglutes..  Sunus vistiek isvaziuoja i lietuva su teciu ant svenciu.. o mums su MB bus gerai ir be eglutes..  :ax:  reikia jau biski susiimt, nes sausis bus labai sausas man  :oh:​  

Atsakyti

Emi,  žinau kaip nesmagu sirgti, sveikatėlės ir kuo greičiau sveik  :4u:

Amundsen, ko labiausiai nenori tai tas ir nutinka  :D oj lauksim nt rezultato  :ax:

goodmorning, net nežinau dėl bkt, jei vėlesnė ovuliacija būna tai gal ir verta pradėti. Bet jei kokia 13-14 cd tai gali nesuprasti kaip ta tempė  :hmm: Gruodis, tai tragedija su finansais, nes belenkiek išlaidų  :oh:

Man ir kiek išskyrų pasidarė geriant KT, nes kai jų negėriau tai žiauru visiška sausra visomis dienomis būdavo  :unsure:​ 

Na aisku, jei bus ir 2 mylesim ir auginsim, bet pakaktu ir 1 bent 😂

Mimoza , linkiu, kad tikrai viskas sklandžiai vyktų :) ryt pasidedu termometrą ir bandysiu matuot :)

Amundsen, aš irgi 5k išleidau praeitą mėnesį.. ir dar neskaičiuojant mokesčių, nes MB moka... o dėl 5procentų, tai kartais ir 1 procentas išgelbėja! Dvynukai, omg, neįsivaizduoju, kaip augint reiktų ir šiaip, kaip išnešioti :D bet man tai ai, koks skirtumas, svarbu, kad tik pastočiau ir sveikus išnešiočiau ir pagimdyčiau, nors MB yra pasakęs, kad dvynukų nenori :D o šiaip oj laukiam laukiam testo teigiamo laukiam!!!

Serena, na gal ten viską suskatins ir žiūrėk pastosi greitai! Viskas tik į gerą :) 

Emi, sveikatos! aš pripirkus visokių papildų, nes MB nuolat serga, tai kai pradėjo gert, dar nesirgo, dabar buvo užpuolę, bet išsikapanojo, tai nežinau, kas ten tiksliai padėjo, bet tikrai padėjo. Nupirkau bičių duonelės, tai valgom abu, aliejinio pikio, tai kai tik pajuto, nosį tepėsi juo ir dar skruzdžių medžio žievės Pau d’arco ir žuvų taukų. Tai kazkas iš šitų ar visi kartu tikrai padeda, nes šiaip jis serga nuolatos. 

Nu vat as irgi nenoriu dvynuku kazkaip, nors pati esu is dvyniukiu 😅 kazkaip noris visa meile ir demesi vienam skirti, neisivaizduoju kaip speciau su dviem :D

Tai mes irgi dar be mokesciu, tai nekazka 😰

ziuriu apie islaidas kalbat...as tai gal tada patylesiu kiek isleidau lapkricio menesi  :oh:  si menesi bus panasiai. Vien mokslams 2000 euru.. pirkom viska svetaines remontui, baldu..omg.. jau geriau nematyt, bet SEB banko app rodo suma isleista viskam per menesi..tai kai pamatau net supykina  :lol:   as jau jauciu nepirksim mes siemet eglutes.. bus kaledos be eglutes..  Sunus vistiek isvaziuoja i lietuva su teciu ant svenciu.. o mums su MB bus gerai ir be eglutes..  :ax:  reikia jau biski susiimt, nes sausis bus labai sausas man  :oh:​  

As bijau atidaryt saskaita, nenoriu matyt tos sumos 😰 bet zadu sau - jokiu pirkiniu daugiau bent iki pavasario 😅

Atsakyti