Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas rytas  :) 

Niloticus, labai tikiuosi, kad pamatysi II. Būtų puiki naujųjų metų pradžia  :angel_not: 

Sveikos.
26-ta ciklo diena, ir krinta bt 🙈 Nenoriu tuo tiket 😔 manysiu, kad auksciausiai buvo pakilusi del mano sirguliavimo, o pasveikus pakrito 🙄

Gali būti ir implantacinis pakritimas jei tarkim ryt vėl užkiltų  :)​ 

Atsakyti

Sveikos.
26-ta ciklo diena, ir krinta bt 🙈 Nenoriu tuo tiket 😔 manysiu, kad auksciausiai buvo pakilusi del mano sirguliavimo, o pasveikus pakrito 🙄

Tai jei sirguliavai, tai bkt negali si cikla pasitiket :/

Ar normalu, kad tempia pilvo apacia, sonus 7dpo?

Atsakyti

Sveikos.

Kadangi sirguliavai, tai aš BKT matavimu netikėčiau 🤔

Norėčiau ir aš pradėti matuoti, bet šnipštas gautūsi, naktį po 2-3x keliuosi prie vaiko tai nesąmonių primatuočiau ir tiek 🙄 

Atsakyti

Kadangi sirguliavai, tai aš BKT matavimu netikėčiau 🤔

Norėčiau ir aš pradėti matuoti, bet šnipštas gautūsi, naktį po 2-3x keliuosi prie vaiko tai nesąmonių primatuočiau ir tiek 🙄 

Pabandyti verta, aš kai esu matavusi tai nors ir keldavausi naktį tai į wc, tai pas dukrą. Gaudavosi kokie 1-3 nubudimai visad kartais ir daugiau, bet kad išsiderintų labai to nepastebėjau. 

Atsakyti

Ar normalu, kad tempia pilvo apacia, sonus 7dpo?

Manau normalu  :hmm:​ 

Atsakyti

Pabandyti verta, aš kai esu matavusi tai nors ir keldavausi naktį tai į wc, tai pas dukrą. Gaudavosi kokie 1-3 nubudimai visad kartais ir daugiau, bet kad išsiderintų labai to nepastebėjau. 

Hmm, na reikia tada pabandyti matuoti, su pirmuoju kai pradėjau matuoti BKT, tai tas ciklas ir buvo tas laimingasis  :ax:​ 

Atsakyti

Manau normalu  :hmm:​ 

Lyg ir netemdavo taip anksciau  :hmm: 

Na bet matyt kiekvienas ciklas skirtingas :)

Atsakyti

Lyg ir netemdavo taip anksciau  :hmm:

Na bet matyt kiekvienas ciklas skirtingas :)

Iš ties skirtingas būna.  :) 

Panos jau gruodis, kažkaip nesitiki kad šie metai jau į pabaigą. Kaip jie greit pralėkė  :unsure:​ 

Atsakyti

Iš ties skirtingas būna.  :) Panos jau gruodis, kažkaip nesitiki kad šie metai jau į pabaigą. Kaip jie greit pralėkė  :unsure:​ 
Aha labai greitai, laikas paskutiniu laiku skriete skrieja, o atrodo ir nieko doro nenuveikei :(

Beje gal jau zinai koki tu stimuliavima pradesi si men, ar jau pradejai ;)?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 04 gruodžio 2019 - 12:29

Sveikos merginos,

paskaitau visad, bet jegu nelabai turejau jums parasyti  :4u: 

kaip laikotes? Taip laukiu ir norisi pamatyti teigiamu testuku  :ax: 

Amundsen man viska tempe ir maude nuo kazkur 8dpo su sekmingu ciklu, tai galbut geras zenklas.

Atsakyti

Sveikos merginos,

paskaitau visad, bet jegu nelabai turejau jums parasyti  :4u:

kaip laikotes? Taip laukiu ir norisi pamatyti teigiamu testuku  :ax:

Amundsen man viska tempe ir maude nuo kazkur 8dpo su sekmingu ciklu, tai galbut geras zenklas.

Na bijau ko ir tiketis kai sansu tiek mazai  :)
Bet man maudena, tempia visa pilva jau nuo 5 dpo  :) praitus ciklus tai tik viena kiauside padurdavo, si kart tempia abu sonus, kartais net iki sonkauliu toks jausmas, pilvo apacia  :D bet neskaudziai :) kai pakosciu irgi patempia..
Spuogai kilo 1-6 dpo, bet nuo siandien svaru :) krutine nejautri :)

na manau cia pms turbut :)

Atsakyti

Aha labai greitai, laikas paskutiniu laiku skriete skrieja, o atrodo ir nieko doro nenuveikei :(

Beje gal jau zinai koki tu stimuliavima pradesi si men, ar jau pradejai ;)?

Dar nežinau, eisiu trečiadienį pas ginę tai sužinosiu, labai laukiu  :) ir man įdomu kuo stimuliuos. Tikiuosi parinks tinkamus vaistus ir mano organizmas gerai sureguos ir užaugs keli foliai ir nebus hyper nes su pks didesnė tikimybė. Žinau, kad turėtų paskirti ovitrelle nes natūr nevyksta ov, tai tikrai nerizikuosiu jei sakys kad jie ale savaime sprogt turėtų. Kažkaip tikiu, kad po šių KT eisis viskas sklandžiai  :rolleyes:​ 

Atsakyti