Labas rytas visoms
Norvegija ;)
Labas rytas
Siandien varau pas giniu, paziuresim ka si kart isgirsiu 😊
O šaunu, pranešk ką pasakys
Aš ir mėgstu užsirašyti, bet būna pamirštu aš jį išsitraukti
Vat vat as irgi pamirstu
Bet svarbiausius gal atsiminsiu, kad paziuretu kaip ten su isskyrom, ar jau geros. Ar buvo ovuliacija, ar mato geltonkuni. Koks gleivines storis, nes idomu po spirales ar vis dar labai issploneje. Ir del skysciu gimdoj ar mato ka, nes kai lt buvau, gine sake, kad lyg skysciu yra gimdoj ar uz gimdos tai neaisku kas ten :/ bet man atrodo pas maniski giniu, geresnis aparatas, matys geriau viska
Vat vat as irgi pamirstu
Bet svarbiausius gal atsiminsiu, kad paziuretu kaip ten su isskyrom, ar jau geros. Ar buvo ovuliacija, ar mato geltonkuni. Koks gleivines storis, nes idomu po spirales ar vis dar labai issploneje. Ir del skysciu gimdoj ar mato ka, nes kai lt buvau, gine sake, kad lyg skysciu yra gimdoj ar uz gimdos tai neaisku kas ten :/ bet man atrodo pas maniski giniu, geresnis aparatas, matys geriau viska
Lauksim labai rezultatų, laikau kumščius, kad viskas būtų gerai
89E3870F-9B9D-4344-8D55-3814C1330C31.jpeg 113,72KB 1 Parsiųsta kartųParėjo mano nėštumo testai iš Ali, nu dabar jau testuosiuos netaupydama aišku, kažkaip užsakinėja a tikėjausi, kad gal neprireiks, liks antro vaiko planavimui, beeeet, reiks vis dėl to, tikiuosi, kad teigiami bus visi dabar beliko pasidarbuoti, kad tikrai būtų galimybė toms dviems juostelėmis išryškėti
89E3870F-9B9D-4344-8D55-3814C1330C31.jpegParėjo mano nėštumo testai iš Ali, nu dabar jau testuosiuos netaupydama aišku, kažkaip užsakinėja a tikėjausi, kad gal neprireiks, liks antro vaiko planavimui, beeeet, reiks vis dėl to, tikiuosi, kad teigiami bus visi dabar beliko pasidarbuoti, kad tikrai būtų galimybė toms dviems juostelėmis išryškėti
Linkiu, kad greit rodytu II ;) as sakiau, jei si cikla nepavyks, nebesitestuosiu isvis, kol neveluos kokia savaite 😂😂
89E3870F-9B9D-4344-8D55-3814C1330C31.jpegParėjo mano nėštumo testai iš Ali, nu dabar jau testuosiuos netaupydama aišku, kažkaip užsakinėja a tikėjausi, kad gal neprireiks, liks antro vaiko planavimui, beeeet, reiks vis dėl to, tikiuosi, kad teigiami bus visi dabar beliko pasidarbuoti, kad tikrai būtų galimybė toms dviems juostelėmis išryškėti
Nemažai užsipirkai linkiu kad pamatytum II ir nepamatytum nei vieno testo melagiuko suteiksiančio tuščių vilčių