Liuks mimozza kokius pirkai? Aš galvoju gal reiks kitą mėnesį ir bandyti su jais pažaisti 😆
Pirkau David 20 mIU iš testukas.lt
Lauralina ar sulaukei mmm? Kategoriška, tikiuosi tie vaiduokliukai ryškės Sange, lape_apykakle kaip jaučiatės? Ar yra kokios nuojautos? 😊
Mano mmm jau į pabaigą, šiandien gavau ov testukus. Laukiu kada galėsiu išmėginti, šį syk kitokius pirkau
Labas rytas
Aš šiandien pasidariau NT, tai tuštutėlis Biškutuka liūdna, bet giliai viduje to ir tikėjausi, nes man rods biškutuka nepataikėm su OV ir ND prieš ovuliaciją nd buvo 3 dienos prieš, o paskui per vaisingas dienas vyro nebuvo, tai nd buvo atliekami dvi dienos po teigiamo OV testo, tai manau, kad pražioplinom savo gandriuką.
Dėl to dažnumo mylėtis, tai kiek žmonių tiek nuomonių Aš kažkaip manau, kad užtektu ir kas antrą dieną, bet žinant save, po mm norisi kas dieną, o kai prasideda OV tada man jau nebereikia sekso, tai gaunasi toks jau darbas grynai Bet kaip mano viena draugė juokiasi - reikia dirbti ties vaikų klausimu
Labas rytas
Aš šiandien pasidariau NT, tai tuštutėlis Biškutuka liūdna, bet giliai viduje to ir tikėjausi, nes man rods biškutuka nepataikėm su OV ir ND prieš ovuliaciją nd buvo 3 dienos prieš, o paskui per vaisingas dienas vyro nebuvo, tai nd buvo atliekami dvi dienos po teigiamo OV testo, tai manau, kad pražioplinom savo gandriuką.
Dėl to dažnumo mylėtis, tai kiek žmonių tiek nuomonių Aš kažkaip manau, kad užtektu ir kas antrą dieną, bet žinant save, po mm norisi kas dieną, o kai prasideda OV tada man jau nebereikia sekso, tai gaunasi toks jau darbas grynai Bet kaip mano viena draugė juokiasi - reikia dirbti ties vaikų klausimu
Sange, bet dar ankstoka nuliūsti, juk dar iki mm nemažai dienų 😉
man ziauriai norisi viena savaite- iki ov nu bet taip nenormaliai tada ir kolegos sexualus pasidaro, ir zvilgsnis krypsta i visus vyriskos lyties atstovus vienu zodziu norisi lipt sienom. Bet vos tik ateina OV- viskas sexo mano gyvenime gali ir nebut
Sveikos. Kuo arčiau mm, tuo labiau nervai ima. Pilvą maudžia, bet nesuprasi kaip prieš mm ar kitaip . Penktadienį turėtų mėmės prasidėt.
Taip taip, pažystamas jausmas dėl nervų.
Aš vėl pradėjau BKT matuotis, ir dar OV testukų užsisakiau. Noriu progesteroną išsitirti, tai reikia tą 7 DPO pagauti kažkokiu būdu. Dariausi jau ir kitus hormonų tyrimus. Tai iš pirmo žvilgsnio visi normų ribose, nebent tatpusavio jų santykis neatitinka, bet čia nebent ginė ar endokrinologė gali pasakyt.
Sveikos merginos pagaliau sulaukiau mm nu sakes tai kokio ilgumo cia tie mano ciklai nebezinau kada dabar tos kitos mm bus nezinau kokia data cia sakyti sis ciklas gavosi 38d ana menesy 34d tai mazdaug tada imu 35d tai gaunasi dabar kad nelaukiu mm kovo 12d nu panasiai kazkur tai OV isvis nesuprantu kokia diena buna asas skaiciau kad nesvarbu kokio ilgumo ciklas reikia nuo galo atimti 14, 15d ir gausis OV diena kazin teisybe cia ?
Lauralina
Oho, kad išilgėjo ciklas. Kada buvo ovuliacija sunku ir pasakyti. Geriausia ją sekti ov testais ir matuojant rytais temperatūrą. Koks sudėtingas tas moters organizmas, kai reikia t.y. planuoji leliuką jis paima ir iškrečia pokštą ir išilgėja ar sutumpėja ciklas. O kai minčių nėra apie leliuką ciklas kaip laikrodukas.