Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Nakvišos aš irgi geriu ir jau į pabaigą, tai nežinau ar pirkti dar pakuotę  :hmm:

o gal žinot vitamino D pirkti, kur būna antpolė tokia stiklinė perlauži ir išgeri ir būna dozė pusmečiui ar kiek ten, nežinau ar be recepto yra tokių pirkt, gal kuri susidūrėte?

Aš tai vakar apsipirkau, kalėdines dovanas visiems supirkau, o šiandien buvau nuvažiavus į kalėdinę mugę centre, šalta pas mus, bet smagu tikrai. MB vis dar sirguliuoja, tai rytoj manau tinginiausim namuose :) :sokiai:

Maniškės gėrė kur dozė 3 mėn. Tai nuėjo į vaistinę ir prašė Boncel aš tokį gėriau bet ten mėnesio dozė kuri sugeriama per 4 kartus. Paklausė vaistininkė kiek pas jį rodo kraujas tai buvo lyg 27 tai davė iškart tą kur dozė 3 mėn. ir davė net dvi pakuotes. Tai pabandyti visada galima arba parduos arba ne 

Atsakyti

Išdžiūvusio testo vertinti negalima?  :hmm:  grįžau namo, savo rytinėje bituteje matau vaiduoklį  :oh:​ 

Šiaip išdžiūvusio nereiktų vertinti, bet žiūrint kokia ta juostelė  :hmm: jei blanki, pilka tai greičiausiai išdžiuvimas. 

Atsakyti

Šiaip išdžiūvusio nereiktų vertinti, bet žiūrint kokia ta juostelė  :hmm: jei blanki, pilka tai greičiausiai išdžiuvimas. 

Va tame ir replės, kad rausva  :hmm:​ 

Atsakyti

Va tame ir replės, kad rausva  :hmm:​ 

Parodyk  :)​ 

Atsakyti

Parodyk  :)​ 

Kaip įkelti foto iš tlf? ☺️ 

Atsakyti

Priedas  IMG_20191130_161431.jpg   37,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atrodo pavyko  :unsure: tas pirmas amedi plus, antras bitutė, bet foto sunku įžiūrėti  :hmm:

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20191130_161431.jpg

Atrodo pavyko  :unsure: tas pirmas amedi plus, antras bitutė, bet foto sunku įžiūrėti  :hmm:

Amedi tai nieko neįmatau, bitutėje tai kažkas šmėžuoja, bet spalvos aišku dorai nesimato, foto kaip ir pilka. Kada žadi kartoti jei nepramuš mmm. Bet kaip linkiu kad nepramuštų. :bigsmile:​ O kaip su gleivėm? Vis dar gausiai?

Atsakyti

Na antrame tikrai matosi rausvoka ;) linkiu, kad rysketu  :4u:  isbandyk pirmadieni vel, jei kas yra, bus ryskiau ;)

Atsakyti

O kaip su gleivėm? Vis dar gausiai?
Nebe taip gausiai, bet yra, kas nebūdinga mano antrai ciklo pusei 🤔 Šiandien nusipirksiu kokį rimtesnį tekstuką, rytoj ryte bandysiu prasitestuoti  :rolleyes: įdomu kuom čia baigsis šitas detektyvas  :huh2:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 01 gruodžio 2019 - 07:42

Antrame matau! Laikau kumščius!  

Atsakyti

Nebe taip gausiai, bet yra, kas nebūdinga mano antrai ciklo pusei 🤔 Šiandien nusipirksiu kokį rimtesnį tekstuką, rytoj ryte bandysiu prasitestuoti  :rolleyes: įdomu kuom čia baigsis šitas detektyvas  :huh2: 

Nusipirkite elektroninį, manau tas tai tiesą parodys :) linkiu, kad būtų teigiamas ;)

Atsakyti
Papasakosiu savo penktadienio nuotykius Kardiolitoj.
Kadangi su Juozu buvo problemų su prg, mano ginė liepė man dabar vos pastojus, prg sekti (ar ne mažas, ar staigiai nekrenta ir jei kas, kreiptis vaistų). OK, seku. Pirmadienį 104 (valio), ketvirtadienį priduodu vėl, penktadienį ateina atsakymai - 44! Papuolu į lengvą paniką, skambinu į polikliniką, gydytoja baigus darbą prieš 15 min. Telefono neduoda, su kita ginė nesujungia. Suprantu, kad teks laukti iki antradienio, rizikuoti, laukti, arba ieškoti kokios konsultacijos privačiai. Nusprendžiu, dėl šventos ramybės rasti privačiai, bala nematė tų 50e, ramybė svarbiau. Apskambinu pusę Vilniaus, vietų nėra. Radau Kardiolitoj. OK, einu. Pakonsultuoja, per staigus kritimas, paskiria po tabletę prg, duoda receptą. Ir sako "gal jei jau jūs čia, padarom echo?" padarom. Apžiūri, randa puslytę. "ajajaj, per maža, reiktų po savaitės vėl echo". K
Kadangi mano ginė turi vietą tik gruodžio 18, pagauta emocijų užsirašau. Einu mokėt. 50e konsultacija +40e už echo! Vos nenugriuvau. Prieš echo niekas man nesakė, kad tai papildomai kainuoja (daugumoj kitų klinikų echo įeina į kainą). "o jūs neklausėt" - pasako.. Tiek to, sumoku (gerai kad draudimą turiu). Einu vaistų. Vaistininkė paima receptą ir duoda vieną dėžutę. Ir tada man topteli "pala pala, gyd sakė, pirmadienį pasikartot tyrimus, ir jei nebus bent 70, arba toliau kris, vartoti po dvi tabletes. O tokiu atveju, jų man iki vizito pas gydytoją neužteks".. Ir tokiu pinigų melžimu pakvipo, kad Oj Oj... Gydytoja darė viską, kad vėl pas ją ateičiau!! Ir vėl krūvą pinigų palikčiau!! Iš pradžių pagąsdino per maža puslyte, tada vaistų galimai per mažai davė. Nu OK, tegu ir neaugs ta pūslelė, ką ji pakeis? Ogi nieko. *****, atšaukiau vizitą ir lauksiu savo laiko pas ginę. Ner čia ko. Fui. 
Atsakyti