Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos mergaitės. Planuojam savo žirnių daugiau nei metai... 11men 13 d turėjau polypo operaciją... Persirgau mmm lengvai kaip niekad... Dabar pirmas ciklas be polypo... Matuoju bt bet kažkaip šio ciklo matavimai šokinėja apie 0.3 laipsnio... Vieną rytą būna 36.4 kitą žiūrėk jau 36.7... Kiek peržiūrėjau pastojusių ciklus tai taip nebūna kaip pas mane... Tai įtariu nieko gero.... Gal gali būti kad šiuo metu yra man anemija unsure.gifgeriu ir geležį ir kalį magnį cyclebalance... Gal jie man kreipia temp grafiką 🙄 pas gyd tik gruodžio antroj pusėj... Gal yra mergaičių po polypo operacijos ir kaip sekėsi pastoti gal pasidalinsite patirtimi 4u.gif

sveika prisijungus  :4u:   man operavo polipa pries beveik 3 menesius. Dabar bus trecias ciklas bandymu  :)   kol kas nieko  :unsure:​  

Atsakyti

Nelaukiu gruodzio 30 :) gal naujiem metams bus staigmena :)

linkiu kad taip ir butu  :4u:  nauji metai, nauja laime  :4u:​  

Atsakyti

Kaip smagu, kai mūsų daug, tai kas testuojasi, kas jau darbuotis baigia, mes dar tik pradėsim su nd :) sakiau MB, kad darbe nepersidirbtų kitą savaitę, nes yra svarbesnių reikalų namuose :D
Niloticus Labai linkiu, kad ta antroji juostelė išryškėtų :) pabandyk skirtingus testus kitom dienom, jei vis dar nepasirodys nelabosios :) 

loruki, sveika, man darė 11men 12d. polipo šalinimą, bet man mm tik dabar į pabaigą, šiandien 5cd. bet irgi mm buvo lengvos, su skausmais, bet lengvesnės nei seniau. Tai mano ciklas tip prasideda, viskas atrodo, kaip ir seniau :) O jums nedarė tyrimų prieš operaciją? Geležies kiekį turėtumėt žinoti. 

Atsakyti

Sveikos, 

kokią ten arbatą nuo nervų sakėt reikia gerti, juozažolių? Valerijonų tabletės nelabai padeda, arba labai trumpai..  :4u:  Gal dar kažką dėl atminties gerinimo žinot?

Gavom vyro pasėlio tyrimus, tai nieko nerado. Pirmadienį jeigu viskas ok, einam į santaras, pas genetike.  :unsure: o darbe irgi darbų ir nesamonių milijonas visokių   :oh: 

Atsakyti
Sveika prisijungus  4u.gif   man operavo polipa pries beveik 3 menesius. Dabar bus trecias ciklas bandymu  smile.gif   kol kas nieko  unsure.gif​  </p>
[/quote]

Na bent jau rasta priežastis kodėl galėjo būti trukdžiai pastoti... Belieka bandyti bandyti bandyti 4u.gif
Papildyta:
Loruki, </strong>sveika, man darė 11men 12d. polipo šalinimą, bet man mm tik dabar į pabaigą, šiandien 5cd. bet irgi mm buvo lengvos, su skausmais, bet lengvesnės nei seniau. Tai mano ciklas tip prasideda, viskas atrodo, kaip ir seniau smile.gif O jums nedarė tyrimų prieš operaciją? Geležies kiekį turėtumėt žinoti. 

Man prieš operaciją tyrimus kai darė kraujo tada tik pamatė kad hemoglobino tyrimai yra 105 tik... Geležis 89... Dabar tik po mėnesio vėl kraują darytis.... Vis kokia velniava išlenda.... Laikas eina... Ant nosies 34... Daugiau kai metai neišeina pastoti.... Visai nervai baigia pašlyti... unsure.gif
Atsakyti

Man prieš operaciją tyrimus kai darė kraujo tada tik pamatė kad hemoglobino tyrimai yra 105 tik... Geležis 89... Dabar tik po mėnesio vėl kraują darytis.... Vis kokia velniava išlenda.... Laikas eina... Ant nosies 34... Daugiau kai metai neišeina pastoti.... Visai nervai baigia pašlyti... unsure.gif

o turi jau vaikučių ar mirmas tavo būtų?  :4u: 

man už nepilnu 2 sav bus 32 metai  :unsure:  bandom pirmo susilaukti....

Atsakyti

O hormonų tyrimai padaryti? Ar vyras tyrėsi? Jei netirta gal ten kokie kabliukai kurie trukdo pastoti  :hmm:​ 

Atsakyti

Niloticus Labai linkiu, kad ta antroji juostelė išryškėtų :) pabandyk skirtingus testus kitom dienom, jei vis dar nepasirodys nelabosios :)

Nusipirkau šnd dar vieną mediplius ir bitutę, ryte pagadinsiu, jau nervus tampo ta nežinomybė  :oh: vis lakstau i wc, atrodo jau mm prasideda o ten nieko 🤔

Labas naujokei! Linkiu, kad prisijungimas prie šios grupelės būtų trumpalaikis!  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Turiu dukrą 15 metų jau... O va antrą sumanėm turėti ir nesigauna... Vyras nėra tirtas... Šiuo metu pakeičiau ginekologę... Tai 18 dienoj eisiu šnekėtis kokie laukia tolimesni veiksmai... būsiu kaip tik po pirmo bt grafiko užpildyto... Tikiuosi geriausio... Gal gydytoja daugiau ką pakonsultuos ką čia daryt...
Atsakyti

Nusipirkau šnd dar vieną mediplius ir bitutę, ryte pagadinsiu, jau nervus tampo ta nežinomybė  :oh: vis lakstau i wc, atrodo jau mm prasideda o ten nieko 🤔

Labas naujokei! Linkiu, kad prisijungimas prie šios grupelės būtų trumpalaikis!  :mirksiukas:​ 

Mūsų visos viltys į tave  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Sveikos!visoms už mm 

:4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

mano mm visgi kažkur pasiklydo, šiandien testai baltuteliai, dabar belieka jų sulaukti...

Visada ciklai buvo reguliarūs, kas čia dabar užėjo..  :hmm: jei iki kitos savaitės nesulaukiu, reikės pas ginę registruotis  :unsure:

Kokie savaitgalio planai? Aš tai darbe tūsinu  :D​ 

Atsakyti