Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Parodyk mums, pasakysim ar ka matom ;)

Nuotraukoje tai absoliučiai nieko nesimato  :)​ 

Atsakyti

Nuotraukoje tai absoliučiai nieko nesimato  :)​ 

Na linkiu, kad rysketu  :4u:  man dar kiek laukti iki nt gadinimu  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Na pateplioti gali numatomu mm diena ;) linkiu, kad ryt pamatytumei II ;)  :4u:​ 

Visgi naktį atėjo  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas

Na va, vakar pramuse mmm :) klausiau gal kuri ginekol esat vartojusios? Nes as galvoju del ciklo ji pavartoti.. 

:4u:  :4u:  :4u:​ 

Aš nesu vartojus, tai nieko negaliu pasakyti. Kada dabar kitų mmm nelauki? :)

Aš vis dar laukiu savų pasiklydusių  :unsure: šiandien medi plius pasidariau nt, labai noredama gal ir matau kažką, bet jaučiu ten evaporacinė juostelė  :huh2:​ 

Linkiu, kad tai būtų tikra juostelė  :) 

Atsakyti

:4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
Laba ryta
Praejo mano o, visi simptomai sita rodo. Tai visgi sutapo su ryskiausiu ot. Bet ta diena praleidom kaip tik 🙈 Gales dabar vyras pamiegot ramiai ant sofutes 😂
Atsakyti

Atsakyti

Laba ryta
Praejo mano o, visi simptomai sita rodo. Tai visgi sutapo su ryskiausiu ot. Bet ta diena praleidom kaip tik 🙈 Gales dabar vyras pamiegot ramiai ant sofutes 😂

Na svarbiausi nd pora dienu, diena pries ov ;) man irgi tikrai praejo manau, galima pailseti 😅

Atsakyti

prajuokinot su tuo poilsiu  :lol:  :lol:  :lol:   ilsekites merginos, ilsekites  :4u:   atidirbot jau  :D​  

Atsakyti

prajuokinot su tuo poilsiu  :lol:  :lol:  :lol:   ilsekites merginos, ilsekites  :4u:   atidirbot jau  :D​  

:lol:  :lol:  :lol:​  lauksim rezultatu dabar :D

Atsakyti
Sveikos mergaitės. Planuojam savo žirnių daugiau nei metai... 11men 13 d turėjau polypo operaciją... Persirgau mmm lengvai kaip niekad... Dabar pirmas ciklas be polypo... Matuoju bt bet kažkaip šio ciklo matavimai šokinėja apie 0.3 laipsnio... Vieną rytą būna 36.4 kitą žiūrėk jau 36.7... Kiek peržiūrėjau pastojusių ciklus tai taip nebūna kaip pas mane... Tai įtariu nieko gero.... Gal gali būti kad šiuo metu yra man anemija unsure.gif geriu ir geležį ir kalį magnį cyclebalance... Gal jie man kreipia temp grafiką 🙄 pas gyd tik gruodžio antroj pusėj... Gal yra mergaičių po polypo operacijos ir kaip sekėsi pastoti gal pasidalinsite patirtimi 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas

Aš nesu vartojus, tai nieko negaliu pasakyti. Kada dabar kitų mmm nelauki? :)

Nelaukiu gruodzio 30 :) gal naujiem metams bus staigmena :) 

Atsakyti