Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Iki sio menesio buvau viska palikus naturaliai eigai, be didesniu planavimu. Bet va nieko nepavyko.
Bet jau kokius 5 men taip ir buvo, kad vienas ciklas ilgas apie 34 dienas, kitas apie 29- trumpas. Nezinau kodel taip. Bet si menesi buvo ilgojo eile.

Na man pirmas ciklas irgi buvo 34 d, o antras 29. Si menesi kaip ir nusimatytu 30-31 diena. Tai gali but del to, kad viena kiekviena menesi ovuliuoja viena kiauside, kita kita :) bet geriau butu pasekti su ot bent viena menesi, tada zinotum ar ne per trumpa antra faze :)

Atsakyti

O kiek dienu turi buti, kad jau galima butu sakyt jog antra faze trumpa? 

Atsakyti

O kiek dienu turi buti, kad jau galima butu sakyt jog antra faze trumpa? 

Jei neklystu jei trumpesne nei 10 dienu, tai jau per trumpa ir gali trugdyti implantuotis apvaisintai kiausialastei

Atsakyti
Mano ot siandien vis dar ryskus, nors jau blankesnis nei vakar. Tai vakar pats pikas buvo visgi.
Atsakyti

Mano ot siandien vis dar ryskus, nors jau blankesnis nei vakar. Tai vakar pats pikas buvo visgi.

O siandien ov pagal viska, arba nakti buvo :).

Atsakyti

Jei neklystu jei trumpesne nei 10 dienu, tai jau per trumpa ir gali trugdyti implantuotis apvaisintai kiausialastei

O dekui :) visai nenusimanau situose dalykuose, bet visai idomu butu pastebet ;) 

Atsakyti

O pas mane kažkaip keistai.. pagal viską turiu šiandien susirgti, ir visą dieną taip patempia pilvą, realiai kas kartą nuėjus į wc, galvoju, kad jau, o vis ne... šiek tiek buvo rausvos spalvos ir tiek..  :huh2:  kas man nėra visai būdinga. Mėnesinės pas mane labai reguliarios, tai ir ta diena sukelia viltį. Ir visada pirmą dieną negaliu apsieiti be tabletės nuo skausmo, dabar tik maudžia... Dariausi prieš dvi dienas testą, tai nieko nieko nebuvo  :unsure:  jei per naktį nepramuš, ryt ryte nusipirksiu vieną, gal kartais per anksti nurašius mėnesį buvau  :rolleyes:

Atsakyti

O pas mane kažkaip keistai.. pagal viską turiu šiandien susirgti, ir visą dieną taip patempia pilvą, realiai kas kartą nuėjus į wc, galvoju, kad jau, o vis ne... šiek tiek buvo rausvos spalvos ir tiek..  :huh2:  kas man nėra visai būdinga. Mėnesinės pas mane labai reguliarios, tai ir ta diena sukelia viltį. Ir visada pirmą dieną negaliu apsieiti be tabletės nuo skausmo, dabar tik maudžia... Dariausi prieš dvi dienas testą, tai nieko nieko nebuvo  :unsure:  jei per naktį nepramuš, ryt ryte nusipirksiu vieną, gal kartais per anksti nurašius mėnesį buvau  :rolleyes:

Na pateplioti gali numatomu mm diena ;) linkiu, kad ryt pamatytumei II ;)  :4u:​ 

Atsakyti

Na va, vakar pramuse mmm :) klausiau gal kuri ginekol esat vartojusios? Nes as galvoju del ciklo ji pavartoti.. 

Atsakyti

Na va, vakar pramuse mmm :) klausiau gal kuri ginekol esat vartojusios? Nes as galvoju del ciklo ji pavartoti.. 

Aš vis dar laukiu savų pasiklydusių  :unsure: šiandien medi plius pasidariau nt, labai noredama gal ir matau kažką, bet jaučiu ten evaporacinė juostelė  :huh2:​ 

Atsakyti

Laikau kumščius, kad būtų II  :wub:​ 

Atsakyti

Linkiu nesulaukt sekanciu  :4u: 

Aš vis dar laukiu savų pasiklydusių  :unsure: šiandien medi plius pasidariau nt, labai noredama gal ir matau kažką, bet jaučiu ten evaporacinė juostelė  :huh2:​ 

Parodyk mums, pasakysim ar ka matom ;)

Atsakyti