Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Jau po tai praejo 😊 kasdien mums neiseina, bet siandien kaip sau nori, tures sofute vyras pamirst 🙈😂 Paskui jau kad nores gales pailset 😂
O kalbant rimciau, tai nemaniau, kad pas mane tokia velyva ovuliacija. Visgi gerai tie testai, bendrai orientacijai.
Siandien vel skauda pilva, issiputes kazkoks.

Kelinta ciklo diena tau ov? As irgi issiputus kotai, bet nieko neskauda, gal vakar padilgciojo sona ir tiek :)

Atsakyti

Sveikos visos. Seniai čia nesilankiau, daugelis turbūt manęs neprisimena. 😳🧐 

Lapkričio 5 d. gimė mano dvynukai, mergaitė ir berniukas 🥰 išnešiojau maxinumą ir buvau skatinta gimdyt

Kol pradėjau lauktis, su vyru bandėm daugiau nei dvejus metus ir kai buvau benuleidžianti rankas pastojau tik su gydytojų pagalba ❤🌹 

Linkiu visoms, kurios laukia taip pat greičiau pamatyti II ir susitikti su savo mažiukais 🥰

didziausi sveikinimai! as prisimenu tave  :4u:   as vis dar cia....  :unsure:  

gal daret IVF? 

Atsakyti

Lapkričio 5 d. gimė mano dvynukai, mergaitė ir berniukas 🥰 išnešiojau maxinumą ir buvau skatinta gimdyt

Kol pradėjau lauktis, su vyru bandėm daugiau nei dvejus metus ir kai buvau benuleidžianti rankas pastojau tik su gydytojų pagalba ❤🌹 

Linkiu visoms, kurios laukia taip pat greičiau pamatyti II ir susitikti su savo mažiukais 🥰

Didziausi dvigubi sveikinimai  :4u:  :wub:  ramiu nakteliu jums :)

Atsakyti

Loyal warrior, OMG! Jau?!!! Eina sau kaip greitai laikas lekia! Wau...  kaip pats gimdymas? Kaip pati jautiesi? Ar vardukus jau isrinkot? Nerealiai dziaugiuosi uz tave   :wub: 

Atsakyti

didziausi sveikinimai! as prisimenu tave  :4u:   as vis dar cia....  :unsure:  

gal daret IVF? 

Neuzsibusi cia, pamatysi! Pasalino polipa ir tu mus labai greitai paliksi  :wub:  :oro_buckis: 

Atsakyti

LoyalWarrior, aisku kad prsisimenam! Nuosirdziausi sveikinimai sulaukus dvigubo dziaugsmo! Net susigraudinau. :wub:  
Gintare, nieko, ateis ir musu laikas va taip prasinest apie savo dziaugsma!  :victory2: 

Atsakyti

aciu merginos...  :4u:   tikrinu pasto dezute kasdiena, laukiu laisko is vaisingumo klinikos.. kol kas nieko.. 

kai susipazinom su MB, jau po savaites laiko nusprendem kad turesim vaiku  :wub:   gana greitai pradejom planuot.. bet praejo jau 1,5 metu beveik  :unsure:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 28 lapkričio 2019 - 12:25

Prisimenu tave, kartu planavau savo pirmagimį ☺️ Sveikinu labai!!! 😍😍

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 11 28, 11:36)
Kelinta ciklo diena tau ov? As irgi issiputus kotai, bet nieko neskauda, gal vakar padilgciojo sona ir tiek smile.gif</p>

Siandien 20-ta ciklo diena.
Bet praitas ciklas tik 25 dienos buvo, tai ir o turejo anksciau ivykt 🙄
Atsakyti

LoyalWarior, didžiausi sveikinimai sulaukus mažylių  :wub: kaip nuostabu dvynukai  :ax:​ 

Atsakyti

Siandien 20-ta ciklo diena.
Bet praitas ciklas tik 25 dienos buvo, tai ir o turejo anksciau ivykt 🙄

Nesekei ov praeita cikla? Na tada sis turetu but ilgesnis jei tik dabar ov, bet jei ir vel ateis anksciau, tai tavo antra faze per trumpa :(

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 11 28, 14:15)
Nesekei ov praeita cikla? Na tada sis turetu but ilgesnis jei tik dabar ov, bet jei ir vel ateis anksciau, tai tavo antra faze per trumpa verysad.gif</p>

Iki sio menesio buvau viska palikus naturaliai eigai, be didesniu planavimu. Bet va nieko nepavyko.
Bet jau kokius 5 men taip ir buvo, kad vienas ciklas ilgas apie 34 dienas, kitas apie 29- trumpas. Nezinau kodel taip. Bet si menesi buvo ilgojo eile.
Atsakyti