Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Mimozza, prasom pakomentuot biggrin.gif Tu gerai apsisvietus sitoj srity biggrin.gif
Jei siandien ot dar bus ryskus, vel reiks vyra lauzt bigsmile.gif
Atsakyti

Man siandien 37cd, nieko nesuprantu, ryt i darba, jei nesusirgsiu per 4 doenas ir testas bus neigiamas, reiks pas gine kulniuoti.. 

Atsakyti

ziuriu apie OV testus ir isskyras kalbat. As biski irgi susimasciau- pagal isskyras- vaisingiausia diena buna tada kai gausiausiai tu kiausinio trynio gleiviu. Bet man jos buna 2-3 iki kol OV testas parodo teigiama  :hmm:  tai kuo tiket? Gal as visada praziopsau savo vaisingas dienas? Gal vis del to reiktu pasitiket ka organizmas sako, o ne testas?  :hmm:​ 

Vaisingiausia diena yra paskutine diena su siomis gleivemis, tai viskas normaliai man atrodo ;) matyt tau ov ta diena kai teigiamas ot

Atsakyti

Mimozza, prasom pakomentuot biggrin.gifTu gerai apsisvietus sitoj srity biggrin.gif

Bent 3 dienas po ryskaus lausk 😂 aisku reikia nepamirsti darbuotis ir pries ;)

Atsakyti

Man siandien 37cd, nieko nesuprantu, ryt i darba, jei nesusirgsiu per 4 doenas ir testas bus neigiamas, reiks pas gine kulniuoti.. 

Kokio ilgio ciklas tau iprastai? Jau gali nt bandyt darytis ;)

Atsakyti

Man kaip ir Serenai niekaip neprasideda mm.. Šiandien 34 cd, ciklas normaliai pas mane 32 d. NT vakar buvo visiškai baltas, na negi kokios sveikatos bėdos pradės lįsti  :oh:​ 

Atsakyti

Kokio ilgio ciklas tau iprastai? Jau gali nt bandyt darytis ;)

Atsibodo tuos nt gadinti, dariausi pirmadienį, nieko nebuvo... Tad pakentesiu dar.. Yprastai ciklas iki 34dienos buna

Man kaip ir Serenai niekaip neprasideda mm.. Šiandien 34 cd, ciklas normaliai pas mane 32 d. NT vakar buvo visiškai baltas, na negi kokios sveikatos bėdos pradės lįsti  :oh:​ 

Va as ir to bijau, kad islys kokios ligos... 

Atsakyti

Atsibodo tuos nt gadinti, dariausi pirmadienį, nieko nebuvo... Tad pakentesiu dar.. Yprastai ciklas iki 34dienos buna

Va as ir to bijau, kad islys kokios ligos... 

Na gal jum velesnis pastojimas buvo ir gali dar nerodyti nt ;) tikekimes ir nebesulauksit mm, tik II  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 11 28, 09:36)
Bent 3 dienas po ryskaus lausk 😂 aisku reikia nepamirsti darbuotis ir pries ;)

Jau po tai praejo 😊 kasdien mums neiseina, bet siandien kaip sau nori, tures sofute vyras pamirst 🙈😂 Paskui jau kad nores gales pailset 😂
O kalbant rimciau, tai nemaniau, kad pas mane tokia velyva ovuliacija. Visgi gerai tie testai, bendrai orientacijai.
Siandien vel skauda pilva, issiputes kazkoks.
Atsakyti

Sveikos  :) 

Mimozza, prasom pakomentuot biggrin.gifTu gerai apsisvietus sitoj srity biggrin.gif

Ot nėra 100 % tikslūs, bet po teigiamo per 12-36 val turėtų būti ovuliacija na taip standartiškai. Bet va kelioms narėms pirmiausiai buvo ov, ją patvirtino ginė ir tik po to ov išryškėjo. Tai ir nesuprasi kaip čia su jais. Bet jei bus dar ot ryškus tai dar kokias 2-3 dienas laužk vyrą  :D 

Serena, Niloticus oj kaip krečia pokštus jūsų ciklai  :oh: 

Atsakyti

Sveikos  :)

Ot nėra 100 % tikslūs, bet po teigiamo per 12-36 val turėtų būti ovuliacija na taip standartiškai. Bet va kelioms narėms pirmiausiai buvo ov, ją patvirtino ginė ir tik po to ov išryškėjo. Tai ir nesuprasi kaip čia su jais. Bet jei bus dar ot ryškus tai dar kokias 2-3 dienas laužk vyrą  :D

Serena, Niloticus oj kaip krečia pokštus jūsų ciklai  :oh:

tai va va, jeigu ir gines patvirtino kad ov buvo anksciau  :hmm:  o mes vis laukdavom kelias dienas iki kol OV prodys teigiama.. dabar nelauksiu. Ziuresiu pagal gleives  :hmm:​  

Atsakyti

Sveikos visos. Seniai čia nesilankiau, daugelis turbūt manęs neprisimena. 😳🧐 

Lapkričio 5 d. gimė mano dvynukai, mergaitė ir berniukas 🥰 išnešiojau maxinumą ir buvau skatinta gimdyt

Kol pradėjau lauktis, su vyru bandėm daugiau nei dvejus metus ir kai buvau benuleidžianti rankas pastojau tik su gydytojų pagalba ❤🌹 

Linkiu visoms, kurios laukia taip pat greičiau pamatyti II ir susitikti su savo mažiukais 🥰

Atsakyti