Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Įkvepiat panos kaip reikiant, bet va sūbinikė padėta ant kėdės ir nekyla. Na bet gal kaip nors užsimotyvuosiu pakrutint lašeką  :D Nu kažkada tai tikrai prisiversiu  :lol:​ 

Palaikau tau kompanija 😂😅 ant sofos praleidziu didziaja dienos dali, net baisu daros 😂 noriu but aktyvesne, bet tinginys didesnis :D bet si savaitgali planuojam keliaut i miska, tai uzsidesiu pliusa 😂😂

Atsakyti

cherry blossom, kaip miela... ačiū už tą šilumą, kurią mums čia atnešei ir dulkeles, renku visas visas ir tikiu, kad atneš mums stebuklus  :4u:  sveikinimai dėl mergaitės :wub: 

oj jūs sportininkės, figūros super! Labai didelis respectas jums  :rolleyes: nes žinau, kiek valios, pastangų ir darbo tam reikia. Aš kažkada buvau su žmogum, kuris man įvarė kompleksą, kad esu stora, tai sportavau ir kai išsiskyrėm dar labiau sportavau, o dabar esu su žmogum, kuria myli mane ir dievina tokią kokia esu, tai ir mano figūra dabar susitvarkius, kūdesnė esu, nei būdama su tuo, kuris mane spaudė kūdintis. Sporto salės nebeliko gyvenime, nors MB vaiksto reguliariai, bet aš šiaip aktyvi, tai paslidinėti, tai pasivaikščioti, tai kažkaip viskas susidėlioja. Šiaip mano nuomonė, kad pati seksualiausia moteris yra ta, kuri myli savo kūną, myli save ir šalia kurios yra vyras, kuris taip pat myli ją visą iki smulkmenų. Tad mylėkit save ir savo kiekvieną kilogramą  :wub: 

o į kitą temą, nd dažnumo, tai man vis dar mm, šiandien dar tik 3cd ir vakar MB jau nd sugalvojo padaryti, dar paskui paklausė ar atnešt pagalvę po subiniuku :D nu tai kiek suprantu rimtai jau imsimės šį mėnesį  :D 

Atsakyti

cherry blossom, kaip miela... ačiū už tą šilumą, kurią mums čia atnešei ir dulkeles, renku visas visas ir tikiu, kad atneš mums stebuklus  :4u:  sveikinimai dėl mergaitės :wub: 

oj jūs sportininkės, figūros super! Labai didelis respectas jums  :rolleyes: nes žinau, kiek valios, pastangų ir darbo tam reikia. Aš kažkada buvau su žmogum, kuris man įvarė kompleksą, kad esu stora, tai sportavau ir kai išsiskyrėm dar labiau sportavau, o dabar esu su žmogum, kuria myli mane ir dievina tokią kokia esu, tai ir mano figūra dabar susitvarkius, kūdesnė esu, nei būdama su tuo, kuris mane spaudė kūdintis. Sporto salės nebeliko gyvenime, nors MB vaiksto reguliariai, bet aš šiaip aktyvi, tai paslidinėti, tai pasivaikščioti, tai kažkaip viskas susidėlioja. Šiaip mano nuomonė, kad pati seksualiausia moteris yra ta, kuri myli savo kūną, myli save ir šalia kurios yra vyras, kuris taip pat myli ją visą iki smulkmenų. Tad mylėkit save ir savo kiekvieną kilogramą  :wub: 

o į kitą temą, nd dažnumo, tai man vis dar mm, šiandien dar tik 3cd ir vakar MB jau nd sugalvojo padaryti, dar paskui paklausė ar atnešt pagalvę po subiniuku :D nu tai kiek suprantu rimtai jau imsimės šį mėnesį  :D 

as visada sportavau tik del saves ir niekieno neverciama  :D   dabartinis mano MB tinginiukas, tai ir as paskui ji... nenoriu visiskai nustot sportuot, bet jauciu kad noriu mazint tempa. Galvoju gal pereit i yoga  :rolleyes:  tokia kartu su meditacija. Matyt jau ir amzius savo daro- jau nesinori labai istvermes reikalaujancio sporto  :rolleyes:  galeciau kalbet ir kalbet apie sportus, bet cia ne ta tema  :lol:  :lol:  :lol: 

del ND- nu koks saunuolis  :bigsmile:  nusimato aktyvus menesis pas jus  :laugh:   pas mus atvirksciai- MB dirbs visa gruodzio menesi labai intensyviai, po 10-12 h.. tai jauciu apie daznus ND galiu tik pasvajot.. bet ir nereikia, kaip sakiau- sis menesis- poilsio ir susikonsentravimo i kitus dalykus  :santa:   :laugh:​  

Atsakyti

as visada sportavau tik del saves ir niekieno neverciama  :D   dabartinis mano MB tinginiukas, tai ir as paskui ji... nenoriu visiskai nustot sportuot, bet jauciu kad noriu mazint tempa. Galvoju gal pereit i yoga  :rolleyes:  tokia kartu su meditacija. Matyt jau ir amzius savo daro- jau nesinori labai istvermes reikalaujancio sporto  :rolleyes:  galeciau kalbet ir kalbet apie sportus, bet cia ne ta tema  :lol:  :lol:  :lol:

del ND- nu koks saunuolis  :bigsmile:  nusimato aktyvus menesis pas jus  :laugh:   pas mus atvirksciai- MB dirbs visa gruodzio menesi labai intensyviai, po 10-12 h.. tai jauciu apie daznus ND galiu tik pasvajot.. bet ir nereikia, kaip sakiau- sis menesis- poilsio ir susikonsentravimo i kitus dalykus  :santa:   :laugh:  

Labai smagu, kai malonumas yra sportas :) ir toks iš vidaus pareina poreikis tam :) 

o šiaip reik apie viską papliurpt, kartais gerai nukreipti mintis nuo  :nestuke  :)

p.s. Šiaip jei kažkokių vitaminų ar kažko užmatysit planuojančiom ar vyram planuojantiems pasidalinkit   :D nes vis tiek akcijų dienos, tai gal kažką užmatysit :) 

Atsakyti

Vakar kantriai laukiau ir sulaukiau vyro pakylant nuo sofkutės 😂 o siandien ot saukte saukia teigiama rezultata. As tikiuosi, kad sekantis testas bus jau nebe ot 🙈😂 

Jau ir salaviju arbatos nusipirkau, elevit vitaminus baigiu gert. Zodziu si menesi emiausi bene visu priemoniu. Tiesa salaviju arbata atejo jau esant teigiamam ot testui 😂 si menesi aiskiai jos neteks paragaut 😂

Atsakyti

O man tai šiandien "šlapių kelnaičių sindromas" 🙈🙉🙈 visą dieną kelnaitesė šlapia, vis tikrinu ar ne raudona, na o kaip nepramuša taip nepramuša  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 27 lapkričio 2019 - 18:41

O man tai šiandien "šlapių kelnaičių sindromas" 🙈🙉🙈 visą dieną kelnaitesė šlapia, vis tikrinu ar ne raudona, na o kaip nepramuša taip nepramuša  :oh:

Labai linkiu, kad ir nepramuštų  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Vakar kantriai laukiau ir sulaukiau vyro pakylant nuo sofkutės 😂 o siandien ot saukte saukia teigiama rezultata. As tikiuosi, kad sekantis testas bus jau nebe ot 🙈😂 

Jau ir salaviju arbatos nusipirkau, elevit vitaminus baigiu gert. Zodziu si menesi emiausi bene visu priemoniu. Tiesa salaviju arbata atejo jau esant teigiamam ot testui 😂 si menesi aiskiai jos neteks paragaut 😂

Reik manyt, kad kitą ciklą tos arbatėlės nebeprireiks  :) 

Hal, kaip tu laikaisi? 

Atsakyti

Testuosim nt kartu ;) man siandien vis dar ryskiai teigiami siandien, bet blankesni nei vakar, tai ov siandien tikriausiai :)

MB kaip sujuokino siandien 😂 as laukiu jo grystancio, valgyt darau, jis pareina is darbo, einu atrakinti laukines duris, o jis stovi ten su ziemine striuke ir be kelniu ir sako "Ar lauki manes" 😂😂

Nu taip sujuokino negaliu 😂😂 buvo nusiteikes rimtai darbui 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 11 27, 20:14)
Testuosim nt kartu ;) man siandien vis dar ryskiai teigiami siandien, bet blankesni nei vakar, tai ov siandien tikriausiai smile.gif</p><p>MB kaip sujuokino siandien 😂 as laukiu jo grystancio, valgyt darau, jis pareina is darbo, einu atrakinti laukines duris, o jis stovi ten su ziemine striuke ir be kelniu ir sako "Ar lauki manes" 😂😂</p><p>Nu taip sujuokino negaliu 😂😂 buvo nusiteikes rimtai darbui 😂😂😂</p>

Varom abi vienodai visa menesi 😂
O tu sakai ovuliacija vyksta jau tik blankstant ot?
Man tai toks vaizdas, kad vakar buvo pats pikas ( is gleiviu ir kaklelio sprendziant), o testas siandien ziauriai ryskus, vakar blankesnis buvo.
Atsakyti

Varom abi vienodai visa menesi 😂
O tu sakai ovuliacija vyksta jau tik blankstant ot?
Man tai toks vaizdas, kad vakar buvo pats pikas ( is gleiviu ir kaklelio sprendziant), o testas siandien ziauriai ryskus, vakar blankesnis buvo.

Na teoriskai vyksta kai jau blanksta, ar esant ryskiam :) gal tau paryskejo neuzilgu :)

As pati nesu tikra ar man siandien ar ryt ar vakar jau buvo, bet tikiu, kad labiau siandien :) gk netikrinu, nes nenoriu ten lyst, kad vel kokios infekcijos nebutu :) tiek, kad vakar ir siandien gk jautresnis/ skaudesnis :) ar gali taip but per ov?

Atsakyti

ziuriu apie OV testus ir isskyras kalbat. As biski irgi susimasciau- pagal isskyras- vaisingiausia diena buna tada kai gausiausiai tu kiausinio trynio gleiviu. Bet man jos buna 2-3 iki kol OV testas parodo teigiama  :hmm:  tai kuo tiket? Gal as visada praziopsau savo vaisingas dienas? Gal vis del to reiktu pasitiket ka organizmas sako, o ne testas?  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 28 lapkričio 2019 - 08:11