cherry blossom, kaip miela... ačiū už tą šilumą, kurią mums čia atnešei ir dulkeles, renku visas visas ir tikiu, kad atneš mums stebuklus sveikinimai dėl mergaitės
oj jūs sportininkės, figūros super! Labai didelis respectas jums nes žinau, kiek valios, pastangų ir darbo tam reikia. Aš kažkada buvau su žmogum, kuris man įvarė kompleksą, kad esu stora, tai sportavau ir kai išsiskyrėm dar labiau sportavau, o dabar esu su žmogum, kuria myli mane ir dievina tokią kokia esu, tai ir mano figūra dabar susitvarkius, kūdesnė esu, nei būdama su tuo, kuris mane spaudė kūdintis. Sporto salės nebeliko gyvenime, nors MB vaiksto reguliariai, bet aš šiaip aktyvi, tai paslidinėti, tai pasivaikščioti, tai kažkaip viskas susidėlioja. Šiaip mano nuomonė, kad pati seksualiausia moteris yra ta, kuri myli savo kūną, myli save ir šalia kurios yra vyras, kuris taip pat myli ją visą iki smulkmenų. Tad mylėkit save ir savo kiekvieną kilogramą
o į kitą temą, nd dažnumo, tai man vis dar mm, šiandien dar tik 3cd ir vakar MB jau nd sugalvojo padaryti, dar paskui paklausė ar atnešt pagalvę po subiniuku nu tai kiek suprantu rimtai jau imsimės šį mėnesį