Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Grazi moteris- super, saunuole  :wub:  :4u:    grazus presiukas  :mirksiukas:​  

Atsakyti

https://www.part.lt/...06283bfe923.jpg

as ir trumpau parodau savo pilvuka ir burbulus  :D  :D  :D​  

Atsakyti

Wow.. As kai sportavau neturejau kvadraciuku, bet mano liemuo ir be ju buvo grazus :D mano tikslas buvo ta juostele per viduri tureti :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serena..: 27 lapkričio 2019 - 12:31

Wow.. As kai sportavau neturejau kvadraciuku, bet mano liemuo ir be ju buvo grazus :D mano tikslas buvo ta juostele per viduri tureti :)

aha, grazu juostele  :wub:​ 

Atsakyti

Omg kokia sexy  :bigsmile: pas Jus krūtinė implantai? Nepamenu jau kuri ten iš jūsų susidėjus 😁😁

Atsakyti

Grazi figura ir grazus burbulai 😍

Atsakyti

Omg kokia sexy  :bigsmile: pas Jus krūtinė implantai? Nepamenu jau kuri ten iš jūsų susidėjus 😁😁

aha, implantai  :ax:  neturejau visiskai krutines- buvau lenta. dabar tarp C ir D  :bigsmile:​  

Atsakyti

Grazi figura ir grazus burbulai 😍

aciu  :4u:  :D  

Atsakyti

Graži moteris, Gintare na ir figūrikės  :bigsmile: svajonių svajonė tokią turėti, bet taip ir liks svajone nes nu baisiai tingiu sportuoti  :oh:  Nebent po antro taip išstorėčiau, kad į save net žiūrėt negalėčiau tai tada tingulį kažkaip į lagaminą supakuočiau  :lol:​ 

Atsakyti

Graži moteris, Gintare na ir figūrikės  :bigsmile: svajonių svajonė tokią turėti, bet taip ir liks svajone nes nu baisiai tingiu sportuoti  :oh:  Nebent po antro taip išstorėčiau, kad į save net žiūrėt negalėčiau tai tada tingulį kažkaip į lagaminą supakuočiau  :lol:​ 

aciu  :4u:   nu jo, sunku prisiverst  :rolleyes:  bet kartais tereikia pradet- pajust ka reiksia geriau jaustis, jaust visus kuno raumenis, galu gale matyt rezultata- tai po to uzkabina  :rolleyes:   as prisimenu kai pradejau jau rimciau sportuot po poros savaiciu- pajutau kad turiu uzpakalio raumenis  :D  keliant puoda nuo virykles- jauti kad turi ranku raumenis- nerealus jausmas  :D​  

Atsakyti

Žinok aš irgi tingėjau labai, kol neprisiverčiau pagaliau nueiti. Nusipirkau gerą sportinę aprangą, brangius kedus ir pasakiau sau, kad negaliu veltui būt išmetus pinigus, privalau eiti sportuot  :D  o po pirmų dviejų treniruočių, pamačiau, kad tai efektycu ir užsikabinau  :rolleyes:  ir tie rezultatai neleido sustoti ;) 

Atsakyti

Įkvepiat panos kaip reikiant, bet va sūbinikė padėta ant kėdės ir nekyla. Na bet gal kaip nors užsimotyvuosiu pakrutint lašeką  :D Nu kažkada tai tikrai prisiversiu  :lol:​ 

Atsakyti