Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

pasidaryt pagrindinius tyrimus tikrai nepakenks  :4u:   

O pagrindiniai kokie būtų? :)

Atsakyti

O kokia ten ta programele kur nuskaito ov testukus? Galvoju gal pasizaisti si men  :hmm:  :D

Premom as naudoju :) parodo skaiciukus lh, pika. Tai jei tik pirmas ciklas tai dar tikrai ner ko nerimaut, bus ant kaledu :D

Atsakyti

Premom as naudoju :) parodo skaiciukus lh, pika. Tai jei tik pirmas ciklas tai dar tikrai ner ko nerimaut, bus ant kaledu :D

Aciu bandysiu atsisiust ☺ Na jo, pagrindo nerimui dar nera 😂 o bet taciau 🤣 na tikiuos tavo zodziai issipildys 🙏

Atsakyti

Na pradziai pasidaryk hormonu tyrimus ;) jei ir toliau nesiseks, vertetu spermograma atlikti :)

Atsakyti

Hal, gan senokai darytas tas prl, gal pakrito savaime. Nes jis streso hormonas, tai labai reaguoja į jį. Plius jei krūtinę čiupinai irgi gali būt padidėjęs. Nurimk mieloji  :4u: 

Atsakyti

Šie:

1. Tepinėlis iš makšties
  2. Echoskopija
  3. Vyrui spermograma
  4. 3-5 ciklo dieną (cd) FSH, LH, E2
  5. 3-5 cd DHEA-S, SHGB, testosteronas (jei yra padidėjęs plaukuotumas, spuogotumas)
  6. 21 cd. Prolaktinas (PRL), progesteronas (PRG) Jei ciklas ilgesnis ar trumpesnis nei 28 d. tai PRG tirtis 7 dpo (dienos po ovuliacijos)
  7. Bet kurią cd TTH, FT3, FT4, ATPO
Atsakyti

Šie:

1. Tepinėlis iš makšties
  2. Echoskopija
  3. Vyrui spermograma
  4. 3-5 ciklo dieną (cd) FSH, LH, E2
  5. 3-5 cd DHEA-S, SHGB, testosteronas (jei yra padidėjęs plaukuotumas, spuogotumas)
  6. 21 cd. Prolaktinas (PRL), progesteronas (PRG) Jei ciklas ilgesnis ar trumpesnis nei 28 d. tai PRG tirtis 7 dpo (dienos po ovuliacijos)
  7. Bet kurią cd TTH, FT3, FT4, ATPO

Ačiū!

Atsakyti

Lauksim daug kalėdinių stebuklų!  :4u: 

Pas mus tai sirguliuoti po truputį MB pradėjo... Kaip užburtas ratas, negali link OV viskas būt gerai :D nu bet tikiuosi neatkris ir iki kitos savaitės pasveiks :D

Emi, sunku, kai mm ateina, bet kiekvienos mm nauja pradžia! 

O dėl tyrimų, tai geriau visada anksčiau pasidaryti, nei vėliau :)

Atsakyti
QUOTE(~Emi~ @ 2019 11 26, 14:53)
<p>Na ka prisiduodu :/ gyvates atejo net ankaciau nei tikejaus  huh.gif  bandysim kita men.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Serena, Niloticus kaip jūs merginos? Gal nt gadinot? 

Atsakyti

:4u:  :4u:  :4u:  kam nelabosios parėjo.. 

O dėl tyrimų, tai tikrai manau nelaukit. Kuo greičiau išsitrisite abu, tuo ramiau bus. Va dabar gailiuosi, kad prieš pradedant planuot abu nesityrem, o tik aš biškiuka  :unsure: 

Atsakyti
Sveikos merginos wub.gif Kaip nuotaikos?
Pasiilgau šitos grupelės, galvoju ateisiu pasilabint, bet vistik nuliūdau pamačius tiek daug pažįstamų veidų unsure.gif Viskas, prašot Kalėdų Senio, kad atneštų leliuką, akivaizdžiai gandrai nedirba savo darbo biggrin.gif
Mano leliukas suplanuotas šitoj grupelėj jau skaičiuoja 18 savaitėlę nestuke.gif Šiąnakt pirmą kartą pademonstravo, kaip moka apspardyt mane wub.gif Laukiuosi mergytės flirt.gif
Merginos, duosiu patarimą - būtinai dirbkit namų darbelius nuo pradžios ciklo, ne tik per dienas, kada juostelė rodo ovuliaciją, čia iš mano asmeninės patirties biggrin.gif Mano sėkmingą mėnesį ovuliacijos juostelė rodė teigiamą 17CD, tai reiškia ovuliacija turėjo būt 18CD, o pagal echo mažytės amžių ir gydytojos nuomonę aš pastojau 10CD blink.gif ax.gif Tai gerai, kad dirbom visą mėnesį bent kas antrą dieną - nepražiopsokit šanso! biggrin.gif
Leliukų dulkės visoms! wub.gif
Atsakyti