Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

O kodel vilciu nededi?

Mano ot toks vaizdas brokuoti 🙈😂 Bet as vilciu turiu, nors ir ot teigiamo nemaciau, ir bt nekyla, o ir vyras vis ant sofos uzmiega, prisisaukt negaliu 😂

Na si menesi sirguliuoju :( vaginoze gydziaus, antibiotikais ir zvakutemis, persalimas, faringitas :( tai netikiu, kad kas uzkibs su tokia sveikata :D 

Mes sofa dazniau nei lova panaudojam nd  :lol: bandyk ir tu :D

Atsakyti

planuojanciom pastoti rekomenduojama nusimusti iki 200 berods. zodziu prie visu nesamoniu tai sitas tikrai tikrai didele beda. 

Atsakyti

planuojanciom pastoti rekomenduojama nusimusti iki 200 berods. zodziu prie visu nesamoniu tai sitas tikrai tikrai didele beda. 
O as skaiciau,  kad prl gali nuo daug faktoriu pakilt, ir dar nera didziulio nuokrypio. Tai dar nepergyvenciau labai delto. Tiesiog pasitikrinti dar karteli. Pvz nuo streso, nuo nd pakyla ir pan.  :ax:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 26 lapkričio 2019 - 13:12

Na ka prisiduodu :/ gyvates atejo net ankaciau nei tikejaus  :huh2:  bandysim kita men.

Atsakyti

Na ka prisiduodu :/ gyvates atejo net ankaciau nei tikejaus  :huh2:  bandysim kita men.

Kita cikla butinai pasiseks  :4u:​ 

Atsakyti

Kita cikla butinai pasiseks  :4u: 
butu smagu sulaukt kaledines dovanele :) tikiuosi pavyks, nors pirmasis tai po pusmecio tik uzkibo :/ O ir nelaukiu mmm dabat kaip tik ant svenciu :D 22-24 d. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Emi~: 26 lapkričio 2019 - 13:57

Emi-  :4u:  lauk kaledinio stebuklo  :4u:​ 

Atsakyti

butu smagu sulaukt kaledines dovanele :) tikiuosi pavyks, nors pirmasis tai po pusmecio tik uzkibo :/ O ir nelaukiu mmm dabat kaip tik ant svenciu :D 22-24 d. 

Matyt maziukas taip ir laukia kaledu 😂 kelinta cikla dabar bandei?

Atsakyti

O kokia ten ta programele kur nuskaito ov testukus? Galvoju gal pasizaisti si men  :hmm:  :D 

Atsakyti

Matyt maziukas taip ir laukia kaledu 😂 kelinta cikla dabar bandei?

Butu labai smagu☺ Oi cia pirmas ciklas ☺ 

Atsakyti

Sveikos, mano mmm turi būti poryt,  tai šiandien testą gadinau - buvo tuščias tuščias... maniškis jau galvoja apie tyrimus, nors kaip ir 4 tik ciklas šis..  :huh2: bet man ir pačiai atrodo, gal neverta tempt į naktį su tyrimais, jei nekimba. Nes anksčiau vis tiek tas saugojimasis mūsų buvo tik nutrauktas aktas, kas toli gražu iki 100centinės apsaugos, bet niekad nieko :unsure: 

Kažkaip maniau, kad nepanikuosi taip anksti  :D 

Atsakyti

Sveikos, mano mmm turi būti poryt,  tai šiandien testą gadinau - buvo tuščias tuščias... maniškis jau galvoja apie tyrimus, nors kaip ir 4 tik ciklas šis..  :huh2: bet man ir pačiai atrodo, gal neverta tempt į naktį su tyrimais, jei nekimba. Nes anksčiau vis tiek tas saugojimasis mūsų buvo tik nutrauktas aktas, kas toli gražu iki 100centinės apsaugos, bet niekad nieko :unsure:

Kažkaip maniau, kad nepanikuosi taip anksti  :D

pasidaryt pagrindinius tyrimus tikrai nepakenks  :4u:   

Atsakyti