Kiek tablečių gėrei? Kiek folių užaugo. Natūraliai paliko ovuliuot ar ovitrele leidaisi?
Beje ar susiradai jau ginių pas kurį eisi IVF?
Prasinešiu kai ką sužinosiu. Letrozole žinai, kad neplonina gleivinės, o clostas plonina, bet kartu su juo skiria estrofem kad ją auginti. Tik kiek teko skaityti, kad su clostu geriau stimuliuojasi. O va su letrozole prireikia net ir trijų tablečių. Bet pas mane PKS tai didelė tikimybė hyper, žodžiu kuo daugiau gilinuosi tuo daugiau galva sukasi. Bet noriu žinoti, nes ta ginė pas kurią eisiu ji vienintelė mūsų mieste dirbanti su nevaisingimu, mano ginė ją rekomendavo nes sakė kiek nusiunčia savo pacienčių tai jos ir pastoja po stimuliacijų. Bet va aš tokia keista žmogysta, kad turiu būtinai žinoti kas kaip ir kad būtų padaryta taip kaip priklauso nes klausiu kas kaip ir kodėl, tai turiu būt pasikausčius
Oj zinok nebepamenu, bet berods po dvi tabletkas geriau. Nezinau kiek ten ju buvo, bet sake kad vienas tinkamo dydzio, leidausi Ovitrelle.
As pas Amsiejiene Santarose lankausi jau metus laiko. Tai pas ja ir darysiuos.
Ir viskas cia yra normalu su klausimais. Turi zinoti kas daroma su tavo kunu. As kaip tik kartais gal sustabdau save, kad ai, nenoriu pasirodyt kokia tai nepatikli ar pan. Bet nu o ka. Mano kunas, mano sveikata, man reikia zinoti. O kai paskaiciau TD apie IVF tai ten oj kaip merginos apsisvietusios, tiek visko zino!
Man dar buna kad kai esu pas gydytoja - visi klausimai kazkur dingsta. Tik iseini is kabineto ir galvoji, kad to nepaklausei, ano nepaklausei.
nei ku ku, nei ka. Pergyveni, o tas yra naturalu. As kai susinervinu turiu milijona klausimu ir net tu i kuriuos pati atsakymus zinau, ale paklausti vistiek reikia
Tau sportas tai tas pats kas man ryte keltis.. nu komu koma kazkokia.. atsikeliu iskarto piktai isiutuS, sunku net sneketi ir jai jau mb pajudina tai buna kova iki “kraujo” kur as ne tik kad nixuja nenusileidziu, bet dar ir prisipisu lygioje vietoje . Man ziauriai sunku ryte, tik kokia 10 tas zveris manyje galu gale nurimsta ir atvirstu i save.
Oj, ryte atsikeliu be jokiu problemu! As vyturys, megstu anksciau keltis, megstu anksciau i darba atvaryt. Megstu eiti per mieganti miesta, fainai! Ir zadintuvui suskambus iskart is lovos soku. Bet mielai apsimainyciau i meile sportui.