Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Ka turesi daryt sumazinimui?
Pasiskaičiau tai reikia sumažinti mėsos, riebios žuvies, ankštinių vartojimą. Atsisakyti riebių padažų, sultinių, saldumynų, šokolado, alkoholio. Vengti gaminių iš kviečių grūdų, mielinių produktų. Kuo mažiau arbatos ir kavos. Žodžiu tik vanduo  :oh:

Dar eisiu pas reumatologą, tai žiūrėsiu ką sakys. Gal dar ką patars.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 25 lapkričio 2019 - 17:06

Pasiskaičiau tai reikia sumažinti mėsos, riebios žuvies, ankštinių vartojimą. Atsisakyti riebių padažų, sultinių, saldumynų, šokolado, alkoholio. Dar eisiu pas reumatologą, tai žiūrėsiu ką sakys. Gal dar ką patars.

zodziu busi oru gyva  :D , gerti nors galima? Ar visai kapiec  :lol:

Atsakyti

zodziu busi oru gyva  :D , gerti nors galima? Ar visai kapiec  :lol:
Tai va papildžiau, kuo mažiau kavos ir arbatos tik vanduo arba beržų sula  :oh: O greitai svorio mesti negalima nes tada dar daugiau tos rūgšties gaminasi  :oh:​ 

Ai va pieną galiu liurlinti nors kibirais  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 25 lapkričio 2019 - 17:14

Pasiskaičiau tai reikia sumažinti mėsos, riebios žuvies, ankštinių vartojimą. Atsisakyti riebių padažų, sultinių, saldumynų, šokolado, alkoholio. Vengti gaminių iš kviečių grūdų, mielinių produktų. Kuo mažiau arbatos ir kavos. Žodžiu tik vanduo  :oh:

Dar eisiu pas reumatologą, tai žiūrėsiu ką sakys. Gal dar ką patars.

Jau tikrai, kad badauti belieka 😱 nu gal nebus taip grieztai..

Atsakyti

Labuka, 

Mimozza - tokios dietos prieš pat šventes  :blink:  :4u: 

mano B dydis, tai man kaip tik  :D  prieš mm padideja truputi  :rolleyes:​ 

tikrai smagu čia užsukti, paskaityti ką parašėte. Pasidžiaugti ir paliūdėti kartu  :4u:​ 

Atsakyti

Kiek tablečių gėrei? Kiek folių užaugo. Natūraliai paliko ovuliuot ar ovitrele leidaisi?

Beje ar susiradai jau ginių pas kurį eisi IVF?

Prasinešiu kai ką sužinosiu. Letrozole žinai, kad neplonina gleivinės, o clostas plonina, bet kartu su juo skiria estrofem kad ją auginti. Tik kiek teko skaityti, kad su clostu geriau stimuliuojasi. O va su letrozole prireikia net ir trijų tablečių. Bet pas mane PKS tai didelė tikimybė hyper, žodžiu kuo daugiau gilinuosi tuo daugiau galva sukasi. Bet noriu žinoti, nes ta ginė pas kurią eisiu ji vienintelė mūsų mieste dirbanti su nevaisingimu, mano ginė ją rekomendavo nes sakė kiek nusiunčia savo pacienčių tai jos ir pastoja po stimuliacijų. Bet va aš tokia keista žmogysta, kad turiu būtinai žinoti kas kaip ir kad būtų padaryta taip kaip priklauso  :oh: nes klausiu kas kaip ir kodėl, tai turiu būt pasikausčius :lol: 

Oj zinok nebepamenu, bet berods po dvi tabletkas geriau. Nezinau kiek ten ju buvo, bet sake kad vienas tinkamo dydzio, leidausi Ovitrelle. 
As pas Amsiejiene Santarose lankausi jau metus laiko. Tai pas ja ir darysiuos.

Ir viskas cia yra normalu su klausimais. Turi zinoti kas daroma su tavo kunu. As kaip tik kartais gal sustabdau save, kad ai, nenoriu pasirodyt kokia tai nepatikli ar pan. Bet nu o ka. Mano kunas, mano sveikata, man reikia zinoti. O kai paskaiciau TD apie IVF tai ten oj kaip merginos apsisvietusios, tiek visko zino!

Man dar buna kad kai esu pas gydytoja - visi klausimai kazkur dingsta. Tik iseini is kabineto ir galvoji, kad to nepaklausei, ano nepaklausei.   :D 

nei ku ku, nei ka. Pergyveni, o tas yra naturalu. As kai susinervinu turiu milijona klausimu ir net tu i kuriuos pati atsakymus zinau, ale paklausti vistiek reikia  :D

Tau sportas tai tas pats kas man ryte keltis.. nu komu koma kazkokia.. atsikeliu iskarto piktai isiutuS, sunku net sneketi ir jai jau mb pajudina tai buna kova iki “kraujo” kur as ne tik kad nixuja nenusileidziu, bet dar ir prisipisu lygioje vietoje  :rolleyes: . Man ziauriai sunku ryte, tik kokia 10 tas zveris manyje galu gale nurimsta ir atvirstu i save.

Oj, ryte atsikeliu be jokiu problemu! As vyturys, megstu anksciau keltis, megstu anksciau i darba atvaryt. Megstu eiti per mieganti miesta, fainai! Ir zadintuvui suskambus iskart is lovos soku. Bet mielai apsimainyciau i meile sportui.  :rolleyes: 

Atsakyti

Apie papyčius kalbat 

😁

Pas mane D. Po maitinimo toks nukaręs, negražus D.  Po antro vaiko turbūt galėsiu į triusikus susikišti  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Pasiskaitinėjau plačiau tai ką galiu gerti ne tik vandenį bet ir vyną  :D nes jis neturi purinų, o tie skatina gamintis tą šlapimo rūgštį. Bet ir tai šventės nusimato be alko nes būsiu stimuliacijos procese. 

Susiradau lenteles su maisto produktais ir juose esančiais purinais, tai prisilaikysiu kiek išeis. Dar va išsiskaičiau kad gali padidinti bėdos su skydliauke, o pas mane yra autoimuninis tiroiditas, tai mačiau siuntime kad ir pas endo siunčia. Tai irgi užsiregistravau. Dar skatina tas rūgštis viršsvoris, o jis atsirado kai mečiau kt prieš metus dėl pks  :oh:​ Žodžiu viskas sukasi tam pačiam rate. 

Airisė, aš mėgėja užsirašyti viską ko paklausti, tada išsitraukiu užrašinę ir kamantinėju kas neaišku  :D 

Apie papyčius kalbat 

😁

Pas mane D. Po maitinimo toks nukaręs, negražus D.  Po antro vaiko turbūt galėsiu į triusikus susikišti  :lol:  :lol:​ 

Net balsu susijuokiau  :lol: 

Atsakyti

Sveikos. Vos spėju skaityt :). Įdomios temutės :). Pikų*dama, kaip juokiausi  :D . Pas mane visą gyvenimą nedideli, tik A. Kai maitinau pradžioj buvo garantuotas B, net į C panašėjo, paskui liko dar labiau susitraukęs A. O dar vieną (.) ir papjaustė truputį pūlinį šalindami. Tai raumuo taip ir pasižeidė, dar ir randelis liko, tai gilių dekoltė vengiu, nes randas nežavi visai.

mimozza, kaip tik gal aną savaitę per lrt kanalą buvo tema apie podagrą, bet ten kalbėjo apie tą rūgštį ir maistą. Tai minėjo, kad ir per daug fruktozės nėra gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 25 lapkričio 2019 - 21:02
Sveikos.
Savaitgalis labai uzimtas buvo, tik greit paskaitydavau jus.
Mano ov testai nieko gero nerodo, sugadinti jau 8, o vien neryskios testines juosteles. Bt irgi matuoju. Tai siandien siek tiek pakilo, bet neaisku ar cia ne kokia matavimo paklaida. Zodziu nieko gero ir suprantamo.
O dar ir nd si menesi reti. Nusipluke si vyru. Atskirai uzsnustam 🙈😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trupinėlis: 25 lapkričio 2019 - 22:40

Sveikos.
Savaitgalis labai uzimtas buvo, tik greit paskaitydavau jus.
Mano ov testai nieko gero nerodo, sugadinti jau 8, o vien neryskios testines juosteles. Bt irgi matuoju. Tai siandien siek tiek pakilo, bet neaisku ar cia ne kokia matavimo paklaida. Zodziu nieko gero ir suprantamo.
O dar ir nd si menesi reti. Nusipluke si vyru. Atskirai uzsnustam 🙈😁

Kelinta ciklo diena ir kada mmm numatomos? Įmesk grafikėlį 😊

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 11 25, 22:44)
<p></p><p>Kelinta ciklo diena ir kada mmm numatomos? Įmesk grafikėlį 😊</p>

Siandien 17-ta ciklo diena. Kitos menesines apie gruodzio 9 nusimato.
Grafiko nelabai yra ka rodyt, nes pradzioj nematavu, paskui keiciau termometra. Kokias 5 dienas su tuo paciu nauju matuoju. Bus aiskiau matyt po savaotes. Nes karta matavau gyvsidabriniu, iskreipe visus duomenis 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trupinėlis: 25 lapkričio 2019 - 23:08