Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Maza krutine ir man grazu, bet kad pas mane jos isvis nebuvo. Ta prasme visai visai nieko po gimdymu ir matinimu. O tu lieknute labai, kaip ir as. Auksta esi? mano gine dar atostogauja, turetu grysti savaites gale man rodos. Reik ziuret ar prasides mm uz 3 dienu, jai ne tai liepe krauja pasidaryti butinai, o tada ir ziuresim kas toliau.  Tiek kad nuo to Closto labaibuzsiliko kiausidziu skausmai ir spazmai, baisiai nemalonu..
Kaip įdomu kuo mane stimuliuos  clostu ar le​trozole, nors pastarojo visai ne ta paskirtis tik jų šalutinis poveikis stimuliuoja folius.  kažin pagal ką parenka tuos vaistus? Kuo artyn ta diena tuo daugiau apkraunu mintis  :frusty: visai kūkū man  :oh:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 25 lapkričio 2019 - 13:49

Is visu aprasymu susidariau vaizda apie kiekvienos is jusu kuna (ir krutine). Jus visos toookios grazios!  :wub: O jau kai kalba apie kvadraciukus ant pilvo prasidejo - susilydziau.  :rolleyes: 

As tai tikra tingine, MB taip pat. Smagiai auginam riebalus kartu. :D Nesuprantu kaip zmonem gali patikti sportas. Trauma man kazkokia likus nuo mokyklos laiku. O taip grazu kai va savaitgali iseinu vedziot suns ir zmones begioja. Ech, reikia cia jau dirbt su savim... O krutine pas mane C-D. Tai taaaaip pavydziu mazu papu.

Atsakyti

Man stimuliavo su Letrozole. Kazkaip nesidomejau kodel, zinau ir kitu vaistu yra. Mimoza, kai suzinosi - pasakyk ir mums.   :)

p.s. Kazkuris vaistas plonina gleivine berods. :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 25 lapkričio 2019 - 13:51

Man stimuliavo su Letrozole. Kazkaip nesidomejau kodel, zinau ir kitu vaistu yra. Mimoza, kai suzinosi - pasakyk ir mums.   :) p.s. Kazkuris vaistas plonina gleivine berods. :hmm:

Kiek tablečių gėrei? Kiek folių užaugo. Natūraliai paliko ovuliuot ar ovitrele leidaisi?

Beje ar susiradai jau ginių pas kurį eisi IVF?

Prasinešiu kai ką sužinosiu. Letrozole žinai, kad neplonina gleivinės, o clostas plonina, bet kartu su juo skiria estrofem kad ją auginti. Tik kiek teko skaityti, kad su clostu geriau stimuliuojasi. O va su letrozole prireikia net ir trijų tablečių. Bet pas mane PKS tai didelė tikimybė hyper, žodžiu kuo daugiau gilinuosi tuo daugiau galva sukasi. Bet noriu žinoti, nes ta ginė pas kurią eisiu ji vienintelė mūsų mieste dirbanti su nevaisingimu, mano ginė ją rekomendavo nes sakė kiek nusiunčia savo pacienčių tai jos ir pastoja po stimuliacijų. Bet va aš tokia keista žmogysta, kad turiu būtinai žinoti kas kaip ir kad būtų padaryta taip kaip priklauso  :oh: nes klausiu kas kaip ir kodėl, tai turiu būt pasikausčius :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 25 lapkričio 2019 - 14:16

Kaip įdomu kuo mane stimuliuos  clostu ar letrozole, nors pastarojo visai ne ta paskirtis tik jų šalutinis poveikis stimuliuoja folius.  kažin pagal ką parenka tuos vaistus? Kuo artyn ta diena tuo daugiau apkraunu mintis  :frusty: visai kūkū man  :oh:

nei ku ku, nei ka. Pergyveni, o tas yra naturalu. As kai susinervinu turiu milijona klausimu ir net tu i kuriuos pati atsakymus zinau, ale paklausti vistiek reikia  :D 

Is visu aprasymu susidariau vaizda apie kiekvienos is jusu kuna (ir krutine). Jus visos toookios grazios!  :wub: O jau kai kalba apie kvadraciukus ant pilvo prasidejo - susilydziau.  :rolleyes:

As tai tikra tingine, MB taip pat. Smagiai auginam riebalus kartu. :D Nesuprantu kaip zmonem gali patikti sportas. Trauma man kazkokia likus nuo mokyklos laiku. O taip grazu kai va savaitgali iseinu vedziot suns ir zmones begioja. Ech, reikia cia jau dirbt su savim... O krutine pas mane C-D. Tai taaaaip pavydziu mazu papu.

Tau sportas tai tas pats kas man ryte keltis.. nu komu koma kazkokia.. atsikeliu iskarto piktai isiutuS, sunku net sneketi ir jai jau mb pajudina tai buna kova iki “kraujo” kur as ne tik kad nixuja nenusileidziu, bet dar ir prisipisu lygioje vietoje  :rolleyes: . Man ziauriai sunku ryte, tik kokia 10 tas zveris manyje galu gale nurimsta ir atvirstu i save.

Atsakyti

bet nebutinai gi eit i sporto sale tampyt stangu- nerealus sportas- zygiai  :wub:  iseit dviese i 15 km zygi. Ir sportas- ir laikas dviese  :wub:  va, i zygius tai mano MB eina kai suplanuoju  :angel_not:   ziema galima kur miske lauziuka susikurt, karsto sokolda isgert  :angel_not:​  

Vat aptinge esam ir su tuo, bet savaitgaliui planuojam zygi i miska, prisirinkti ivairiu gerybiu papuosimu workshopui 😊

Atsakyti

Nu kiek jūs smagiai čia visko pripliurpėt! Tik aš nesuprantu to apimtis 32, čia kaip matuojant? 

Mano krūtinės dydis tai keičiasi pagal ciklą :D MB gali pasakyti kada jau mm pareina, nes D pasidaro ir tokios pilnos, o šiaip C būna normaliai. Man kas gražu, tai kai papuliai tokie apvalūs ir nenutysę, nes maniškiai man tokie žemyn važiuojantys atrodo, aišku dar plastikos nereik, bet su laiku trauka, manau padarys savo... Man baisus tas vaizdas, kai senyvom moterim tos krūtinės tuščios ir bambą siekia  :cry2: 

o svoris tai krenta mano pastoviai dabar, seniau taip mesdavau tuos kelis kg, o dabar jau, kai apetito nebūna , tai nebeliko šitos bėdos. Sakiau nuo OV reiks priverstinai valgyti daugiau :D

Mano mm šiandien ryte atėjo, tai šiaip hormonai daro savo, nėr nuotaikos, bet iš kitos puses tai džiaugiuosi labai labai! Ir dar iki grįžimo į Lt bus OV, tai atidirbsim namuose, kas yra super, nei pas kokią anytą turėt OV dienas :D

tai mm dabar jau nebus tikiu 12.22. Rimtai Gintare, čia mums švenčių tegu negadina ir neateina! Tegu Kalėdoms pamatom II !!!!! :4u:  :4u:  :4u: 

o daugiau tai nežinau, Black Friday seku ir iškrito huawei 30 pro nuolaida, kurio noriu, gal kuri naudojat? Reiks važiuot su MB pasižiūrėti, bus man kalėdinė dovana anksciau laiko :) 

taip ir gyvenam, bandeles valgau ir laukiu kol mm ir hormonai baigs kankint :)

labai gera, kad jūs esat, taip čia užsukti kiekvieną kartą gera, lyg pas laukiančias ir rūpestingas drauges  :wub: 

Atsakyti

O as kelias valandas pratinginiavau ant sofos ieskodama internete pietu serviso su daug daliu, kad ir bulvem, ir padazam, ir mesai ir pan. Nu kainos tai kosmines :( ir sunku rast, kad visos dalys ieitu :(

Taip pat ieskau puseliu, kurios augtu ne daugiau 4 metru, noriu aplink terasa apsisodint pavasari, kad jaustus lyg miskelis aplink, irgi sunku rast  :oh: 

Nusprendziau kai eisim i miska prisirinkti konkoreziu ir bandyt is ju seklu ka nors augint  :ax:​ 

Atsakyti

Grįžau iš daktarės, plaučiai švarūs kas gerai. CRB 6,96 norma 5. Tai šiek tiek uždegimas. Bet kas blogiausia tai šlapimo rūgštis kraujyje padidėjus  :unsure: 355.8 o norma aukščiausia 339.2 žodžiu kaupiasi druskos ant sąnarių. Eisiu skaityti ką valgyti, kad sumažinti tą rūgštį. O man turint bėdų su sąnariais tai ne į naudą ta rūgštis tiksliau druskos. 

goodmorning, aš turiu Huawei tai nebepirkčiau. Du metus veikė puikiai, o paskui pradėjo baterija blūdit žiauriai. O dar tie skandalai. Nors sako, tie kurie prekyboje jų veikimas neturėtų pastrigti, bet lyg nauji nebepalaikys android. :hmm:​ 

Atsakyti

Grįžau iš daktarės, plaučiai švarūs kas gerai. CRB 6,96 norma 5. Tai šiek tiek uždegimas. Bet kas blogiausia tai šlapimo rūgštis kraujyje padidėjus  :unsure: 355.8 o norma aukščiausia 339.2 žodžiu kaupiasi druskos ant sąnarių. Eisiu skaityti ką valgyti, kad sumažinti tą rūgštį. O man turint bėdų su sąnariais tai ne į naudą ta rūgštis tiksliau druskos. 

goodmorning, aš turiu Huawei tai nebepirkčiau. Du metus veikė puikiai, o paskui pradėjo baterija blūdit žiauriai. O dar tie skandalai. Nors sako, tie kurie prekyboje jų veikimas neturėtų pastrigti, bet lyg nauji nebepalaikys android. :hmm:​ 

CRB nera auksta, tai tikrai dar uzdegimo nera ;) o del drusku nezinau, paskaitinek. Nuo ko ju kyla?

Atsakyti

CRB nera auksta, tai tikrai dar uzdegimo nera ;) o del drusku nezinau, paskaitinek. Nuo ko ju kyla?

Man crb ir rūgštis darė dėl artrito, tai tie rodikliai rodo suaktyvėjimą, tai šioks toks uždegiminis procesas vyksta tuose sąnariuose. 

Atsakyti

Man crb ir rūgštis darė dėl artrito, tai tie rodikliai rodo suaktyvėjimą, tai šioks toks uždegiminis procesas vyksta tuose sąnariuose. 

Ka turesi daryt sumazinimui?

Atsakyti