Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Jūs apie papus, o aš apie pilvo plastiką pasvajoju  :B Bet pirmiausiai reikia vaikus pasigimdyti  :D Papais nesiskundžiu, visad būdavo B, po gimdymo liko C. Bet va pilvą susitvarkyti tai svajonių svajonė kuri kainuoja 3000 €  :oh:

aha, geriau uzdaryt vaiku fabrikeli ir tada pilvuka tvarkytis  :4u:   as pilvuka su sportu susitvarkiau, rytais kvadraciukai matosi  :wub:  tik vakare kazkur dingsta  :D  bet jeigu dar po 1-2 gimdymo- prasiskirtu pilvo raumenys tai joks sportas nepades- tada irgi nieko pries pilvo plastika  :rolleyes:​  

Atsakyti

aha, geriau uzdaryt vaiku fabrikeli ir tada pilvuka tvarkytis  :4u:   as pilvuka su sportu susitvarkiau, rytais kvadraciukai matosi  :wub:  tik vakare kazkur dingsta  :D  bet jeigu dar po 1-2 gimdymo- prasiskirtu pilvo raumenys tai joks sportas nepades- tada irgi nieko pries pilvo plastika  :rolleyes:​  

O tau gerai, aš pritingiu sportuoti  :oh: trūksta motyvacijos  :sleep:​ 

Atsakyti

Man patiktų dažniau, dzin tas skausmas biggrin.gifnes labai jau mažos špygutės pas mane ax.gifužtektų zelionke patepti ir atrodytų kaip spuogai biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
O implantų mintyse norėčiau, bet niekada nepasirįžčiau savo noru po skalpeliu gulti unsure.gif

Operacijos kaip ir nebijau, bet komplikaciju per daug prisiziurejau ir nebenoriu :)

:D  :D  :D  svarbiausia, kad nekompleksuoji ir gerai jautiesi su tais likuciais  :4u:​  

Na taip, tai svarbiausia :D 

Atsakyti

As irgi prie tingiuju, tai man tik pasvajoti apie tokius 😍

Atsakyti

As irgi prie tingiuju, tai man tik pasvajoti apie tokius 😍

mano MB prie tinginio kas liecia sporta, tai ir manes nemotyvuoja  :oh:  anskciau kartu eidavom sportuot..o dabar jo istemt neina.. tai ir man motyvacija mazeja.. sportuoju zymiai maziau nei anksciau  :oh:   o buvo taip smagu kartu sportuot :wub:   nu bet negaliu prievarta verst...  :unsure:​ 

Atsakyti

mano MB prie tinginio kas liecia sporta, tai ir manes nemotyvuoja  :oh:  anskciau kartu eidavom sportuot..o dabar jo istemt neina.. tai ir man motyvacija mazeja.. sportuoju zymiai maziau nei anksciau  :oh:   o buvo taip smagu kartu sportuot :wub:   nu bet negaliu prievarta verst...  :unsure:​ 

Va va, jei kas su manim kartu sportuotų tai žymiai smagiau būtų  :D​ 

Atsakyti

Mes abu labai tingus, tai sportui prisiverciam karta metuose, o taip noreciau, kad motyvuotu mane pajudet labiau 😅

Atsakyti

Mes abu labai tingus, tai sportui prisiverciam karta metuose, o taip noreciau, kad motyvuotu mane pajudet labiau 😅

bet nebutinai gi eit i sporto sale tampyt stangu- nerealus sportas- zygiai  :wub:  iseit dviese i 15 km zygi. Ir sportas- ir laikas dviese  :wub:  va, i zygius tai mano MB eina kai suplanuoju  :angel_not:   ziema galima kur miske lauziuka susikurt, karsto sokolda isgert  :angel_not:​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 25 lapkričio 2019 - 12:50

O man merginos maza krutine grazu  :wub:  bet svarbiausia kaip jautiesi. Ir anglijoj is mano pazystamu vyru labai daug kas vertina maza krutine. Pas mane apimtis 32 o pati krutine tai kaip ir DD. Tai gerai kad esu is kudesniu, jei buciau storesne tai manau jau su nugara problemu tureciau. Bet dabar man tik biski pabrinkusios ir siek tiek jautrios net visai nedaug. 
Anksciau stipriai sportuodavau bet man to galutinio sluoksnio riebaliuku nuo pilvo sunku labai atsikratyti, tai visai nieko pries ir as pasikoreguoti buciau.

Kam mm atejo  :4u: taip tikiuosi pas jus pamatyti kalediniu stebuklu. 

Hal kada eisi pas gine? Labai idomu kaip viskas vyksta. Laikau kumscius!

Atsakyti

O man merginos maza krutine grazu  :wub:  bet svarbiausia kaip jautiesi. Ir anglijoj is mano pazystamu vyru labai daug kas vertina maza krutine. Pas mane apimtis 32 o pati krutine tai kaip ir DD. Tai gerai kad esu is kudesniu, jei buciau storesne tai manau jau su nugara problemu tureciau. Bet dabar man tik biski pabrinkusios ir siek tiek jautrios net visai nedaug. 
Anksciau stipriai sportuodavau bet man to galutinio sluoksnio riebaliuku nuo pilvo sunku labai atsikratyti, tai visai nieko pries ir as pasikoreguoti buciau.

galutini reibaliuku sluoksni gali nesunkiai pasalint suderinus mityba  :4u:  

Atsakyti

Maza krutine ir man grazu, bet kad pas mane jos isvis nebuvo. Ta prasme visai visai nieko po gimdymu ir matinimu. O tu lieknute labai, kaip ir as. Auksta esi?

mano gine dar atostogauja, turetu grysti savaites gale man rodos. Reik ziuret ar prasides mm uz 3 dienu, jai ne tai liepe krauja pasidaryti butinai, o tada ir ziuresim kas toliau.  Tiek kad nuo to Closto labaibuzsiliko kiausidziu skausmai ir spazmai, baisiai nemalonu..

Atsakyti

man irgi grazu kai krutine maza bet apvali, stangri- kaip paaugles turi  :ax:   bet visai kas kita kai jos is vis nera  :oh:   cia du skirtingi dalykai. Jeigu buciau turejus maza bet grazia, stangria krutine, tikrai nebuciau sukus sau galvos ar kompleksavus  :ax:​ 

Atsakyti