Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(_mimozza_ @ 2019 11 25, 00:14)
Na ir kantrumas tavo  ax.gif aš jaučiu jau ryt testą daryčiausi  biggrin.gif

Pasidariau siandien smile.gif pregna zalia tai nieko ir turejau dar paprasta pigiuka, tai tas isvis tuscias biggrin.gif o pasidariau vien del to, kad krutines nebemaudzia siandien, tai reik laukti mmm siandien smile.gif
Atsakyti

O tai maitinai pati vaikiuka :hmm: ? Gal pas tave ir taip didele krutine :D bent jau as kai beveik visai lenta iprastom dienom, tai nuo ov iki mm padideja, papilneja  :D

pati maitinau- pienas fontanais vare  :D   jau kai atsirado pienas po gimdymo- tada krutine padidejo. Siaip buvau visiska lenta- tai nors krutine dziaugiausi kol maitinau  :D   o kai nustojau- papai visai dingo- liko tik speniai  :D  tai as pasigrazinau pas chirurga  :ax:   dabar galvoju, kad kai maitinsiu ir krutine padides, tai ojojoj papuliai kokie turetu but  :bigsmile:   :D​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 25 lapkričio 2019 - 10:41

Pasidariau siandien smile.gifpregna zalia tai nieko ir turejau dar paprasta pigiuka, tai tas isvis tuscias biggrin.gifo pasidariau vien del to, kad krutines nebemaudzia siandien, tai reik laukti mmm siandien smile.gif

:4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

pati maitinau- pienas fontanais vare  :D   jau kai atsirado pienas po gimdymo- tada krutine padidejo. Siaip buvau visiska lenta- tai nors krutine dziaugiausi kol maitinau  :D   o kai nustojau- papai visai dingo- liko tik speniai  :D  tai as pasigrazinau pas chirurga  :ax:   dabar galvoju, kad kai maitinsiu ir krutine padides, tai ojojoj papuliai kokie turetu but  :bigsmile:   :D  

Tas pats  :D 

matei dabar tuos visus straipsnius del vezio ir implantu?  Galvoju reik nulekt pasitikrinti del visa ko  :blink: mazu , kad kokios nesamones nebutu. 

pradejau kaledini tvarkymasi  :D  sliuzinu po namus su bizyte ir pizamkem  :D 

kas nt gadino  :4u: , tiesa gadinau ir as siandien, aisku tuscias  :rolleyes: 

karina- viena tavo reakvija i mus tik patvirtina tai ka mes sakom. Nori buti mama, tad turi ismokt girdet ir priimti tai kas tau sakoma ir kritiskai tai vertinti. Atmesti ir isizeisti labai nebrandu. 

Atsakyti

Tas pats  :D

matei dabar tuos visus straipsnius del vezio ir implantu?  Galvoju reik nulekt pasitikrinti del visa ko  :blink: mazu , kad kokios nesamones nebutu. 

as vasara pasitikrinau- viskas buvo gerai  :)   o siaip su implantais jau 5 metai. iki dabar negaliu atsidziaugt  :D  laukiu kada po 5 metu keisiu i naujus ir didesnius  :ax:  

Kiek laiko tu turi? kokio dydzio? (cia gal ne visai i sita tema, bet labai idomu  :lol:​  ) 

Atsakyti

pati maitinau- pienas fontanais vare  :D   jau kai atsirado pienas po gimdymo- tada krutine padidejo. Siaip buvau visiska lenta- tai nors krutine dziaugiausi kol maitinau  :D   o kai nustojau- papai visai dingo- liko tik speniai  :D  tai as pasigrazinau pas chirurga  :ax:   dabar galvoju, kad kai maitinsiu ir krutine padides, tai ojojoj papuliai kokie turetu but  :bigsmile:   :D​  

Dziugu girdeti,  o tai bijau, kad pas mane pieno nebus jei krutine labai maza 😅😂

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 11 25, 11:20)
Nepabrinksta tau krutine pries mm?  Gal tas nieko nejutimas ir bus zenklas ;)

Labai retai pabrinksta, kokius 1-2 kartus per metus ax.gif
Atsakyti

as vasara pasitikrinau- viskas buvo gerai  :)   o siaip su implantais jau 5 metai. iki dabar negaliu atsidziaugt  :D  laukiu kada po 5 metu keisiu i naujus ir didesnius  :ax:   Kiek laiko tu turi? kokio dydzio? (cia gal ne visai i sita tema, bet labai idomu  :lol:​  ) 
As irgi svajojau apie implantus ilgai, buvau ir keliose konsultacijose :D Bet ziurejau Botched laida ilgai, o ten daug rodo moteru su komplikacijomis po implantu, tai atsoko fantazija, nebenoriu :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 25 lapkričio 2019 - 11:04

Labai retai pabrinksta, kokius 1-2 kartus per metus ax.gif

Tau gerai 😊

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 11 25, 11:59)
Dziugu girdeti,  o tai bijau, kad pas mane pieno nebus jei krutine labai maza 😅😂</p>

Pas mane buvo A dydzio, kai nescia buvau buvo B dydzio, o kai maitinau C dydzio biggrin.gif taip kad nebijok biggrin.gif dabar yra likusi B dydzio smile.gif
Atsakyti

Dziugu girdeti,  o tai bijau, kad pas mane pieno nebus jei krutine labai maza 😅😂

oj, ne, cia su dydziu nesusije  :D   gali but ploksciausia lenta o pieno turesi kibirais  :4u:​  

Atsakyti

O apie implantus kalbat :) as ir vis paavajoju tik dar nezinau ar implantu ar pacio pakelimo patempimo noreciau :) nes dydis kaip ir tenkina, taciau po maitinimo forma nekazka  :unsure: tai sakau kai jau nebeplanuosim daugiau mazyliu tada ir pasidaryt :) 

Atsakyti