Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Siandien turetu buti mmm jai, bet nera, lauksiu iki antradienio tada gadinsiu NT smile.gif

Na ir kantrumas tavo  :ax: aš jaučiu jau ryt testą daryčiausi  :D​ 

Atsakyti

Aaa, po dviejų savaičių vestuvės dar laukia mano  :wub:  :yahoo:  pagaliau tapsiu -iene  :rolleyes:  :yahoo: 

Sveikinu 🥰🥂(nealkoholiniu)

O zirniukui linkejimai, aukit stiprus 🥰

Atsakyti

Grazi moteris - labai dziaugiuosi del taves  :wub:  ir kad viskas gerai su mazyliu ir del vestuviu  :4u:   

Atsakyti

O mano mm atejo laiku kaip laikrodukas. Kitu nelaukiu kaledu proga! 20 gruodzio! Super! mmm per sventes  :frusty:  :lol:  :oh:  nei juoktis nei verkt- VISADA SITAIP!  :cray:   :lol:  

Mes irgi si menesi ramiai- neskaiciuosiu, nieko nedarysiu- visas demesys dabar bus namui, dovanelems, sventems  :wub: 

Vis dar negavau laisko is vaisingumo klinikos.. ilgai jie ten sprendzia ka su mumis daryt.

Atsakyti

O mano mm atejo laiku kaip laikrodukas. Kitu nelaukiu kaledu proga! 20 gruodzio! Super! mmm per sventes  :frusty:  :lol:  :oh:  nei juoktis nei verkt- VISADA SITAIP!  :cray:   :lol:  

Mes irgi si menesi ramiai- neskaiciuosiu, nieko nedarysiu- visas demesys dabar bus namui, dovanelems, sventems  :wub:

Vis dar negavau laisko is vaisingumo klinikos.. ilgai jie ten sprendzia ka su mumis daryt.

Bet gal visgi sulauksi kaledinio stebuklo ir mm nebeateis ;)  :4u:​ 

Atsakyti
Gintare0820 - 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikau kumščius už Kalėdinį stebuklą wub.gif

Aš penktadienį gadinau nt - tuščias. Dabar jau spirgu vėl gadinti bigsmile.gif kaip išlaukti iki trečiadienio??? unsure.gif
Atsakyti

Bet gal visgi sulauksi kaledinio stebuklo ir mm nebeateis ;)  :4u:​ 

aciu  :4u:  :wub:​  

Atsakyti

Gintare0820 - 4u.gif4u.gif4u.giflaikau kumščius už Kalėdinį stebuklą wub.gif

Aš penktadienį gadinau nt - tuščias. Dabar jau spirgu vėl gadinti bigsmile.gifkaip išlaukti iki trečiadienio??? unsure.gif

aciu  :4u:  

kiek dienu iki mmm?  ar jauti kanors neiprasto?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 11 25, 10:24)
kiek dienu iki mmm?  ar jauti kanors neiprasto?  smile.gif​ </p>

2 dienos iki mm, nieko nejaučiu ax.gif su pirmuoju ir nieko nejaučiau, visiskai jokių požymių taip ir neatsirado smile.gif
Atsakyti

2 dienos iki mm, nieko nejaučiu ax.gifsu pirmuoju ir nieko nejaučiau, visiskai jokių požymių taip ir neatsirado smile.gif
Nepabrinksta tau krutine pries mm?  Gal tas nieko nejutimas ir bus zenklas ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 25 lapkričio 2019 - 10:33

2 dienos iki mm, nieko nejaučiu ax.gifsu pirmuoju ir nieko nejaučiau, visiskai jokių požymių taip ir neatsirado smile.gif

as irgi labai mazai nestumo simptomu turejau per pirma nestuma- beveik nieko  :D  na, tokia lengvai apdujus kartais jauciausi pradzioje nestumo. Bet nei pykinimu, nei dar kazko nebuvo. Ir man viskas kvepejo  :D  tikiuosi ir antras nestumas bus toks lengvas, be pykinimu. O krutine tai pas mane niekad jautri nebuna, nei pries mmm nei per nestuma- nepadideja visiskai  :hmm:   :D​  

Atsakyti

as irgi labai mazai nestumo simptomu turejau per pirma nestuma- beveik nieko  :D  na, tokia lengvai apdujus kartais jauciausi pradzioje nestumo. Bet nei pykinimu, nei dar kazko nebuvo. Ir man viskas kvepejo  :D  tikiuosi ir antras nestumas bus toks lengvas, be pykinimu. O krutine tai pas mane niekad jautri nebuna, nei pries mmm nei per nestuma- nepadideja visiskai  :hmm:   :D​  

O tai maitinai pati vaikiuka :hmm: ? Gal pas tave ir taip didele krutine :D bent jau as kai beveik visai lenta iprastom dienom, tai nuo ov iki mm padideja, papilneja  :D 

Atsakyti