Lauralina, kiek vėluoja mmm? Kraujo nesidarei?
Mimoza, šiandien paaiškėjo, kad su dantin viskas ok. Bus matyt nuo gerklės. Rimsta tas limfmazgis
Mimoza, šiandien paaiškėjo, kad su dantin viskas ok. Bus matyt nuo gerklės. Rimsta tas limfmazgis
Bet aš dėl to planavimo kitam mėnesiui tikrai nenukelčiau
Tai va aš irgi abejoju, ginė sakė atidėt, o man taip nesinori. Bet iš kitos pusės vaistų per tas dvi savaites tai sočiai prisigėriau...
Tai va aš irgi abejoju, ginė sakė atidėt, o man taip nesinori. Bet iš kitos pusės vaistų per tas dvi savaites tai sočiai prisigėriau...
Aš tai klausyčiau gydytojos kai kurie vaistai nėra suderinami nei su planavimu, nei su nėštumu.
Aš pati šiandien eisiu pas dermatologę, jei išrašys tepalų ar vaistų, tai klausiu, ar galima planuot, ar mėnesį praleist. Kažkaip bijočiau planuot gerdama vaistus ir nepaklausus, ką sako gydytojai. Aš atsimenu, kai buvau nėščia ir sirgau, tai gydytoja tokį storą žinyną vartė, kol išrinko, kuri veiklioji medžiaga tinka nėštumo metu.
Na tai tada geriausia daryti taip kaip liepia vidinis balsas
Šiandien 3 cd, bet kaip pilvo apačią skauda 🙈
labas rytas buvau pradingus savaitgali, buvo daug kalbu, aiskinimusi, MB asaru... bandem rast priezastis kodel jis meluoja ir t.t.t. pasakiau, kad paliksiu jeigu tai tesis. tie jo melavimai nera kazkokie super rimti..buitiniai..bet ir tai neatleistina, nes nuzudo pasitikejima zmogumi.. Jis be galo pergyvena del to kad pagrasinau palikt, kad sustabdem planavima niu ziuresim kaip cia bus. Mylim mes vienas kita beprotiskai... bet taip noreturi kad viskas butu idealu...bet, nzn ar tai imanoma o jis pas mane senbernis ir jam sunku keist save ir man sunku su juo.. bet kai buna viskas gerai- tai meile buna iki isprotejimo kad ir pasakiau jam kad stabdom planavimus- savaitgali nesisaugojom, o kaip tik buvo OV
aciu visoms uz grazius zodzius ir palaikyma
Na va Gintaryte, sako meilė visagalė, pamatysi viskas bus gerai, dar nėra ilgas laiko tarpas, kad būtų viskas idialu, o taip manau ir būt negali, nes tada vistiek atsiras kitų bėdų. O dėl to melo, jei jis bijo tau sakyti, gal tada tikrai reikia pagalvoti ir apie save....ar ne per daug iš žmogaus reikalauji, gal tiesiog turi praeiti laiko, kad jis nebebijotų tau sakyti tiesos 😉. Tiesa, o kaip tu žinai, kad būtent tą dieną tau buvo OV. Testus darais?
Na va Gintaryte, sako meilė visagalė, pamatysi viskas bus gerai, dar nėra ilgas laiko tarpas, kad būtų viskas idialu, o taip manau ir būt negali, nes tada vistiek atsiras kitų bėdų. O dėl to melo, jei jis bijo tau sakyti, gal tada tikrai reikia pagalvoti ir apie save....ar ne per daug iš žmogaus reikalauji, gal tiesiog turi praeiti laiko, kad jis nebebijotų tau sakyti tiesos 😉. Tiesa, o kaip tu žinai, kad būtent tą dieną tau buvo OV. Testus darais?
aciu, brangioji zinau, kad as megstu kontroliuot..esu gan griezta su juo...bet tai darau tik tam kad sukurt idealius santykius...bet gal biski per stirpiais stengiuosi..reikia letint tempus
pagal simptomus zinojau, kad sesatdienis, sekmadienis buvo vaisingiausios dienos pagal gausias vandeningas isskyras, lengva maudima sone net negadinau OV testu, kazkaip labai aiskiai jautesi
Kategoriska - gal kartojai NT ?
aciu, brangioji zinau, kad as megstu kontroliuot..esu gan griezta su juo...bet tai darau tik tam kad sukurt idealius santykius...bet gal biski per stirpiais stengiuosi..reikia letint tempus
pagal simptomus zinojau, kad sesatdienis, sekmadienis buvo vaisingiausios dienos pagal gausias vandeningas isskyras, lengva maudima sone net negadinau OV testu, kazkaip labai aiskiai jautesi
O man taip keistai pagal skaičiavimus turėjo būti penktadienį arba šeštadienį, skausmas penktadienį pilvo buvo didžiulis, pūtė labai, bet va išskyrų tų vandeningų nemačiau 🤔, nors atliekant nd buvo šlapia, o šeštadienį jau pilvo nebeskaudėjo 😉. Tau taip ir nesupratau buvo ji man ar ne. Kažkaip kartais pagalvoju gal ji man net nevyksta, užtat nepastoju. Nes išskyrų tikrai nepastebiu tų vaisingų. Bet ar gali sirgti mm jei nevyksta ov?