Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Hal - negražu taip, bet teisybė  :rolleyes:   :unsure: 

ši mėnesį mmm buvo realiai tik 3 diena. kitas dvi vos pateliojo. Idomu kas čia bus   :4u:  Galvoju, gal vyrui pasiūlyti šį mėnesį nieko neskaičiuoti, neplanuoti ir ramiai mėgautis šventiniu laikotarpiu.

Atsakyti

Hal - negražu taip, bet teisybė  :rolleyes:   :unsure:

ši mėnesį mmm buvo realiai tik 3 diena. kitas dvi vos pateliojo. Idomu kas čia bus   :4u:  Galvoju, gal vyrui pasiūlyti šį mėnesį nieko neskaičiuoti, neplanuoti ir ramiai mėgautis šventiniu laikotarpiu.

Imkit ir padarykit taip  :4u:​ 

Atsakyti

Gerai, neuzknisiu čia su savo pesimizmu. Iki, netrukdysiu. 

Sėkmingo visoms planavimo ir kuo greičiau sulaukti || brūkšnelių :nestuke​ 

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2019 11 24, 13:11)
<p>Pamirsot panos miena dalyka.. Karina yra medicinos studente, o dabar ir praktikante kuri NEtiki medicina. 

</p><p>tai jai jus ar jusu mama/tetis papuola pas toki medika, kas tada? Belieka tik nusibaigti..</p>

Nu žinok tą patį pagalvojau doh.gif

Čia mes šiokį tokį "puolimą" į vienus vartus padarėm, bet tai wtf??? mokantis medicinoje tokias nesąmones pezėti.. 😔
Atsakyti

Sveikos :) kaip matau dar visos laukiat kalėdinių "dovanėlių" :) bet aš tikiu, kad Kalėdos stebuklų metas, ir tikrai daugumai pavyks sulaukti dovanėlių ;)   aš net nesugebėčiau įsivaizduoti, ką jaučiat jūs merginos, kai taip ilgai planuojat ir taip sunkiai viskas gaunasi... aš tikriausiai pati išprotėčiau  bet jūs esat tikrai stiprios ir labai džiaugiuosi už kikevieną iš jūsų, kad nepasiduodat. O dėl Karinos... manau Tau Karina2209 tikrai reiktų dar pagyventi sau, dar pati jaunystė...  aš, jei ne pirmas sūnus, be 25m nebūčiau net planavus vaikų   nes pati jausčiausi dar vaikas :D    o plius kai pati esi pesimistiška daugeliu atžvilgių, tai pastojus, kai hormonai siaučia, išvis verktum kieovieną dienelę, tai kaip ir merginos sako, pirmiau susitvarkyk su savo vidone būsena, o paskui galvokit apie vaikučius :) vaikui reikia stiprios mamos    :4u:

O aš apie save ;) buvau komandiruotėj Vokietijoj, ir žinokit galvojau kad leliuko neteksiu per tą stresą ir nuolatinį bėgimą visur... tai vakar net į priėmimą variau... tai širdelė plaka :wub:    gavau nuotraukytę, ir gavau griežtą lovos rėžimą... stiprūs gimdos susitraukinėjimai... :unsure:

Pridėta:

Atsakyti

Aaa, po dviejų savaičių vestuvės dar laukia mano  :wub:  :yahoo:  pagaliau tapsiu -iene  :rolleyes:  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(grazi_moteris_ @ 2019 11 24, 19:12)
<p>Aaa, po dviejų savaičių vestuvės dar laukia mano  wub.gif  yahoo.gif  pagaliau tapsiu -iene  rolleyes.gif  yahoo.gif​ </p>

Kaip smagu dėl vestuvių!! 🤗

Saugok save ir savo pilvuką! nestuke.gif
Atsakyti

Aaa, po dviejų savaičių vestuvės dar laukia mano  :wub:  :yahoo:  pagaliau tapsiu -iene  :rolleyes:  :yahoo:​ 

Pirmiausiai, koks mažulytis pilvelio gyventojas  :wub: Saugok save ir mažylį. Jei liepė gulėti tai ir gulėk, venk streso  :4u: Labai gražiai parašei, kad vaikučiams reikia stiprių mamų  :rolleyes: 

Labai labai sveikinu su artėjančiom vestuvėm :wub: , bet nepamirš kad reikia pasisaugoti dėl  :nestuke​ 

Atsakyti

Pritariu. 

Karina, tik nesupyk bet pas tave labai labai didelės psichologinės bėdos, mes tau ir ankščiau sakėm ieškot pagalbos pas psichologą. Prg nesumažės dėl streso nes tos kurios planuoja ir nepavyksta iš kelinto karto irgi stresuoja bet prg geras. Tu į galvelę tiek įsikalus paikų minčių, kad net baisu. 

O kaip suprast negali turėti vaikų?  :hmm:  Ar ir pas juos mastymas koks tavo jei natūraliai nepavyks tai psio mes nevaisingi ir gink Dieve nesikreipsim pagalbos, nes tie vaistai nuodų nuodas sugadins moters ir būsimo kūdikio sveikatą. Sorry tas tavo pesimizmas jau varo iš proto pusę metų.  :aggressive: Aš ir ankščiau tau sakiau pagyvenkit dar kokius 2-3 metus be vaikų. Subręs gal mintys labiau pačios  :oh: Nes nu paistai kartais konkrečiai  :oh:​ Atsiprašau iškart jei taip tiesmukiškai pasakiau, įžeist tikrai nenoriu bet kad nors kiek atsipeikėtum. 

Pritariu 💯 ir nesuprantu kaip tokį dalyką studijuojant gali netikėti medicina. Ir tikrai baisu užsirauti ant tokių medikų :( 

Pamirsot panos miena dalyka.. Karina yra medicinos studente, o dabar ir praktikante kuri NEtiki medicina. 

tai jai jus ar jusu mama/tetis papuola pas toki medika, kas tada? Belieka tik nusibaigti..

Atsakyti
Siandien turetu buti mmm jai, bet nera, lauksiu iki antradienio tada gadinsiu NT smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) kaip matau dar visos laukiat kalėdinių "dovanėlių" :) bet aš tikiu, kad Kalėdos stebuklų metas, ir tikrai daugumai pavyks sulaukti dovanėlių ;)   aš net nesugebėčiau įsivaizduoti, ką jaučiat jūs merginos, kai taip ilgai planuojat ir taip sunkiai viskas gaunasi... aš tikriausiai pati išprotėčiau  bet jūs esat tikrai stiprios ir labai džiaugiuosi už kikevieną iš jūsų, kad nepasiduodat. O dėl Karinos... manau Tau Karina2209 tikrai reiktų dar pagyventi sau, dar pati jaunystė...  aš, jei ne pirmas sūnus, be 25m nebūčiau net planavus vaikų   nes pati jausčiausi dar vaikas :D    o plius kai pati esi pesimistiška daugeliu atžvilgių, tai pastojus, kai hormonai siaučia, išvis verktum kieovieną dienelę, tai kaip ir merginos sako, pirmiau susitvarkyk su savo vidone būsena, o paskui galvokit apie vaikučius :) vaikui reikia stiprios mamos    :4u:

O aš apie save ;) buvau komandiruotėj Vokietijoj, ir žinokit galvojau kad leliuko neteksiu per tą stresą ir nuolatinį bėgimą visur... tai vakar net į priėmimą variau... tai širdelė plaka :wub:    gavau nuotraukytę, ir gavau griežtą lovos rėžimą... stiprūs gimdos susitraukinėjimai... :unsure:

Oi koks fainuolis mazylis  :wub: saugok ji ir daug ilsekis! Sveikinimai su artejanciom vestuvemis taip pat  :wub: 

Atsakyti

Gerai, neuzknisiu čia su savo pesimizmu. Iki, netrukdysiu. 

Sėkmingo visoms planavimo ir kuo greičiau sulaukti || brūkšnelių :nestuke 

Karina niekur nebek, bet pamegink pasiklausyt ka tau merginos sako. Ne is blogos valios, linkim tik geriausio. Tikrai pamegink nueiti pas psihologe. Mums visoms jau siek tiek daugiau metu, ir daugiau patirties. 

Jei tavo pasirinkta sritis netau, mesk. As klaida esu padarius baigiau 8 metus mokslu kas man nepatinko. Niekad nepalengvejo, buvo tik sunkiau.

Atsakyti