Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, man šiandien mm turejo ateit ir nepramuša niekaip :D viskas popieriaus skonio, tai šiandien net valgyti negaliu, geriu ananasų sultis ir laukiu :)

pas mus tai draugiška giminė, rūbai vaikų eina ratu ir visi visiems padėt į talkas suvažiuoja, tai fainai viskas, šiandien kaip tik akcija žuvies taukams radau, tai visoms giminėms užpirkau, nes visiems reikia, tik man iš tos geros širdies būna paskui nesmagu iš jų pinigus imt, suprantu, kad jei kažko paprašo, tai nu nepripirksi visiems iš savo sąskaitos kas kart, bet kai kiekvieną kartą atvežus sako nu kiek skolingi, tai nesmagu man, tai ir pirkti nieko nesinori :D

Rimtai gal II 😍 ar saugojotes po operacijos?

Atsakyti

Oj merginos, kad po operacijos mums liepė susilaikyti nuo nd ir operaciją man darė prieš 11dienų tai nu neįmanoma manau, kad būčiau  :nestuke ...

Atsakyti

Sveiko, pagaliau baigesi paselus savaite  :yahoo:  maciau kalbejot apie dovanas, tai mes tarp suaugusiuju kazkaip sutarem nieko nedovanoti, tad dovanojam tik vaikams  :) tad reik isrinkti viena dovana ir pirkti du vienetus, nes kitaip nepasidalina 😣 dar esam pakviesti i vieno vaiko gimtadieni tai irgi reik dovanos tik kol kas visai neturiu minciu ka dovanoti... reiks gal siandien prasinesti per pardes paziuret kas idomaus yra  🙂 ai dar del svenciu tai mes visasa darom pas save jas tai kaip ir tiek... 

Atsakyti

Oj merginos, kad po operacijos mums liepė susilaikyti nuo nd ir operaciją man darė prieš 11dienų tai nu neįmanoma manau, kad būčiau  :nestuke ...

Na po operacijos gal gali uzveluoti ;) tikekimes sekantis ciklas bus sekmingas  :wub: 

as si menesi irgi daug nesitikiu, net ot dar neprisiverciau atlikt, o jau 14 cd  :ax:  tiesiog tai ligos, tai zvakutes, tai nenemanau, kad kas bus :) na bet siandien bandysiu atlikt ot, kad zinot kada visgi bus. Bet dar kolkas nepanasu, kad artetu..

Atsakyti

Labas rytas  :)  Pramušė mmm naktį  :yahoo: pasiskaičiau apie tas tabletikes, tai normalu taip vėlaivėlai susirgt, kitos suserga tik pradėjusios kitą pakuotę. Rašė,kad jos užsilaiko riebaluose, o jų blyn nemažai turiu  :oh: ir viskas priklauso nuo medžiagų apykaitos. Na svarbu susirgau, o jei reiks pakoreguos ginė kitų mmm pradžią  :ax:  goodmorning , na jei ne šį syk, tai kitą mėn.  :) 

Amundsen , kai mažiausiai tikimės tada ir įvyksta tai ko labiausiai laukiam  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 24 lapkričio 2019 - 09:21

Labas rytas  :)

Pramušė mmm naktį  :yahoo: pasiskaičiau apie tas tabletikes, tai normalu taip vėlaivėlai susirgt, kitos suserga tik pradėjusios kitą pakuotę. Rašė,kad jos užsilaiko riebaluose, o jų blyn nemažai turiu  :oh: ir viskas priklauso nuo medžiagų apykaitos. Na svarbu susirgau, o jei reiks pakoreguos ginė kitų mmm pradžią  :ax:

goodmorning, na jei ne šį syk, tai kitą mėn.  :)

Amundsen, kai mažiausiai tikiesi tada ir įvyksta tai ko labiausiai laukiam  :mirksiukas:

Na jauciu, kad organizmas nemenkai pasilpes si menesi, tai tikrai nemanau, kad kas bus, na bet lauksim naujametines dovaneles  :wub:  

Atsakyti

Labukas visoms :) Mimozza, labai džiaugiuosi kad atėjo mm. Mums tos kurios jų nesulaukia ir reikia vaistų kažkokių, jos vos ne kaip stebuklas... Niekas matyt to nesupras tik mes pačios...

Pas mane nuotaikos tai net nežinau kaip pavadinti, tai labai geros, tai pesimistinės. Ir čia net ne nuo vaistų, tiesiog esu per daug emocionali ir į viską taip reaguoju, tarkim darbe(esu praktikante) vos tik kas iškarto susinervuoju, bet nic nieko ne parodau, o paskui net širdį suspaudžia kokio 10sek ir neatleidžia. Tai manau jei taip širdis reaguoja, tai nieko keista kad ir to prg yra mažai dėl streso... Kas ten žino... 

O dėl giminių, tai bendrai pasakysiu, kad mano giminė savotiška, labai įvairi. Bet į bet kurį iš jų aš drąsiai kreipčiausi pagalbos ir jos sulaukčiau. Nėra labai tokiu tradicijų, bet kažkaip niekas ir nesipykstam. O dėl dovanų tai jei švenčiam kartu tai ir keičiamės dovanom, bet nebrangiom.

Tik mano giminėje yra vienas didelis trūkumas. Nėra mažų vaikų, pusbrolis turi vaiką 2metuku, bet išsiskyrė su ta mergina ir vaikučio panašu nematysim.. Turi dar vieną vaiką iš pirmos santuokos, ją irgi matydavo tik kartą metuose. Kitas pusbrolis negali turėti vaikų panašu... Mano pusseserės dar jaunos, bet dar į jas dedu viltis... O dar ir aš pati turiu didelių problemų... Kaip koks prakeiksmas... Ka padarysi. 

Atsakyti

Karina, tik nesupyk bet pas tave labai labai didelės psichologinės bėdos, mes tau ir ankščiau sakėm ieškot pagalbos pas psichologą. Prg nesumažės dėl streso nes tos kurios planuoja ir nepavyksta iš kelinto karto irgi stresuoja bet prg geras. Tu į galvelę tiek įsikalus paikų minčių, kad net baisu. 

O kaip suprast negali turėti vaikų?  :hmm:  Ar ir pas juos mastymas koks tavo jei natūraliai nepavyks tai psio mes nevaisingi ir gink Dieve nesikreipsim pagalbos, nes tie vaistai nuodų nuodas sugadins moters ir būsimo kūdikio sveikatą. Sorry tas tavo pesimizmas jau varo iš proto pusę metų.  :aggressive: Aš ir ankščiau tau sakiau pagyvenkit dar kokius 2-3 metus be vaikų. Subręs gal mintys labiau pačios  :oh: Nes nu paistai kartais konkrečiai  :oh:​ Atsiprašau iškart jei taip tiesmukiškai pasakiau, įžeist tikrai nenoriu bet kad nors kiek atsipeikėtum. 

Atsakyti

Karina, tik nesupyk bet pas tave labai labai didelės psichologinės bėdos, mes tau ir ankščiau sakėm ieškot pagalbos pas psichologą. Prg nesumažės dėl streso nes tos kurios planuoja ir nepavyksta iš kelinto karto irgi stresuoja bet prg geras. Tu į galvelę tiek įsikalus paikų minčių, kad net baisu. 

O kaip suprast negali turėti vaikų?  :hmm:  Ar ir pas juos mastymas koks tavo jei natūraliai nepavyks tai psio mes nevaisingi ir gink Dieve nesikreipsim pagalbos, nes tie vaistai nuodų nuodas sugadins moters ir būsimo kūdikio sveikatą. Sorry tas tavo pesimizmas jau varo iš proto pusę metų.  :aggressive: Aš ir ankščiau tau sakiau pagyvenkit dar kokius 2-3 metus be vaikų. Subręs gal mintys labiau pačios  :oh: Nes nu paistai kartais konkrečiai  :oh:​ Atsiprašau iškart jei taip tiesmukiškai pasakiau, įžeist tikrai nenoriu bet kad nors kiek atsipeikėtum. 

Visiskai pritariu  :unsure:  tikrai reiketu kreiptis i psichologa pirmiausiai, pradeti dziaugtis gyvenimu, o tada jei yra kazkokiu problemu organizme, susitvarkyti jas pas daktarus..

Visos mes noretume buti 100% naturaliai sveikos, bet tai neimanoma, va koks virusiukas, va kokia bakterija, ziurek dar kokie nesklandumai su amziumi, bet einam pas daktarus ir tvarkomes  :4u: o tau, Karina, juk apie 20 metu tik, tai visas gyvenimas pries akis, o taip juodai i viska ziuret nereiketu.. stresas aisku sukelia daug negalavimu, bet tai nera pagrindinis rodiklis.. bet kokiu atveju psichologas pagelbetu  :4u:​ 

Atsakyti

Pamirsot panos miena dalyka.. Karina yra medicinos studente, o dabar ir praktikante kuri NEtiki medicina. 

tai jai jus ar jusu mama/tetis papuola pas toki medika, kas tada? Belieka tik nusibaigti..

Atsakyti

Atsakyti

Pamirsot panos miena dalyka.. Karina yra medicinos studente, o dabar ir praktikante kuri NEtiki medicina. 

tai jai jus ar jusu mama/tetis papuola pas toki medika, kas tada? Belieka tik nusibaigti..

Sunku, kai pasirenki ne tas roges, bet gal kas nors apsivers ir pasikeis požiūris ir mąstymas, bent jau labai tikiuosi ir to linkiu nuoširdžiai. Nes jei požiūris nesikeis su metais, be galo bus sunku gyvenime...

Atsakyti