Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, nėr mano mmm  :hmm: vakar prausiantis tikrinau tai gleivės su kraujo priemaišom buvo, o šiandien dar nepramušė. Kažkaip tikėjausi kad ryte bus, pasirikrinau kalendorių tai šiandien 28 cd ir 6 pertraukos diena (27 Kcd). Praeitą kartą mmm pasirodė 28 Kcd. 

Atsakyti

Sveikos, nėr mano mmm  :hmm: vakar prausiantis tikrinau tai gleivės su kraujo priemaišom buvo, o šiandien dar nepramušė. Kažkaip tikėjausi kad ryte bus, pasirikrinau kalendorių tai šiandien 28 cd ir 6 pertraukos diena (27 Kcd). Praeitą kartą mmm pasirodė 28 Kcd. 

Nebus kt stiprios ir ziauriai isploninusios gleivine,,? 

as pasidariau siandien zale pregna, tuscia. Ramiai laukiu mm uz poros dienu.

del dovanu... sesiai gera tusa dovanosiu, svogeriui rukyta unguri, mamai kazka grazaus. Vyras prase pinigines, gal kas turit ideju kur ieskoti odines? As kazkaip lt dar neapsipirkinejau, visai nezinau jokiu pardziu..

sunus prase airsofto, dukra visokio priedo nori as pati prasiau kindle paperwhite tai kazkaip paprasta. O daugiau niekam nieko nedavonosiu.. kas met budavo privezam

visiem dovanu, o visi net vaikam saldainiu atvaziuodamo susirinkti neatveza, tai kazkaip nusivyliau nes jausmas kaip nezinau.. ir siaip kai nera dovanu, ziuriu nera ir draugu! 

Atsakyti

Hal , nežinau ar jos stiprios. Geriu Diane35 tokias ginė išrašė, sakė reikia kad kiaušidės pailsėtų prieš stimuliaciją. Ankščiau gėriau silpnas gan yasminelle, bent jau taip teko girdėti. Pagaliau paskutinė pakuotė prasidės, gruodžio 11 einu pas ginę, dar nebūsiu baigus pakuotės. Tai žiūrėsiu ką sakys.

Va dėl dovanų ir man panašiai, artimiesiams tai tai suprantu, bet va draugų vaikučius palepini dovanomis, o tavo vaikas negauna net saldainio. Suprasčiau pirmi metai bet gi ne, tai šiais metais vyrui sakiau nebepirksim atskirai draugų vaikams, nupirksim vieną saldainių dėžutę bendrai visiems ir gana. Tai pradžioje paburbuliavo bet nusileido. Sakau ir mūsų vaikas liūdi, kai nieko negauna, o kitą apdovanoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 23 lapkričio 2019 - 13:26

Hal,  keisti tie pregna žali 

:hmm:šiandien Benu jau iš tolo šviečia, o pregna vos vos vaiduoklį meta  :hmm:

Odinę piniginę vyras mano neseniai sau iš kažkur atsisiuntė, žiaurisi

žiauriai faina ir kaina ne kosmosas, galiu paprašyti linko 

Atsakyti

Mamai ir tetai dovanosiu savaitgalį kokiam Birštone, vaikui didžiulę gaisrinę, broliui kvepalus,  vyro brolio šeimynai krepšelį (vynas ir visokie fancy užkandžiai prie ko), uosviui "eglutę" iš didžiulio tamsaus alaus butelio (Vilniaus alus mačiau turi) ir dešrelių vytintu 

Atsakyti

Mimozza, čia subjektyvi mano nuomonė. Bet kaip kontraceptikai gali padėti pasiruošti simuliacijai?

Čia tas pats kaip ilgai neuzvedineti mašinos ir tada užvesti ir iškart važiuoti, tada sakyti, kad genda... Na manau supratai ką noriu pasakyt. 

Bent jau mano nuomone atvirkščiai reikėtų gerti estrogenus(jei pirmoj ciklo pusėj trūksta tokiu hormonų), o paskui progesterona, žodžiu taikyti pakaitinę hormonų terapiją.

Kiaušidės nereikalauja poilsio, jos nuolat dirba kaip širdis, plaučiai ir t.t. Kaip dabar labai madoj sakyti, kad sveika visa diena nevalgyt, Ale skrandis tada greičiau dirba, nū visiška nesąmonė... Paskui apsivalgo po tos iškrovos dienos ir geria mezymus...

Man irgi nekartą siūlė pagerti kontraceptikus, bet žinojau, kad nuo jų mėnesinės gali išvis išnykti... Mano atveju, jei tikrai tam prisiruošiu irgi reikės ov. Stimuliacijos, viska akylai stebėt, nes nesigamina pas mane to progesterono, ir pastot sunku, o išnešioti tai beveik neįmanoma. Ir visa tai vyksta, nors esu jauna...

Bet kokiu atveju tu gali su manim nesutikti mimozza, gal ir aš neteisi, nesiekiu ginčytis. Bet linkiu kad viskas tau pavyktų puikiai. :) 

Atsakyti

Karina, nieko neatrašysiu plačiau, tik kiek žinau tai po KT geriau stimuliuojasi. 

Atsakyti

Hal , nežinau ar jos stiprios. Geriu Diane35 tokias ginė išrašė, sakė reikia kad kiaušidės pailsėtų prieš stimuliaciją. Ankščiau gėriau silpnas gan yasminelle, bent jau taip teko girdėti. Pagaliau paskutinė pakuotė prasidės, gruodžio 11 einu pas ginę, dar nebūsiu baigus pakuotės. Tai žiūrėsiu ką sakys.

Va dėl dovanų ir man panašiai, artimiesiams tai tai suprantu, bet va draugų vaikučius palepini dovanomis, o tavo vaikas negauna net saldainio. Suprasčiau pirmi metai bet gi ne, tai šiais metais vyrui sakiau nebepirksim atskirai draugų vaikams, nupirksim vieną saldainių dėžutę bendrai visiems ir gana. Tai pradžioje paburbuliavo bet nusileido. Sakau ir mūsų vaikas liūdi, kai nieko negauna, o kitą apdovanoja.

Zinok tas pats pas mane ir su rubais vaiku, negraziai pasakysiu , bet laukia kaip sunys kol isaugs ir nesibodi paprasyti tiesiai sviesiai, bet gyvenime neatvaziuos aplankyti siaip.. tik tada kai smutkes ausirinkti nori ir dar nors saldaini vaikams atnestu.. fui. Pasislykstejau ir ziauriai uzpykau. Daugiau jokiu zinok. Dickis mano savo rubus dabar surenka labai fainau daugiavaikiai seimai kur daug bernu, o mazoji i turgu kad susigrazinti pinigelius. 

Hal,  keisti tie pregna žali 

:hmm:šiandien Benu jau iš tolo šviečia, o pregna vos vos vaiduoklį meta  :hmm:

Odinę piniginę vyras mano neseniai sau iš kažkur atsisiuntė, žiaurisi

žiauriai faina ir kaina ne kosmosas, galiu paprašyti linko 

Zinok nera kedainiuose benu vaistines.. 

oi butu labai fainiai jai linka galetum imesti! Aciu!!

Mamai ir tetai dovanosiu savaitgalį kokiam Birštone, vaikui didžiulę gaisrinę, broliui kvepalus,  vyro brolio šeimynai krepšelį (vynas ir visokie fancy užkandžiai prie ko), uosviui "eglutę" iš didžiulio tamsaus alaus butelio (Vilniaus alus mačiau turi) ir dešrelių vytintu 

Man irgi labai patinka birstonas, dar per makaliu visokiu dealu buna tai labai fainiai. 

Mimozza, čia subjektyvi mano nuomonė. Bet kaip kontraceptikai gali padėti pasiruošti simuliacijai?

Čia tas pats kaip ilgai neuzvedineti mašinos ir tada užvesti ir iškart važiuoti, tada sakyti, kad genda... Na manau supratai ką noriu pasakyt. 

Bent jau mano nuomone atvirkščiai reikėtų gerti estrogenus(jei pirmoj ciklo pusėj trūksta tokiu hormonų), o paskui progesterona, žodžiu taikyti pakaitinę hormonų terapiją.

Kiaušidės nereikalauja poilsio, jos nuolat dirba kaip širdis, plaučiai ir t.t. Kaip dabar labai madoj sakyti, kad sveika visa diena nevalgyt, Ale skrandis tada greičiau dirba, nū visiška nesąmonė... Paskui apsivalgo po tos iškrovos dienos ir geria mezymus...

Man irgi nekartą siūlė pagerti kontraceptikus, bet žinojau, kad nuo jų mėnesinės gali išvis išnykti... Mano atveju, jei tikrai tam prisiruošiu irgi reikės ov. Stimuliacijos, viska akylai stebėt, nes nesigamina pas mane to progesterono, ir pastot sunku, o išnešioti tai beveik neįmanoma. Ir visa tai vyksta, nors esu jauna...

Bet kokiu atveju tu gali su manim nesutikti mimozza, gal ir aš neteisi, nesiekiu ginčytis. Bet linkiu kad viskas tau pavyktų puikiai. :)

karina ne... nelygink sveiko zmogaus su turinciu problemu. Cia tas pats kas pasakytum jog sirdies simuliatorius yra isigalvojimas. 
principas paprastas, kt uzmigdo kiausides ir jos neovuliuoja. 

Atsakyti

Hal, 

https://www.aliexpre....3f364c4dyIb3ZY

Atsakyti
PD imesk kokius perki i benu? I klp vaziuosiu, prigriebsiu smile.gif
Atsakyti

Sveikos, man šiandien mm turejo ateit ir nepramuša niekaip :D viskas popieriaus skonio, tai šiandien net valgyti negaliu, geriu ananasų sultis ir laukiu :) 

pas mus tai draugiška giminė, rūbai vaikų eina ratu ir visi visiems padėt į talkas suvažiuoja, tai fainai viskas, šiandien kaip tik akcija žuvies taukams radau, tai visoms giminėms užpirkau, nes visiems reikia, tik man iš tos geros širdies būna paskui nesmagu iš jų pinigus imt, suprantu, kad jei kažko paprašo, tai nu nepripirksi visiems iš savo sąskaitos kas kart, bet kai kiekvieną kartą atvežus sako nu kiek skolingi, tai nesmagu man, tai ir pirkti nieko nesinori :D 

Atsakyti

Sveikos, man šiandien mm turejo ateit ir nepramuša niekaip :D viskas popieriaus skonio, tai šiandien net valgyti negaliu, geriu ananasų sultis ir laukiu :)

Gal sulaiksim gerų žinių  :bigsmile:​ oj kaip linkiu aš tau II. Neplanuoji nt daryti? 

Atsakyti