Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Na gal kt sureguliuos tau ;) nuo gruodzio nebegersi, taip?

Dar vieną pakuotę gersiu  :) 

O dėl dovanų tai aš dovanosiu piniginę MB, jis man kalėdų ir gimtadienio proga telefoną. Dukrytei barbių namą. Vyro šeimoje iš suaugusių niekam nedovanosim tik vaikučiams, o ir tai kiekviena šeima dovanos tik vienam vaikui nes išsitraukėm burtus  :)​ Mano tėveliams dar nesugalvojau, sesei ir broliams nieko. Tik jų vaikučiams pinigėlių greičiausiai nes dideli jau 

Atsakyti

Vis dar nėra prg.. Pražilsiu 

Atsakyti

Viskas bus gerai, ateis ir prg  :)​ 

Atsakyti

Labas. Aš tai neįsivaizduoju ką dovanoti... Visi lyg ir visko turi. Ir pačiai man nieko nereikia. Tai vyrui nieko, tėvui butelį baltos. Kol kas tik tiek sugalvojau :D

Atsakyti

Jau gal yra atsakymai ? 

Mimozza, kaip sveikatos?

o aš tai sakiau padarysiu mamoms kalendorius su nuotraukom įvairiausiom, vaikam žuvų taukų guminukų pripirkau ir sakiau knygutes pirksiu, tarp kitų suaugusių nesikeičiam. Dar ieškau į kokį čia koncertą mamą nusivest, kai būsim LT :) o dėl vyro, tai sakė nieko nepirkt, tai pasakiau, kad nupirksiu, kas bus jam dovana, bet kartu ir daiktas namuose reikalingas, tai sakė gerai :) tai ieškau dabar kavos aparato, nes šiaip jau senai norim, bet vis nustumiam,kad apseisim :) dar galvoju gal kokių vitaminų paieškoti vaišingumu į abiems  :hmm: 

Atsakyti

goodmorning, ačiū už rūpestėlį  :4u:​  Aš gan neblogai visai, turbūt vaistai tiko. O dukrytė taip pat vis, kosulys sausas, dirglus ir retas bei negali atsikosėti. Tikiuosi greit pagerės ir jai  :) 

Atsakyti

Ufff.. Palengvėjo!

71,61  :wub:  :wub:

Ačiū visom už palaikymą ir apcyy į jūsų pusę  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2019 11 22, 20:54)
<p>Ufff.. Palengvėjo!</p><p>71,61  wub.gif  wub.gif</p><p>Ačiū visom už palaikymą ir apcyy į jūsų pusę  wub.gif  wub.gif  wub.gif​ </p>

Kaip aš džiaugiuosi dėl tavęs wub.gif
Atsakyti

Ufff.. Palengvėjo!

Dar kartą sveikinu  :wub: O virusiukus susirenku prireiks po mėnesiuko  :ax:​ 

Atsakyti

Ufff.. Palengvėjo!

Ačiū visom už palaikymą ir apcyy į jūsų pusę  :wub:  :wub:  :wub: 

Wau kokios geros zinios  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Ufff.. Palengvėjo!

Labai dziaugiames uz tave ir visos tikimes apsikrest virusiuku  :wub:  :wub:​  

Atsakyti

Pikų Dama, sveikinu :) linkiu sėkmingo nėštumo ir sveiko vaikelio ♥️

Matau forumas labiau aktyvus tapo, tai net džiugu. Kiekvieną dieną bent po 5 kartus čia užeinu 🤩😋

Atsakyti