Ačiū visoms už palaikymą
Piku dama, Sveikinimai!
Mimoza, jatau jatau... Stiprybės abiems!
Dandelion fuzz, laikykis, tu ne viena
As sianakt sapnavau kad pasidariau NT ir jis buvo teigiamas deja- NT realybeje visiskai baltas viskas sugadinau paskutini NT kur turejau- daugiau nepirksiu. Dabar susikonsentruosiu ties namo irengimu, dovanu pirkimu ir t.t. Atsibodo man jau tie planavimai. Laukiu laisko del IVF. Jauciu kad tik tai mums gali padet.. As kazkodel jauciu, kad mano organizmas spermiukus atmeta kaip virusa..
As sianakt sapnavau kad pasidariau NT ir jis buvo teigiamas deja- NT realybeje visiskai baltas viskas sugadinau paskutini NT kur turejau- daugiau nepirksiu. Dabar susikonsentruosiu ties namo irengimu, dovanu pirkimu ir t.t. Atsibodo man jau tie planavimai. Laukiu laisko del IVF. Jauciu kad tik tai mums gali padet.. As kazkodel jauciu, kad mano organizmas spermiukus atmeta kaip virusa..
Linkiu, kad pavyktų nukreipti mintis
o šiaip ne į temą, bet gerai nukreipti mintis ir pasidalinti gerom emocijom Ką perkat dovanų? Pvz MB ar giminėm, mamoms, anytoms? Manau aktualu visoms mes labai svajojom padovanoti naujieną, kad bus pagausėjimas, bet, kad jau neišėjo, tai reik ieškot kažko kito
Linkiu, kad pavyktų nukreipti mintis
o šiaip ne į temą, bet gerai nukreipti mintis ir pasidalinti gerom emocijom Ką perkat dovanų? Pvz MB ar giminėm, mamoms, anytoms? Manau aktualu visoms mes labai svajojom padovanoti naujieną, kad bus pagausėjimas, bet, kad jau neišėjo, tai reik ieškot kažko kito
as sau ir MB nupirksiu chalatus su inicialais ir po ranksluosi su inicialais MB- tamsiai melynas su ausines spalvos inicialais, o man tamsiai pilkas
o as uzsisakiau DNR tyrimo, nustatyt is kur kile mano proteviai
Arbatos vien čia jau nepagelbės. Aš kai sergu tai sergu rimtai O dukrytei komplikavosi į plaučius. Tai bus visas lapkritis prasirgtas. Dar nežinia kaip su gruodžiu bus, gal skirs kokių procedūrų palankyti, bet jei nebus pagerėjimo iki kitos savaitės tai jaučiu ligoninė nusimatys Jos organizmas visai nekovoja. Nesukyla net temperatūra, o plaučių uždegimas nemažas sakė kairė pusė net ošia nuo karkalų. Bet tai manęs nestebina, nes ir mano organizmas toks pat. Su ligomis visai nekovoja nekyla temperatūra nuo paauglystės buvo sukilusi rugsėjį, tada prieš tris metus ir daugiau net nepamenu. Man kiekvienas temperatūros pakilimas kaip šventė nes rodo kad organizmas bando kovoti. Bet va kad dukrai taip pat tai nelabai gerai Oi kaip negerai na tikekimes ligonines neprireiks laikykites
Piku dama, sveikinimai
O del dovanu tai neisivaizduoju dar, tik draugams jau nupirkau dovaneles su laipsniais draugei Prosecco buteli su sausainiukais ir vynuogemis graziai ipakuota, jos vyrui Jack Daniels rinkinuka galvoju geriau tai, kas praktiska, nei kokia skulpturele pasistatyti