Kažkaip taip
Jau galima sveikinti ryskekit toliau ;) kiek laiko planavot?
Zinok nieko nebesuprantu 🙈 ciklas paprastai apie 30 dienu, bet dabar issiderines gerokai. Nei ovuluacija jauciu ir pacios menesines arba netiketai ateina arba netiketai ilgai veluoja 🤔
As kazkodel nematau jusu nuotrauku niekad 🙈 Bet suprantu, kad Piku dama galima sveikint 😍
Kai pradedi planuoti, kažkaip daugumai ciklas išsiderina
Man ir nerodo kartais, bet tada būna skaičiukai kokie tai ir užsibaigia jpg. Tai ant tų skaičiukų spust ir rodo foto
Merginos, ar geriat kuri nakvisas? O kiek mg geriau gerti Kiek ziuriu internete, tai beveik visur nakvisu aliejaus papilduose 1000mg. As nusipirkus esu 500mg.. raso, kad gerti 1i diena, tai kaip ir turetu uztekt bet kazkur skaiciau, kad efekta pajust, reiktu gert bent 1000mg, tai ir susimasciau, gal reiktu visgi daugiau
Beje ar galima gerti probiotikus 2 menesius?
Mimoza Bandziau, zinok nieko. Nebevaiduokliauja man net tie kur kitom ir su vandeniu meta . Ir siaip manau, kad tikrai neuzkibo kazkaip, tai ramiai laukiu mm ir gruodi tikrai pertrauka nes noriu nors viena menesiuka tiesiog ramiai pagyventi.. vis tik jau tiek laiko, kazkaip gal nuo prg siuo metu ziauriai slogios nuotaikos, sunku net is lovos islipti ryte.
panos dar siandien galima isigyti per Makaliu labai pigiai Spa su nakvyne Moletuose 😉
Piku dama, jau tikrai, manau, kad galima sveikinti!
O man poryt turi mm ateiti, po operacijos dvi dienos, kai pradėjo mausti man, tai vis dar ir maudžia. Tai gyvenu laukimu, kartais net tabletę nuo skausmo išgeriu
Man irgi, kai foto nerodo, tai ant skaičiukų paspaudžiu ir atidaro kitam lange
Piku dama, jau tikrai, manau, kad galima sveikinti!
O man poryt turi mm ateiti, po operacijos dvi dienos, kai pradėjo mausti man, tai vis dar ir maudžia. Tai gyvenu laukimu, kartais net tabletę nuo skausmo išgeriu
Man irgi, kai foto nerodo, tai ant skaičiukų paspaudžiu ir atidaro kitam lange
Ar ta operacija prie lengvesniu? Su trumpa narkoze? Ka daktarai sake, kiek turetum laukt po jos? Ar gali pradet planuot iskart?