IMG_20191119_083506.jpgOj panos...
Matau! Linkiu rysketi
IMG_20191119_083506.jpgOj panos...
Matau! Linkiu rysketi
Na va as irgi taip manau, nes niekur nerandu internete, kad butu draudziama. Supplin antibiotikai tik draudziami nesciosioms, bet as juk juos uz 4 dienu jau baigsiu vartot, o jei ov dar uz savaites, tai manau problemu negaletu buti aisku pradesiu nuo siandien ot darytis, jei ov man vel velai bus, tai tikrai nematau delko tureciau pristabdyt planavima
Vaistinei gal pasiklausk ar tie antibijotikai bandanciom pastoti nekenksmingi? Man kai buvo uzdegimas ir pasakiau kad bandom pastoti israse kitokius antibijotikus, nekenksmingus.
Vaistinei gal pasiklausk ar tie antibijotikai bandanciom pastoti nekenksmingi? Man kai buvo uzdegimas ir pasakiau kad bandom pastoti israse kitokius antibijotikus, nekenksmingus.
Amundsen, as manau nenutraukciau planavimo. ;) Aisku kad ramiau butu - gali pasklaust vaistinej kaip lucija_ parase. Tada busi tikrai rami.
As nenutrauksiu, nes jau vaistai bus senai pabaigti
Vaistinej nebegaliu paklausti, nes jau sedziu oro uoste bet kiek isnarsiau interneta tiek lietuviu, tiek norvegu kalba, tai nieko blogo neraso, kad butu draudziama. Raso net, kad gydo tik pastojusias, nes gali gresti komplikacijos, o nenesciu net negydo, nes savaime praeina
Manau viskas bus gerai
pagaliau namo 😍😍😍! Saviskio savaite nemaciau, nuo savo giminiu pavargau, labai noriu namo, dabar metus tikrai negrysiu
Kad kitos kaip tik pastoja antibiotikus vartodamos, tikrai ne vieną žinau. Na ir nieko nenutiko. Amundsen panaudosi gerųjų bakterijų žvakutes, gali dar papildomai ir geriamų nusipirkti. Tikrai nepakenks, o tik padės dar greičiau atsistatyti po antibų. Plius neaišku ar pastosi, o jei ir pastosi tuo metu jau nebegersi tų vaistų. Aš nestabdyčiau tikrai.
Kad kitos kaip tik pastoja antibiotikus vartodamos, tikrai ne vieną žinau. Na ir nieko nenutiko. Amundsen panaudosi gerųjų bakterijų žvakutes, gali dar papildomai ir geriamų nusipirkti. Tikrai nepakenks, o tik padės dar greičiau atsistatyti po antibų. Plius neaišku ar pastosi, o jei ir pastosi tuo metu jau nebegersi tų vaistų. Aš nestabdyčiau tikrai.
Aha geriamu geruju bakteriju nusipirksiu butinai irgi dekui uz palaikyma ;)
Tai ir šaunu, pati jausi kaip jausiesi, o tada ir dar lengviau bus apsispręsti gero skrydžio namo
Kolkas jauciuosi gerai as ir taip neturejau labai daug isskyru, kaip tik jauciaus, kad ju per mazai, bet gal delto ir atsirado ta vaginoze, jei isskyru nebuvo pagaliau Norvegijoj, kolkas Osle, tai dar pora valandikiu iki namu pasiilgau savo katino su antibiotikais vyno taure siandien, gal nelabai
As nenutrauksiu, nes jau vaistai bus senai pabaigti
Vaistinej nebegaliu paklausti, nes jau sedziu oro uoste bet kiek isnarsiau interneta tiek lietuviu, tiek norvegu kalba, tai nieko blogo neraso, kad butu draudziama. Raso net, kad gydo tik pastojusias, nes gali gresti komplikacijos, o nenesciu net negydo, nes savaime praeina
Manau viskas bus gerai
pagaliau namo 😍😍😍! Saviskio savaite nemaciau, nuo savo giminiu pavargau, labai noriu namo, dabar metus tikrai negrysiu
Aš irgi, manau, kad viskas bus gerai ir galit tęsti planavimą ir labai stipriai laikysiu kumščius, kad greičiau viskas pavyktų kaip suprantu aš tave, man ilgiau pabuvus irgi norisi namo, kaip sakoma pirmas dvi dienas esi svečias, o paskui jau prasideda trintis tik aš pabuvus Norvegijoj vėl visų pasiilgstu mes Kalėdoms važiuosim vėl į LT, tai džiaugiuosi
piku dama, matau! Ir tyliai, bet labai stipriai sveikinu!!!
Laukiam daugiau testų, linkiu teigiamų visoms
Aš irgi, manau, kad viskas bus gerai ir galit tęsti planavimą ir labai stipriai laikysiu kumščius, kad greičiau viskas pavyktų kaip suprantu aš tave, man ilgiau pabuvus irgi norisi namo, kaip sakoma pirmas dvi dienas esi svečias, o paskui jau prasideda trintis tik aš pabuvus Norvegijoj vėl visų pasiilgstu mes Kalėdoms važiuosim vėl į LT, tai džiaugiuosi
piku dama, matau! Ir tyliai, bet labai stipriai sveikinu!!!
Laukiam daugiau testų, linkiu teigiamų visoms
Va 4 dienos pats tas, aplankai visus, apsiperki, praeini per gydytojus jei reikia o va savaite, jau buvo per ilgai as tai kazkaip visai negrysciau, neturiu ko va tik senelius aplankyt jauciu pareiga karta metuose, bet daugiau nieko as ten neturiu ir kaskart gryztu tik pavargus ir nusivylus
Aš jaučiu negalėčiau gyvent toli nuo savo tėvų, sesės, brolių. Buvom išvykusios pas mb beveik mėnesiukui tai šakės kaip visų pasiilgau.
Guliu lovoje, pilvą maudžia ir miego noriu, būtų gerai nusnūst, bet madam neleis net akių sumerkt nes gi milijonas klausimų atsiranda. Bet va pleduką atnešė iš savo kambario ir užklojo, dar vandens atnešė puodelį kad tik nesikelčiau. Tai sujaudino iki pat širdies gelmių
Aš jaučiu negalėčiau gyvent toli nuo savo tėvų, sesės, brolių. Buvom išvykusios pas mb beveik mėnesiukui tai šakės kaip visų pasiilgau.
Guliu lovoje, pilvą maudžia ir miego noriu, būtų gerai nusnūst, bet madam neleis net akių sumerkt nes gi milijonas klausimų atsiranda. Bet va pleduką atnešė iš savo kambario ir užklojo, dar vandens atnešė puodelį kad tik nesikelčiau. Tai sujaudino iki pat širdies gelmių
Kokia fainuole
pas mus giminej galioja taisykle, kuo toliau vieni nuo kitu, tuo geresni santykiai myliu visus, bet negaliu but ilgai salia pradedam pyktis