Nu matosi
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Sveikutes.
Aciu visoms uz patarimus Pagalvosiu dar.
Sveikos,
tas gimdos pabraižymas? tai čia ką daro, nes gan skausmingai skamba?
Tai kaip skamba taip ir yra Ikisa i gimda specialu kateteri ir daro mikro zaizdeles, kad embrionui butu prie ko prikibti.
Piku dama, matau!!!! Tyliai tyliai
Niloticus, sveik!
Mes irgi taupom ivfui. Nors procedura nekainuoja, bet visi auginimai, saldymai tai is kisenes. Bet svarbu pavyktu.
Piku dama, tikrai matosi! Linkiu rysketi
Skambinau del rezultatu, tai patvirtino tepinelis vaginoze aisku nieko cia tokio, nebaisi problema, sugersiu antibiotikus dar 4 dienas, ir zvakutes dar 5, poto geruju bakteriju zvakutes sunaudosiu ir bus viskas gerai
vakar skaiciau, kad antibiotikai greit is organizmo pasisalina, todel ir reikia juos naudot kelis kart per diena
. Bet tai kaip ir iki ov jau busiu issigydziusi, kazin ar praleist si cikla, ar visgi nieko tokio? Nes ov man apie 16-21 cd, o siandien tik 9 cd
ka jus manot?
Sveikos
Ilgai, ilgai, dveji pilni metai jau sukako, jubiliejus mini...
Vasarį pas endokrinologę, iki tol paskirta bromkriptiną gerti ir prolaktiną mušti. Ko gero bėdų pas MB daugiau, bet ginei atseit dar nėra taip blogai. Taupom pinigėlius dabar IVF, kad jei prireiks, būt iš ko daryt.
Oh, kiek dar laukti O gal kompensuojamą gautumėt, bet ir tai dar reikia nemažai pinigėlių savo turėt.
Gadinau, pakolkas nieko nematyti
Dar daug laiko iki mmm, tai gali ir išlįsti tik vėliau
Aš visą naktį pravėmiau... Nesuprantu nuo ko man skrandis sustojo 🤷♂️ pilvą raižė... Ne naktis, o kankynė 😶
Sveikatėlės
IMG_20191119_083506.jpgOj panos...
Matau kažką tikrai Linkiu ryškėti
Piku dama, tikrai matosi! Linkiu rysketi
Skambinau del rezultatu, tai patvirtino tepinelis vaginoze
aisku nieko cia tokio, nebaisi problema, sugersiu antibiotikus dar 4 dienas, ir zvakutes dar 5, poto geruju bakteriju zvakutes sunaudosiu ir bus viskas gerai
vakar skaiciau, kad antibiotikai greit is organizmo pasisalina, todel ir reikia juos naudot kelis kart per diena
. Bet tai kaip ir iki ov jau busiu issigydziusi, kazin ar praleist si cikla, ar visgi nieko tokio? Nes ov man apie 16-21 cd, o siandien tik 9 cd
ka jus manot?
Tai gydimas bus praėjęs, jei gerai jausies galit ir nepraleisti manau.
na as asmeniskai galvoju, kad nieko tokio butu, aisku ir taip nemanau, kad pastociau iskart, tiesiog saugotis irgi nenorim :/ beto juk tu bakteriju mes turim visad, tiesiog kai sumazeja geruju, padaugeja bloguju, nes vaginoze net negydoma praeina. Bet as aisku suvartosiu vaistus, kad viskas ten tvarkoj butu pries pastojant
Tai gydimas bus praėjęs, jei gerai jausies galit ir nepraleisti manau.
Na va as irgi taip manau, nes niekur nerandu internete, kad butu draudziama. Supplin antibiotikai tik draudziami nesciosioms, bet as juk juos uz 4 dienu jau baigsiu vartot, o jei ov dar uz savaites, tai manau problemu negaletu buti aisku pradesiu nuo siandien ot darytis, jei ov man vel velai bus, tai tikrai nematau delko tureciau pristabdyt planavima