Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Amendsen kaip ir sake Hal, isgerk taure sampes palengvinti nervus. Del planavimo nezinau, manau pasitark su gine. O gal cia sitas ir tetrukde pastoti, dabar issigydisi ir viskas bus liux.

O kaip kiti tyrimai?

Gali buti implantacinis cia, kaiptik laikas labai atitinka. Linkiu kad pasitvirtintu  :4u:​ 

Na kiti lyg tai gerai, bet sake, jei nuo gydymo nepraeis, tai tikrintis kitas infekcines ligas, uzrase ant lapuko kokias, tai kai grysiu i Norge pasakysiu, kad paziuretu. Bet tikiuos, kad nieko nera, na is kur 😰 bet vaginoze as pati itariau, lengvos formos, bet itariau, tai tikekimes, kad cia tik tame problema..

Atsakyti
Bandysiu ir as gadinti rytoj testa biggrin.gif bet nesitiki man biggrin.gif
Atsakyti

Bandysiu ir as gadinti rytoj testa biggrin.gifbet nesitiki man biggrin.gif

Lauksim testo, linkiu teigiamo  :bigsmile:​ kada mmm primink

Atsakyti
Mimozza sekmadieni smile.gif bet mano periodas svyruojantis, nuo 28 iki 32 dienu, tai cia 32dienos butu praejusios jau ::
Atsakyti

O neplanuoji kokios stimuliacijos darytis ar dar ko, nes irgi bais ilgai nepastoji kiek pamenu.  :unsure: Bjauru tokie šalutiniai pojūčiai, aš kai baisiai negalėjau kosėti, nes spazmavo bronchus pamenu išgėriau Ventolino, tai galvojau išprorėsiu nes 5 valandas pulsas buvo tiek sušokęs, kad greitus širdies dūžius jaučiau net gerklėje. Tai žinau ką reiškia ir kaip tai bjauru. Laikykis  :4u:​ 

Ilgai, ilgai, dveji pilni metai jau sukako, jubiliejus mini...  :oh: 

Vasarį pas endokrinologę, iki tol paskirta bromkriptiną gerti ir prolaktiną mušti. Ko gero bėdų pas MB daugiau, bet ginei atseit dar nėra taip blogai. Taupom pinigėlius dabar IVF, kad jei prireiks, būt iš ko daryt.

Atsakyti

Amundsen- linkiu greiciau pasveikt..  :4u:  

Serena- ar gadinai NT?  :rolleyes:  

Atsakyti
Gadinau, pakolkas nieko nematyti biggrin.gif
Atsakyti
Aš visą naktį pravėmiau... Nesuprantu nuo ko man skrandis sustojo 🤷‍♂️ pilvą raižė... Ne naktis, o kankynė 😶
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 19 lapkričio 2019 - 08:40

Aš visą naktį pravėmiau... Nesuprantu nuo ko man skrandis sustojo 🤷‍♂️ pilvą raižė... Ne naktis, o kankynė 😶

omg.. Roto virusas gal? dabar jis siaucia..  laikykis  :4u:​ 

Atsakyti

Priedas  IMG_20191119_083506.jpg   65,96KB   24 Parsiųsta kartųOj panos...

Atsakyti

As lyg ir matau  :4u:  :rolleyes: 

Atsakyti

Piku dama- nu matosi!!  :bigsmile:   cia ankstyvas testas ar paprastas? 

Atsakyti