Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Tai kur foto  :hmm: 

nedave per telefona ideti  :blink:  gavau siustis i kompa.. bet kokiu atveju, se tau devintine taip sakant  :D  pasakyk man kad ir tu matai, nes dievazi galvosiu, kad krito man ir ant akiu ir ant proto  :D 

zinau, kad testai vapse lievi ir imerkiau nes turiu ju begale, tai zinai negaila net, bet kai pamaciau tai ciut neisgriuvau. laukiu dar kol pregna pradzius  :D 

Atsakyti

nedave per telefona ideti  :blink:  gavau siustis i kompa.. bet kokiu atveju, se tau devintine taip sakant  :D  pasakyk man kad ir tu matai, nes dievazi galvosiu, kad krito man ir ant akiu ir ant proto  :D

zinau, kad testai vapse lievi ir imerkiau nes turiu ju begale, tai zinai negaila net, bet kai pamaciau tai ciut neisgriuvau. laukiu dar kol pregna pradzius  :D

Antram tikrai matau! Per telefona ziuriu, tai veliau per kompa is arciau paziuresiu... bet antram labai gerai matau 🙊

Atsakyti

Hal, matau ir pirmam vos vos kažką, o antrame net aiškiai matosi nereikia išplėst akių kažką pamatyti  :bigsmile: 3-4 tušti sakyčiau.

O kelinta tau dpo?

Atsakyti

5-6 dpo manau  :hmm: 

isdziuvus 3ciam matosi vos vos vos.. bet paskutiniam su vandeniu tai tikrai isvis nieko. Zidziu panos  :D  :D  dievazi isgriusiu is koto jai kazkas bus  :D  :D .. sakes.. 

Atsakyti

5-6dpo ankstoka matyt, tai gal ovuliacija ivyko kokia 1-2dienas anksciau jei visi meta 🤩 meldziuos uz tave kad tik pasiteisintu 🙏 oi kokia svente reiktu daryt forumiuke 🥳

Atsakyti

Zinok tie pigiukai gali ir pilnai visiskai gryba pjauti, tai kol kas ziauriai ramiai reguoju.. aisku dar juk gali ir neisilaikyti istikruju tai jau geriau daug vilciu nedeti istikro, geriausiu atveju bus idomus eksperimentas  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Hal, tikrai matosi!!!! 

Atsakyti

Zinok tie pigiukai gali ir pilnai visiskai gryba pjauti, tai kol kas ziauriai ramiai reguoju.. aisku dar juk gali ir neisilaikyti istikruju tai jau geriau daug vilciu nedeti istikro, geriausiu atveju bus idomus eksperimentas  :rolleyes:  :D

Tikekimes negrybauja 😄 ryt vel kartok ir prisiduok mums! Saunuole kad ramiai reaguoji 👌

Atsakyti

Reikia ramiai reguoti panos nes su Closta dar yra LaBAI didele tikimybe del pastojimo ne vietoje, tad net jai ir teigiamas jokio dziaugsmo ir but negali kol nepamatys kur yra isitvirtines, cia jau tuo atveju jai nepersileisiu  :rolleyes: . As cia jums tuoj visom depresija ivarysiu su savo snekom  :hmm: 

Atsakyti

Hal, antram tikrai matau! :)

Atsakyti

Reikia ramiai reguoti panos nes su Closta dar yra LaBAI didele tikimybe del pastojimo ne vietoje, tad net jai ir teigiamas jokio dziaugsmo ir but negali kol nepamatys kur yra isitvirtines, cia jau tuo atveju jai nepersileisiu  :rolleyes: . As cia jums tuoj visom depresija ivarysiu su savo snekom  :hmm:

Šnekėk šnekėk, jau geriau mums nei vyrui ūžtum galvą  :D ooj kelsim taurę už tave jei pavyks.  :alc:​ 

Būsi mūsų įkvėpėja irir nepasidavomo pavyzdys 

Atsakyti
Sveikos.
Vakar galvojau kad numirsiu 😅 Taaaip kazkoks virusas kabinosi, visa diena saltis krete, skrandis neveike. Galvojau kad koks noro virusas, nes vaikams kazkas panasaus. Bet po nakties vel viskas gerai. Tik nakti labai sunkiai miegojau aisku, visa slapia buvau. Ir si menesi laidojau planavime 🤣 Beeet ryte atnese pastininkas ot, o as visa sveika visa diena lauke dirbau, tai darbuosimes toliau 😁
Atsakyti