Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sveikos, 

Finy, ką ginė sakė? Ar leido planuoti?

Svajojanti, sunku ką ir pasakyti iš tikro. Šiaip turėtų būti skaidrios ir tąsios. Jei yra galimybė matuotis temperatūrą tai būtų tada aišku ar ji užkyla, nes pakilusi BKT rodo įvykusią O. 

Lauralina, pirmiausia nebegalvok apie tai ar pastojai ar ne. Nes stresas nieko gero, jei neužkibo tai jis nutolina mmm. Pagulėk šiltoje vonioje, užsidek žvakių, smilkalų jei mėgsti. :) 

Airisė, kaip faina atostogos šiltuose kraštuose 😊 Norėčiau ir aš pasišildyti prieš saulytę, pasimaudyti jūroje. Laukiu vasaros 😊 Pataisiau sąrašėlį.

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm

Kur jūs????

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.09 Kategoriška nelaukia mmm

02.10 Sange nelaukia mmm

02.10 lape_apykakle nelaukia mmm 

02.14 pegile laukia II

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm

02.18 Gintare0820 nelaukia mmm

02.18 Schneewittchen nelaukia mmm

02.22 finy lauks arba nelauks mėmių

02.24 GammaOrionis nelaukia mmm

02.27 Airisė nelaukia mmm

02.28 Garbanelele laukia II

03.01 _mimozza_ laukia II

Atsakyti

Sekanti NT gadintoja yra Kategoriška, kaip nuojauta? Kada NT gadinsit? :)

Atsakyti
Mimoza, ačiū kad domiesi dėl ginekologinės pusės sakė viskas, planuot taip pat būtų galima. O bet tačiau užkilę limfmazgiai, dėl to reiktų praleist šį mėnesį. Ieškau problemos dėl ko taip buvo, panašu kad jau rimsta. Knieti šio mėnesio nepraleist, bet panašu jog teks unsure.gif
Atsakyti

Sekanti NT gadintoja yra Kategoriška, kaip nuojauta? Kada NT gadinsit? :)

Sveikos 🎈 Jau keturis sugadinau, taip rankas niežti :( pirmas buvo Bitutė, lyg matės vaiduoklis, bet nžn, nžn , gal tik matau ką nori matyt. Kiti trys buvo Vip kažkokie pigiakai, du išsiliejo, o vieną šnd pasidariau, tai ne iškart o po kokios pusės val atsirado vaiduoklis, arba tiesiog tos juostelės vieta matos. :( jaučiu per daug mane apsėdo tas planavimas. Prieš porą dienų skaudeno nugarą, paskui pilvą. 

Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2019 02 03, 20:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="_mimozza_" data-cid="72342941" data-time="1549209899"><div><p>Sekanti NT gadintoja yra Kategoriška, kaip nuojauta? Kada NT gadinsit? smile.gif</p><p></p></div></blockquote><p></p><p>Sveikos 🎈 Jau keturis sugadinau, taip rankas niežti verysad.gif pirmas buvo Bitutė, lyg matės vaiduoklis, bet nžn, nžn , gal tik matau ką nori matyt. Kiti trys buvo Vip kažkokie pigiakai, du išsiliejo, o vieną šnd pasidariau, tai ne iškart o po kokios pusės val atsirado vaiduoklis, arba tiesiog tos juostelės vieta matos. verysad.gif jaučiu per daug mane apsėdo tas planavimas. Prieš porą dienų skaudeno nugarą, paskui pilvą. </p>

Jau kaip ir td minėjau vip man niekad nemelavo mirksiukas.gif
Tad manau vilties yra smile.gif
Parodyk vaiduoklius ir mum akim paganyt smile.gif
Atsakyti

Priedas  IMG_20190203_205942.jpg   31,15KB   1 Parsiųsta kartų

Šiandien ryte darytas. Liko 5 dienos iki mm, ciklas 28 dienos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 03 vasario 2019 - 21:11

Priedas  IMG_20190130_234411.jpg   83,06KB   2 Parsiųsta kartų

Gyvai labiau Bitutės matos, 29 dieną darytas.

Atsakyti

Kategoriška, na aš irgi įžiūriu, linkiu, kad nedingtų ir tik ryškėtų :)

Atsakyti

Kategoriška, na aš irgi įžiūriu, linkiu, kad nedingtų ir tik ryškėtų :)

Ačiū ;) bus kaip lemta. Antradienį esu užsirašius dantų taisyt, tai bijau ar nepakenks, jei kas užkibo. 

Atsakyti
Šmėžuoja, nors dar labai anksti. Laukiam ryškėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti

Mimoza, ačiū kad domiesi dėl ginekologinės pusės sakė viskas, planuot taip pat būtų galima. O bet tačiau užkilę limfmazgiai, dėl to reiktų praleist šį mėnesį. Ieškau problemos dėl ko taip buvo, panašu kad jau rimsta. Knieti šio mėnesio nepraleist, bet panašu jog teks unsure.gif
O kirkšnies limfmazgiai? Gal šiaip koks uždegimas buvo, o tuo labiau kad rimsta. Nes galima prisigalvoti n priežasčių, kad gal vis gi dar reikia palaukti, gal kitą mėn bus jau geriau. O bac kitą mėn vėl kas nors 🙈 (linkiu, kad viskas būtų kuo puikiausiai) Aš va ir sunegalavau šiek tiek, gerklė peršti ir šiaip prastai jaučiuosi, pasigavau virusą nuo dukrytės jaučiu, nes ji nuo ketvirtadienio vakario sirgti pradėjo. Bet dar turiu 5 dienas pasveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 03 vasario 2019 - 22:56

attachicon.gifIMG_20190130_234411.jpg

Gyvai labiau Bitutės matos, 29 dieną darytas.

Kažkas šmėžuoja, linkiu ir aš, kad ryškėtų 😉

Atsakyti