Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Gerklė ir gripas du skirtingi dalykai. Be to gripo skiepas nuo susirgimo neapsaugos, apsaugos tik nuo komplikacijų..

Na jei nereiketu pralaukti visos ziemos iki 3 menesiu tada tikrai laukciau. Bet dabar jei nesidarysiu nemaza rizika susirgti gripu per ta laika. Man ypac kimba gerkle kiekvienais metais. 

Aš pritariu Jums. 🎈 Nieks nežino koks tipas bus šiemet, o tik bando pataikyt.

Žinoma man ir dekreto laikas gan palankus gausis..nuo sausio pradžios. O šiaip reikia vemgti didelių žmonių susibūrimų. 

Prieš 10 metų kai laukiaus buvo kiaulių gripas. Nesiskiepijau ir nesirgau. Bet žinoma tai loterija. 

O del del gripo skiepo, brangiosios nesiskiepykite bent nescios :(  skiepas kuri kuria pagal buvusia gripo epidemija, pries gripo sezona spejimo budu kas bus pagal praejusius metus, plius ideda 3 berots is pavojingiausiu atmainu. Vakcinos poveiki vertina tik po epidemijos.  Ji neapsaugo nuo gripo, tik galbut palengvins sirgima jei uzsikresite.🎈 ar kada jei sirgote gripu, kas nors tyre jus kokio tipo sergate? (Klausimas retorinis). 

GRAZI MOTERIS, sveik 🎈🎈🎈

Atsakyti
Edilita25 - sveika prisijungusi, linkiu neuzsibuti ☺️
Atsakyti
Edilita sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti

Edilita25, sveika prisijungusi  :4u:​ 

Atsakyti

Sveika naujoke  :4u: 

prisiskaiciau vakar minoza apie ta bt.. progesteronas itakoja by pakilima. Realiai pradzioje ciklo ir iki O man tikslinga sekti bt, bet kazi kaip po O ? Juk as 400mg sintetinio progesterono isgeriu, ar jis neitakoja mano bt? Nes realiai juo turetu itakoti.. automatiskai kyla klausimas ar net tikslinka man darytis prg tyrima kuris parodys ar O buvo pilnaverte..? Realiai mano kunas pripompuotas hormonu ir vaistu  :unsure: 

Atsakyti

Sveika naujoke  :4u:

prisiskaiciau vakar minoza apie ta bt.. progesteronas itakoja by pakilima. Realiai pradzioje ciklo ir iki O man tikslinga sekti bt, bet kazi kaip po O ? Juk as 400mg sintetinio progesterono isgeriu, ar jis neitakoja mano bt? Nes realiai juo turetu itakoti.. automatiskai kyla klausimas ar net tikslinka man darytis prg tyrima kuris parodys ar O buvo pilnaverte..? Realiai mano kunas pripompuotas hormonu ir vaistu  :unsure:

Labas rytas. Turi įtakoti prg bkt. Nuo to ji ir pakyla, kad organizme keičiasi hormoninis fonas.

Atsakyti

Tai va ir sakau kad nelabai yra tikslo sekti bt..

o kazi kaip su lh banga..? Kazi closta itakoja ar ne..

Atsakyti

Hal, tau prg bus tikrai padidėjęs nuo geriamo, tai nebus tikslus atsakymas. Tai kaip pagalvojus neberta ir darytis. Dėl LH bangos nežinau žinok ar gali įtakot clostas.

Atsakyti

Labas merginos, kaip smagu matyti, kad forumas toks aktyvus, o kad jis būtų toks kai planavau :D buvo laukiama kiekviena žinutė apie bet ką, nes tai tarsi planavimo dalis buvo :D

Man 30 sav jau. Nusprendžiau pasisakyti tik dėl skiepo, jį pasidariau prieš 3 savaites, gripas vistik baisi liga ir dėl jo mano draugė prarado 6 men būdama leliuka. Del to pasitarusi su gydytoja skiepijausi, o ir is anksčiau žinau, kad man tikrai nesukelia poveikio skiepai ir padeda nesirgti. Skiepą ruošia pagal šių metų gripą, kuris pirmiausia prasilenka rods australijoje, ir tuomet jau mes žinome kokia atmaina ateina. Aišku skiepai yra amžina tragiskiausia forumų tema :D bet iki 3 mėn tikrai nerekomenduojama skiepytis, bent taip sakė mano gydytoja...

Linkiu didžiausios visoms sėkmės, seku, viską skaitau :D laukiu testuku foto ir tt 🤭

Atsakyti

Panos pazvengimui!!! dabar taip :D , surasau eiles tvarka nuo virsaus i apacia :D 1-rytinis, imerkiau kartu su ovuliacijos testu nes anas rupuze kazko sunkiai blanksta. 2- imerkiau dabar, toks pat kaip ir rytinis pigiukas. 3- pregna ruzavas, imerkiau jau vedina smalsumo 4- tas pats pigiukas kaip 1 ir 2, bet imerkiau i vandeni paziureti ar meta isdziuvimo linija.

Atsakyti

Panos pazvengimui!!! dabar taip :D , surasau eiles tvarka nuo virsaus i apacia :D 1-rytinis, imerkiau kartu su ovuliacijos testu nes anas rupuze kazko sunkiai blanksta. 2- imerkiau dabar, toks pat kaip ir rytinis pigiukas. 3- pregna ruzavas, imerkiau jau vedina smalsumo 4- tas pats pigiukas kaip 1 ir 2, bet imerkiau i vandeni paziureti ar meta isdziuvimo linija.

Tai kur foto  :hmm:​ 

Atsakyti

Priedas  image2.png   228,01KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  image1.png   163,43KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

• Priedas  image3.png   154,93KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti