Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Mes su dukra nuobodziaujam.. nepamenu tokio penktadienio , kad taip alpetume abi.. sakessssss... nors eik ir per lietu ziema tulpes laistyk  :D

kols kas jokiu zinok “jausmu” nera, ir prg kunas labai gerai prima kolkas kazkaip.

tu ant pms valgyt nori, o as tai isvis metu valgyti tada, nezinau net kas blogiau :D  

Mes ir visą dieną namie prabinbinėjom. Tingulys juodas  :D 

Svarbu gerai jautiesi  :) O kas geriau nežinia, ar tuščiu pilvu ar baigiančiu sprogti  :D​ 

Atsakyti

Bleeeem merginos, jei pastosit, nesiskiepykit nuo gripo... nes aš pasiskiepijau ir man dabar sukilus tempė... baisiai bijau dėl mažylio...  :cry2:​ 

Atsakyti

Bleeeem merginos, jei pastosit, nesiskiepykit nuo gripo... nes aš pasiskiepijau ir man dabar sukilus tempė... baisiai bijau dėl mažylio...  :cry2:​ 

Tikiuosi, viskas bus gerai. Svarbiausia išlik kuo ramesnė  :4u:​ 

Atsakyti

Mimozza kol manes nevarysit tol tupesiu cia  :wub: 

Grazi moteris, nesijaudink, manau praeis. Gal jau turejai kokia sloga kai dareisi skiepa? 

Atsakyti

MIMOZA, tyrimas buvo atlikas 6CD.  Jargaus kaip gaila, kad as nezinau nu skaiciuku, tai nieko konkretaus neina suzinoti :(  na bent bent apsvietes, kad visgi jie su ovuliacija susije. Aciu merginos.  Forumas ziuriu mirstantis, bet si temute aktyvi kaip reikiant 😍 kazkada, pries n  metu,ir as  sedejau cia. Sekmes visoms merginos ;)  🌸

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 15 lapkričio 2019 - 23:18

O kodėl tu jį apskritai dareisi ? :( 

Manau iki 3 mėn tikrai rizikinga. Na dabar šaukštai po pietų. Kad tik viskas būtų gerai. 

Aš bijau skiepintis. Ne nėščia nesiskiepijau nuo gripo, o dabar dar labiau bijau. 

Atsakyti

O kodėl tu jį apskritai dareisi ? :(

Manau iki 3 mėn tikrai rizikinga. Na dabar šaukštai po pietų. Kad tik viskas būtų gerai. 

Aš bijau skiepintis. Ne nėščia nesiskiepijau nuo gripo, o dabar dar labiau bijau. 

Sakai rizikinga? Pas mus sako kad nera rizikos betkokiu nestumo metu nes vakcinoje nera aktivaus viruso. Ir sako kad kitiems tik ranka pamaudzia, o kitiems buna kad ir temperatura siek tiek pakyla. Po keliu dienu vel viskas normalizuojasi. Dabar ir as pradejau abejoti, bet pasitarsiu su gydytoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucija_: 15 lapkričio 2019 - 23:32

MIMOZA, tyrimas buvo atlikas 6CD.  Jargaus kaip gaila, kad as nezinau nu skaiciuku, tai nieko konkretaus neina suzinoti :(  na bent bent apsvietes, kad visgi jie su ovuliacija susije. Aciu merginos.  Forumas ziuriu mirstantis, bet si temute aktyvi kaip reikiant 😍 kazkada, pries n  metu,ir as  sedejau cia. Sekmes visoms merginos ;)  🌸

Geriausia iki 5 cd. Bet gal nieko baisaus tuose tyrimuose, kitąsyk prigąsdina be reikalo. Mano ir prasti, rodo kad nevyksta ovuliacija, bet ir tai ne pasaulio pabaiga nes yra vaistų kurie ovuliaciją suskatina. 

Ačiū, sėkmės ir tau  :4u:​ 

Atsakyti

Na bent aš iki 3 mėn tikrai nerizikuočiau, kol visi organai neišsivystę. Visokių nuomonių yra ir teigiamų ir neigiamų. 

O sprendimas žinoma individualus. 

Sakai rizikinga? Pas mus sako kad nera rizikos betkokiu nestumo metu nes vakcinoje nera aktivaus viruso. Ir sako kad kitiems tik ranka pamaudzia, o kitiems buna kad ir temperatura siek tiek pakyla. Po keliu dienu vel viskas normalizuojasi. Dabar ir as pradejau abejoti, bet pasitarsiu su gydytoja.

Atsakyti

Na bent aš iki 3 mėn tikrai nerizikuočiau, kol visi organai neišsivystę. Visokių nuomonių yra ir teigiamų ir neigiamų. 

O sprendimas žinoma individualus. 

Na jei nereiketu pralaukti visos ziemos iki 3 menesiu tada tikrai laukciau. Bet dabar jei nesidarysiu nemaza rizika susirgti gripu per ta laika. Man ypac kimba gerkle kiekvienais metais. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucija_: 15 lapkričio 2019 - 23:55

Kai kartosiu tyrima (jei bus poreikis), butinai atsizvelgsiu i tavo MIMOZA pastaba del ciklo dienu✨ 

O del del gripo skiepo, brangiosios nesiskiepykite bent nescios :(  skiepas kuri kuria pagal buvusia gripo epidemija, pries gripo sezona spejimo budu kas bus pagal praejusius metus, plius ideda 3 berots is pavojingiausiu atmainu. Vakcinos poveiki vertina tik po epidemijos.  Ji neapsaugo nuo gripo, tik galbut palengvins sirgima jei uzsikresite.🎈 ar kada jei sirgote gripu, kas nors tyre jus kokio tipo sergate? (Klausimas retorinis). 

GRAZI MOTERIS, sveik 🎈🎈🎈

Atsakyti

Sveikutės  :4u: Tikiuosi priimsit į savo būrelį  :4u:  Mes tik tik pradėjom planavimą,ima ir džiugesys,ir baimė  :B Man tai bus trečias leliukas, o būsimam tėveliui pirmas  :P Bet turiu ir savo du vaikučius iš pirmos santuokos, sūneliui 12,o dukrytei 10  :wub: Tai va,trumpai prisistačiau,o dabar skaitysiu kuo gyvenat  :D 

Atsakyti